2015 Temmuz Anneleri

amin canım inşallah hemen hemen aynı zamanlarda kucağımıza alıcaz inşallah bebeklerimizi :)

İnşallah sorunsuz devam eder canım :) sıkma canını relax ol bebek hissedermiş :)

Hoşgeldin hayırlısı olsun bebiş olsunda

Cok dogru soyluyorsun canim. Bende sabah dayanamdim tekrar doktora gittim. Simdilik iyi ic kanama durmus dedi. Hatta kalp atislarida baslamis ama cok kucuk duyulmuyor kasilma seklinde :) dinlen dedi calisiorum diyince rapor yazdi 5 gun. Yatip dinlenicez. Insallh daha iyi oluruz. Temmuzdada hepimiz saglikla bebislerimizi kucagima aliriz insallah :)

hoşbulduk.. sende hoş geldin..kese göründü mü? son adet tarihi ne?
Kese göründü kalp atışımıda duydum çünkü benim bebiş büyük görünüyo Üzerine adet olmuşum doktorun dediğine göre ama ben Temmuz annesiyim hesabıma göre
Çok duygusallık var bide bulantım çok

çok saol canım bitki çayı hiç tüketmiyorum aile hekimim parol içebilirsin dedi ama nette biraz araştırdım ilk 3 ay tehlikeli olabilir diyo bende dayanmaya çalışıyorum

nane limon içebilirsin bence onun zararı olacağını sanmıyorum. hem rahatlatır seni.

hoşbulduk.. neler hissediyorsunuz? ben daha duyguya giremedim de :)

bende hala o duyguya giremedim. bugün tam 6 haftam doldu artık yarın 6+1 olacağım.

hep uyuma isteği sizde de var mı arkadaşlar ?

bende hiç bir belirti yok çok ilginç ama daha erken diyorlar.

bende hiç bir belirti yok çok ilginç ama daha erken diyorlar.[/QUOTE]

maalesef hem bulantı ,hem yorgunluk ve uyku hali var bende ..bu belirtiler için mi erkenmiş

arkadaşlar benim uyku ve arada olan ağrı dışında hiçbir belirtim yok normal mi sizce yani ne bulantım var nede başka birşey??

Bendede asiri uyuma istegi var kizlar. Hatta dun oglen arkdasim geldi ziyarete tv izlerken beraber uyuya kalmisim :) normalde gece yarisina kadar otururdum yarasa gibi simdi aksam 10 olunca zor kosuyorum yataga :)

Karın ağrılarım 2 haftadır devam ediyordu dün bugün biraz daha azaldı aynı zamanda kasıklarımda ağrıyor ayne regl olacakmışım gibi

Mide bulantılarım başlayalı da 2 hafta oldu ama sürekli bir bulantı hali yok ara ara geliyor ve öyle dayanılmayacak gibi de değil...

Bendeki belirtilede bu şekilde kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…