2015 Temmuz Anneleri

Merhaba kızlar bende kendi hesabıma göre Temmuz annesiyim :) doktorun hesabına göre Haziran :)
Aranıza Katılmak istedim 3. Çocuğum olucak Allah kısmet ederse. Çok yoğun mide bulantısı oluyor.
Öteki iki gebeliğimde de yaşamıştım bılantıları

Merhaba canım hadi bakalım sağlıkla büyüsün bebişlerimiz ablaları onları çok özledi.Bulantı bende hep oldu.Benim de 3. hamileliğim ilk bebeğimde ve kızımda oldu yoğun bulantılar.İlk bebeğimi kaybettim.3. bebeğim şimdi onda da yaşıyorum.Geçer bu günler canım

3. Gebeliğin olduğunu bilmiyordum. Hadi inş sağlıkla kucaklarız :)

Hasta olmamak için ayakları sıcak tutmaya çalışıyorum.Soğuk suya dokunmamaya çalışıyorum.Sabah uyandığımda hemen üstüme hırka alıyorum.Sabahları ayaz oluyor eldiven takıyorum.Basit önlemlerle kendimi korumaya çalışıyorum sağlıklı beslenmekte önemli tabi.

geçmiş olsun.terlemeye çalış.dinlen.geçer inşallah tez zamanda.ilk dr kontolüne nezaman gittiniz.kalp atışları nezaman duyuluyor
6-7 haftalarda kalp atışı başlıyor canım sen 6. Haftanı doldurunca git bence duyarsın inş

6-7 haftalarda kalp atışı başlıyor canım sen 6. Haftanı doldurunca git bence duyarsın inş
ilk bebeğim düşmüştü korkuyorum doğrusu.yarın devlet hastanesinde dr randevum var hamile olduğumu bilmeden aldığım bi randevu.beta hcg mi de kontrol ettirmem gerekiyor.duruma göre kendi dr uma görünürüm

Bişey olmaz inş endişelenip stres yapma rahat ol aynı şeyleri yaşıycam diye düşünmemeye çalış.

Bişey olmaz inş endişelenip stres yapma rahat ol aynı şeyleri yaşıycam diye düşünmemeye çalış.
1yılda okadar çok olumsuzluk yaşayınca.başarısız tüp bebek denemem olmuştu ayrıca.korkmak istemiyorumda kotkuyom doğrusu yinede.doktorlara göre hamile kalmam imkansızdı.menopoz başlangıcı dediler.ilk çocucum olacak inş

merhaba Sevgili anne adayları,
aslında haziran annesi olacaktım ancak, kese görünmeden regl oldum. kısmet sanırım bu ay kaldım.kan değerlerim 5500 idrar testide pozitif cıktı.
allah isteyen herkese nasip etsin. heralde ben daha havaya giremedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…