- Konu Sahibi Hedef65tir
-
amin canım inşallah hemen hemen aynı zamanlarda kucağımıza alıcaz inşallah bebeklerimizi :)merhaba Sevgili anne adayları,
aslında haziran annesi olacaktım ancak, kese görünmeden regl oldum. kısmet sanırım bu ay kaldım.kan değerlerim 5500 idrar testide pozitif cıktı.
allah isteyen herkese nasip etsin. heralde ben daha havaya giremedim :)
Allah dilerse herşey olur. Sen bol bol dua et,1yılda okadar çok olumsuzluk yaşayınca.başarısız tüp bebek denemem olmuştu ayrıca.korkmak istemiyorumda kotkuyom doğrusu yinede.doktorlara göre hamile kalmam imkansızdı.menopoz başlangıcı dediler.ilk çocucum olacak inş
İnşallah sorunsuz devam eder canım :) sıkma canını relax ol bebek hissedermiş :)1yılda okadar çok olumsuzluk yaşayınca.başarısız tüp bebek denemem olmuştu ayrıca.korkmak istemiyorumda kotkuyom doğrusu yinede.doktorlara göre hamile kalmam imkansızdı.menopoz başlangıcı dediler.ilk çocucum olacak inş
Hoşgeldin hayırlısı olsun bebiş olsundamerhaba Sevgili anne adayları,
aslında haziran annesi olacaktım ancak, kese görünmeden regl oldum. kısmet sanırım bu ay kaldım.kan değerlerim 5500 idrar testide pozitif cıktı.
allah isteyen herkese nasip etsin. heralde ben daha havaya giremedim :)
hoşbulduk.. neler hissediyorsunuz? ben daha duyguya giremedim de :)Hoşgeldin hayırlısı olsun bebiş olsunda
hoşbulduk.. sende hoş geldin..kese göründü mü? son adet tarihi ne?Hoşgeldin hayırlısı olsun bebiş olsunda
Cok dogru soyluyorsun canim. Bende sabah dayanamdim tekrar doktora gittim. Simdilik iyi ic kanama durmus dedi. Hatta kalp atislarida baslamis ama cok kucuk duyulmuyor kasilma seklinde :) dinlen dedi calisiorum diyince rapor yazdi 5 gun. Yatip dinlenicez. Insallh daha iyi oluruz. Temmuzdada hepimiz saglikla bebislerimizi kucagima aliriz insallah :)canım ilk bebeğini 4 ay önce kaybetmiş bi anne adayı olarak şunu bilmeni isterim bütün işler kendine stres yaptığın herşey düzelir ama giden geri gelmez. bende ilk hamileliğimde herşeyi kafaya taktım iş stresine girdim sonra bebeğimin kalbi durdu. bu kez xxxxxxlllllyim hiçççç takmıyorum kaynanaymış anneymiş işmiş eşmiş boşverdim bitek bebeğim önemli benim için. sanada tavsiyem yat dinlen izin al izin vermezlersde çık işten sana iş mi yok iş bulunur ama allah korusun bebeğe bir şey olursa benim gibi aylarca hamile kalmayı beklersin.
hoşbulduk.. sende hoş geldin..kese göründü mü? son adet tarihi ne?[/
sizde göründümü kese nezaman görünüyor acaba.benim son adet tarihi 6 ekim.
Kese göründü kalp atışımıda duydum çünkü benim bebiş büyük görünüyo Üzerine adet olmuşum doktorun dediğine göre ama ben Temmuz annesiyim hesabıma görehoşbulduk.. sende hoş geldin..kese göründü mü? son adet tarihi ne?
çok saol canım bitki çayı hiç tüketmiyorum aile hekimim parol içebilirsin dedi ama nette biraz araştırdım ilk 3 ay tehlikeli olabilir diyo bende dayanmaya çalışıyorum
hoşbulduk.. neler hissediyorsunuz? ben daha duyguya giremedim de :)
hep uyuma isteği sizde de var mı arkadaşlar ?
evet hemde cookkkhep uyuma isteği sizde de var mı arkadaşlar ?
Evet bide bulantıhep uyuma isteği sizde de var mı arkadaşlar ?
Ay ne güzel hep rahat geçirirsin umarım. Bazılarının bulantısı olmaz normal yaniarkadaşlar benim uyku ve arada olan ağrı dışında hiçbir belirtim yok normal mi sizce yani ne bulantım var nede başka birşey??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?