• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

benim oğlana halası şirinlerin oyuıncağını almıştı karnına basınca müziği çalıyor ona basıp yanına koyuyorum sakinleşiyor uykuya dalmaya başlıyor hemen ya:KK45::KK45::KK45:

Ne güzel canm gidebilmissin tatile.bizde gitmek istedik ama çok korktuk bebise bsy olur diye.malesef bu yıl kaldı tatil işi senin bebis durdumu
canım bebiş durdu şükür ona göre davrandık uyudu yemege indik denize bikez gittik eşim kapalı biyer kiraladı şezlongda yatırmak istemedi şemsiye yetersiz dedi güneş geçer dedi ablamda antalyadabir haftada rda kaldık bir hafta otelde çok eğlendim diyemem ama değişiklik oldu bebekle zor canım emmek istiyor dışarda zor luyor sitres yapıyrum emzirme önlüğüyle beceremedim yüzden ev en rahatı bence biraz büyüyene kadar

Kizlar sizin bebeklerin goz renkleri dondu mu? Benim buyuk kizin hemen donmustu kahverengiye. bu kizimin bayagi mavi . Zaten sarisin kayinpedere benziyor acaba dedim mavimi olacak:)
kac günlük canım benim bebek 38 günlük doğdugunda masmaviydi simdi koyu mavi bend emerak ediyrum dönermi diye saçlarıda sarı ne zaman tam değişim acaba

Biz 62 gunluk başlarda bizdede öyle yüzünde neler neler çıktı kırmızı ucu beyaz bisey.bembeyaz bisey.doktora sordum normal dedi şimdi yok
Geçerbbüyüdükçe merak etme.o bembeyaz olanlar anne sütü yağlı olunca oluomus.
Sevinmen bile lazım süt yario bebise.
Insallh cnm topigin en.kucigi bnmki sanirim.ondan herseyi siz yasiyosunuz snra biz yasiyoruz :) gecsin.ins.en.kisa zmnda.bakslim 7 gun snea 1 aylik.olck kilo aldimi ne kdr aldi belli olcak .

Yok canim rahatsiz etmez. Buyuk kizimda hemsire dilini tutup iyice disari cekmisti ve gazli bezi karbonatli suya batirip bayagi sertce silmisti hicbirsey kalmamisti . Bende tasinma bitince gazli bezle bir operasyon yapacagim:) benimkininde dili bembeyaz ama yanak yada dudaklarda birsey yok. Pamukcuk olsa senin gogus uclarina bile gecer.
Canm ben karbonatli su ile siliyorum sürekli inşallah geçer. Benim göğüs uçlarımda bsy yok.devam edeyim ozaman ben karbonatli suya..

Kizkr bnm.kizin sadece yuzu. Degil omuzkrida olmus sivikce gbi seyden.kafasi yuzu omuzkri yayiliyomu acaba.gecse bi an ewel ya ,cocugun surati kafasi mahvoldy

kac günlük canım benim bebek 38 günlük doğdugunda masmaviydi simdi koyu mavi bend emerak ediyrum dönermi diye saçlarıda sarı ne zaman tam değişim acaba
48 gunluk bizimki. Ilk kizimda daha bastan beri belliydi kahverengi olacagi ilk dogdugunda bile cok koyu lacivert gibiydi sonra hemen dondu zaten yalniz ilk kizimin simsiyah saclarla dogdu sonra hepsi dokuldu 10. Aya kadar keldi sonra sari cikti saclari:) belli olmuyor hic:) saglikli olsunlarda saci gozu farketmez aslinda!!

merhaba mutlu pazarlar arkadaşlar nasılsınız?biz iyiyiz bugün 2 aylık olduk ne çabuk büyüdü oğlum yarın verem aşımız var:KK17::KK17:üç gün banyo yasak bu sıcakta zor olacak.Göz renklerinden bahsedilmiş oğlumun gözleri mavi yeşil deniyorya öyleydi yeni dönmeye başladı ela gibi sanki şu an:KK200: Eşimin yeşil gözleri benim kahverengi benim gözrengim baskın çıkıyor kızımın gözleri de öyle yeşildi doğduğunda kahverengiye döndü:)

Napıyon nasılsın canım rastlaşamıyoruz heralde :KK66:
Iyiyim canım halam burada çok güzel vakit geçiriyorum pek ugrayamiyorum sen nasılsın bebis ve kızlar nasıllar.?
geceleri çok ıkınıyo canım..çok sık kalkıyo biraz uzatsa artık..gündüz dinlenme vakti hiç olmuyo büyük kız sıra bekliyo :KK66: seninde öyledir muhakkak..yemek evi topla süpür derken gün bitiyo..zaman çabuk geçiyo yşimdiden bu zamanlaını kokularını özleyeceğim diye üzülüyorum
evet canım aynen benimde öyle geçiyor az kaldı bugünlerde geçip gidecek bizler bu günleri bile ozleriz bende şu nurse harveys den aldım ise yarıyor sanırım ağlama krizleri oluyor genede ama sanki genede rahatlatıyor gibi geceleri çok Uyanıyor gece uyku muz uzamadan dediğin gibi ıkınarak Uyanıyor hayırlısı allah dan bugünlerde geçip gider

Ciglik atiyomu sizin bdbeklerde cok.hizli nefes aliyo aglick gbi.oluyo ciglik.atiyo noluyoki ya.canimi aciyo acaba

Kizkr bnm.kizin sadece yuzu. Degil omuzkrida olmus sivikce gbi seyden.kafasi yuzu omuzkri yayiliyomu acaba.gecse bi an ewel ya ,cocugun surati kafasi mahvoldy
Canım biz de de oldu doktor bir şey sürme sık sık yıka dedi. Ben de her emzirmeden sonra yüzünü yıkadım. Bir de yüzünü öpmeyin dedi doktor. Uyduk. Bir kaç güne geçti.

48 gunluk bizimki. Ilk kizimda daha bastan beri belliydi kahverengi olacagi ilk dogdugunda bile cok koyu lacivert gibiydi sonra hemen dondu zaten yalniz ilk kizimin simsiyah saclarla dogdu sonra hepsi dokuldu 10. Aya kadar keldi sonra sari cikti saclari:) belli olmuyor hic:) saglikli olsunlarda saci gozu farketmez aslinda!!

Benim eşiminde öyleymiş. İlk siyah dökülünce sarı çıkmış saçları. Senin isim ne ki canım bu kadar zorlanıyorsun merak ettim

Canım biz de de oldu doktor bir şey sürme sık sık yıka dedi. Ben de her emzirmeden sonra yüzünü yıkadım. Bir de yüzünü öpmeyin dedi doktor. Uyduk. Bir kaç güne geçti.
Biz hic opmuyoruz yalniz bizimkiler kardeslerim elkeriyle yanklarina dokunuyolr sktilr da gordum.omuzunda fkn.oldumu canim sizinde sadece kafada yizdemi.sanki bnmki yayiliyo gbide.bi gunde oldu gene.

Back