• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Evet birkaç saniye sonra kalkıyor saatlerce sallıyorum
Bnm kizda geceden beri geriniui ikiniyo salliyorum kucagimsa uyuyo tam yatagina koycam gerinme ve o tuhf sesle uyaniyo bi saat uyudu kndine yumtigubu vurmus uyndi.gaz yapio uyaniyo .basim agridi .hic bisey ymk istemiyorum hersey gaz yapiyo

Slm kizlar gunaydin naslsnz ne var ne yok dün mevltmzu okuttk buyuk yuk kalkti uzermden.

günaydın canım..hadi gözün aydın..bende bugün ilk defa kızlarla yalnız arabayla çıkıcam bikaç yere uğruycam sonra arkadaşa gidicem...çıkmadığım gün sayılıdır ama araba kullanmamıştım...ayy heyecanlıyım kızlarımla takılcam:KK71::KK71::rolleyes::rolleyes:

Günaydın temmuz annişleri ben fena halde oğlumu sallamaya alıştırdım napıcam bu huyundan nasıl ayırabilirim onu:KK46: :110:
benimki de öyle, en azından sakinleşiyor diye sallıyoruz, aslında biz alıştırmadık susturmak için başka yol bulamayınca bu kaldı sonda :110: napalım sallıyorum ben de

Kizkr doktr hametan diye jrem verdi isilik oldu bebek diye.jafadinin ici doldu iyice.kullnmayayim diyorum kndi dojtruna sormdimsa saglik ocagindaki verdi.uyumuyo geceden beri nerdeyse on saat oldu.napcm bn bilmiyorum.annmler cok raht uyumasin.bisey olmzdiyo bebegin.gozunden.uyku akiyo.kv telefonda hakasina cekmis oda uyumazdi diyo.boyke sinir durumlrdayim
peki uyumayınca ne yapıyor ağlıyor mu? duruyorsa birşey olmaz sen o kadar dert etme sen düşündükçe çocuklar uyumuyor çünkü rahat ol eninde sonunda uyuyacak elbet. bir de krem sürme bence benim oğlumda da dediğin gibi başında vücudunda suratında bazı günler çıkıyor birkaç gün sonra azalıyor sonra yeniden oluyor normalmiş diyorlar

Bnm kizda geceden beri geriniui ikiniyo salliyorum kucagimsa uyuyo tam yatagina koycam gerinme ve o tuhf sesle uyaniyo bi saat uyudu kndine yumtigubu vurmus uyndi.gaz yapio uyaniyo .basim agridi .hic bisey ymk istemiyorum hersey gaz yapiyo

Masaj yapıyormusun kızına çok fark ettiriyor ben her gun yapıyorum açık hava arabada sarsılarak gitmekte yardımcı oluyor gaz çıkartmasına su dolu kovaya koymakta iyi geliyor bide sen stres yapmamaya çalış herşeyden iyi senin sakinliğin rahatlatır bebeğini benimde 1aylıkken bi gun hiç uyumamıştı gözler faltaşı gibiydi 1gunleri 1gunlerini tutmuyor

Kizkr doktr hametan diye jrem verdi isilik oldu bebek diye.jafadinin ici doldu iyice.kullnmayayim diyorum kndi dojtruna sormdimsa saglik ocagindaki verdi.uyumuyo geceden beri nerdeyse on saat oldu.napcm bn bilmiyorum.annmler cok raht uyumasin.bisey olmzdiyo bebegin.gozunden.uyku akiyo.kv telefonda hakasina cekmis oda uyumazdi diyo.boyke sinir durumlrdayim

Benimkinin yüzündede sivilce gibi şeyler çıkmıştı kv senin süt yağlı deyip deli ediyordu beni ama hergun banyo yaptırdıkça geçti azaldı bide öpen biri varsa öpmesin tenleri çok hassas

benimki de öyle, en azından sakinleşiyor diye sallıyoruz, aslında biz alıştırmadık susturmak için başka yol bulamayınca bu kaldı sonda :110: napalım sallıyorum ben de

peki uyumayınca ne yapıyor ağlıyor mu? duruyorsa birşey olmaz sen o kadar dert etme sen düşündükçe çocuklar uyumuyor çünkü rahat ol eninde sonunda uyuyacak elbet. bir de krem sürme bence benim oğlumda da dediğin gibi başında vücudunda suratında bazı günler çıkıyor birkaç gün sonra azalıyor sonra yeniden oluyor normalmiş diyorlar
Ikiniyo gazini kakasini yapamdigindan agliyo bazendevoyle duruyo belli olmuyo canim.yok surmedim yikiyorz .dutu suyla doktr sampuani dalin al dedi.degistr dedi iste
Masaj yapıyormusun kızına çok fark ettiriyor ben her gun yapıyorum açık hava arabada sarsılarak gitmekte yardımcı oluyor gaz çıkartmasına su dolu kovaya koymakta iyi geliyor bide sen stres yapmamaya çalış herşeyden iyi senin sakinliğin rahatlatır bebeğini benimde 1aylıkken bi gun hiç uyumamıştı gözler faltaşı gibiydi 1gunleri 1gunlerini tutmuyor
Masaj yapmaya calisiyorum diyeyim canim.hmn huysuzlaniyor.doktrda suda dursun biraz dedi de usuturz diye yaomdik daha.arabada uyuyo ewet .:) rahtliyo sanki .ins.kolylikla gecer bunlrda.uyumayinca uzuluyorum cok uykusunu alsin.istiyorum huysz oluyor

Benimkinin yüzündede sivilce gibi şeyler çıkmıştı kv senin süt yağlı deyip deli ediyordu beni ama hergun banyo yaptırdıkça geçti azaldı bide öpen biri varsa öpmesin tenleri çok hassas
Yok cnm.opturmuyorum.kafasinin ici fln hep oldu o yuzdn.cnm.skldi.ins.gecer yikiyoriz duru suyla

Ne güzel işte keşke yağlı olsa , en değerli süt yağlı oylanmış CNm , evet bizde hergün banyo ile atlattık şükür

kizlar benim bebegimde dun gece sabahadek hic uyumadi sallamaktan koptu kollarimiz uykusuzum 2 gundur.bugun ama uykusu iyi.gece gunduzunumu karistirmis yoksa

Tadini sevmis bebeisin kopamiuo desene :) sutun var canim hem doyuyordur da mama daha cok tokluk hissi veriyormus muhtemelen ondan mama yiyince susuyordur sen emzirmeye devam et bi uc gece vermememyi dene
dun rezene cayi ictim canim sutym arttirmiş sanki bugun daha hic mama vermedim :) inşallah boyle devam eder

Insallh gecer bizimkide cnm.kafasinin icinde fln oluncads bn korktum.bide omuz baslrinda da var.sizin sadece yanktamiydi.bn hic opmuyotum da.esimde bna kiziyo yedin cikolatalri cocugu sen biyle yaptin dite vicdan azabindan.olcem bmm yuzumden.oldu diye ins.yaduna kdr gecseds. Cenesindn.kurtulsam.:KK43:
yok artık ya ne alakası var.hamileyken sucuk yersen çocuk çemen mi kokuyor ki çikolata yiyince sivilce olsun :) teyzem elinden geldiğince sık banyo yaptır banyo sonrası yüzü hariç heryerini yağla geçer dedi geçti de vücuttakiler tam geçti yanakta da mesela şu an yok ama arada olup geçiyor dert etmiyorum artık tam tersine büyüyor diye düşünüp mutlu oluyorum başta ben de korktum sivilce mi,isilik mi,döküntü mü deyip duruyordum sağolsun teyzem rahatlattı sen de rahat ol

Benim kv de kaka kıvamı için demişti sütün yaramiyorda ondan civik diye hepsi aynı model bunların

Yaramaz kızlar kendilerine oyun buldular sanırım :KK48:
Maşallah sana canım ne güzel kendin halletmişsin. Bana o kadar zor geliyor ki şimdi. Kendimi güçsüz hissetmeye başladım resmen annem gidicek diye . Ama bi şekilde halledicem inşallah :)
canım sıkma canını ben ılk günden berı hem yalnızım hemde evde çalışıyorum.yıl sonu kapanışı cok zor geçtı.bırde ustune temızlık yemek eklenince.uykusuz geceler tavan yaptı.sağolsun esşim akşamları ılgılenıyor aama...allah kolaylığını verıyor.

kizlar benim bebegimde dun gece sabahadek hic uyumadi sallamaktan koptu kollarimiz uykusuzum 2 gundur.bugun ama uykusu iyi.gece gunduzunumu karistirmis yoksa
Bn uyutrkn yuzunu hafif kapatiyorum yoksa etrafi izliyo ondn mi acaba gecekeri fln.uyumuyo hos gundzde uyumuyoda pek

Back