• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

10*12 mm yazıyor canım ilk olduğu için çok tecrübesizim sanırım ve 1 buçuk yıl sonra olunca insan tedirgin oluyor sürekli acaba gerçekmi durucak mı yoksa durmayacak mı bir sürü soru var aklımda :)

Benimde ilk hamileliğim :-) geçen hafta ayaklarım yere basmıyordu heyecandan. Endişe heyecan korku. Ne hissetsem onu bile bilmiyorum. Minicik bişi büyümeye çalışıyor.

Aşırı yorgunluk halsizlik ben de de var.mşse bulantısı da sanırım hafiften başladı, kasık ve bel ağrıları devam,, günde 3 tane progestan alıyorm , o da yapıyor bu halssizliği, tansiyonum da düşük yolda bayılacaktım sabah işe giderken başka da iyiym şükir

1yılda okadar çok olumsuzluk yaşayınca.başarısız tüp bebek denemem olmuştu ayrıca.korkmak istemiyorumda kotkuyom doğrusu yinede.doktorlara göre hamile kalmam imkansızdı.menopoz başlangıcı dediler.ilk çocucum olacak inş

aman o doktorlarda banada senin hamile kalman imkansız git direk tüp bebek yaptır dedi günlerce ağladım rabbim nasip etsin doğal yoldan hamile kaldım. allah kucağına almayı nasip etsin canım.

Cok dogru soyluyorsun canim. Bende sabah dayanamdim tekrar doktora gittim. Simdilik iyi ic kanama durmus dedi. Hatta kalp atislarida baslamis ama cok kucuk duyulmuyor kasilma seklinde :) dinlen dedi calisiorum diyince rapor yazdi 5 gun. Yatip dinlenicez. Insallh daha iyi oluruz. Temmuzdada hepimiz saglikla bebislerimizi kucagima aliriz insallah :)

doktorun rapor yazmasına çok sevindim canım yat dinlen o halde hadi hayırlısı bakalım :)

hayırlı olsun :) görebildiniz mi keseyi ben de 5. haftanın içindeyim cuma gitmeyi düşünüyorum aslında ultrasona da kalp atışını duyabildiniz mi bebişinizin

teşekkür ederim sizinde bebeğiniz hayırlı olsun :) yok daha değerimiz düşük en az 1500 olması gerekiyormuş bi hafta içinde inşallah kesemizi görürüz.

arkadaşlar benim ilk hamileliğim 9. haftada sonlanmıştı biliyorsunuz midesi bulanmayan arkadaşlara şunu söylemek isterim doktoruma sormuştum mide bulantısı kalp atışı başladıktan sonra başlar ve artarmış. ama herkeste olacak diye bir kural yokmuş hiç midesi bulanmayan yada 9 ay boyunca kusan hastalar bile varmış :) o yüzden gönlünüzü ferah tutun .

Düşük tehlikesi var dedi bizimde Doktorumuz. Çift rahmim olduğundan dolayı. Birkaç gündür kahverengi akıntım var. Hemen ilaca başladık bizde. Raporluyum şimdide. Evde yatıyorum öylece. Birde geçen çarşamba kontrolde kalp atışını duymamıştı Doktorumuz. Bugün şükür onu da gördük. Hala inanmıyorum. Rabbime şükürler olsun.
Canım benim rahmim de kalp şeklindeymiş. O yüzden bende de aynı durum söz konusu. Doktor erken doğum ihtimalinin de çok fazla olduğunu söyledi o yüzden 12. haftada rahme dikiş atılacak. Ben de çok dikkat ediyorum evde olduğum sürece sırt üstü yatıyorum...

merhaba tekrar arkadaşlar şimdi hastaneden geldim kesemiz oluşmuş ancak bebişimiz görünmüyor şimdilik 2 hafta sonra tekrar gidicem ama nasıl beklicem okadar bilmiyorumkii :KK43::KK43:

ssk yamı gittiniz özelemi bende geçen hafta ssk ya gitti gözükmedi içim rahat etmedi ordan çıkıp özele gittim gözüktü ssk nın makinaları eski oluyomuş bazen o yüzden gözükmüyormuş

ssk yamı gittiniz özelemi bende geçen hafta ssk ya gitti gözükmedi içim rahat etmedi ordan çıkıp özele gittim gözüktü ssk nın makinaları eski oluyomuş bazen o yüzden gözükmüyormuş
devlet hastanesine gittim biraz mecburiyetten:KK61: malesef eşimin işinden dolayı ilçedeyiz şuanda merkez 2 saat uzakta özele gitme imkanım yok malesef burda ama inş en kısa zamanda özel için ailemin yanına giderim orda öğrenirm :) çünkü içim hiç rahat etmiyor hep acabalar var görene duyana kadar da olacak sanırım :KK61:

bol bol su için kızlar sağlıklı bir hamileliğin ve doğumun baş yardımcısı su kızlar yanınızda hep bi şişe su olsun..ben evde misafirlikte tv izlerken elimde bi cam şişe su var sizede tavsiye ederim

devlet hastanesine gittim biraz mecburiyetten:KK61: malesef eşimin işinden dolayı ilçedeyiz şuanda merkez 2 saat uzakta özele gitme imkanım yok malesef burda ama inş en kısa zamanda özel için ailemin yanına giderim orda öğrenirm :) çünkü içim hiç rahat etmiyor hep acabalar var görene duyana kadar da olacak sanırım :KK61:

insan keseyi görene kadar yalanmış gibi geliyo birisi şaka dicek gibi geliyor... bende ssk ya gittiğimde dr göremedi haftaya gel dedi sonrada makina eski model ben kendi çocuğumu bile göremedim bu makinada dedi makinalar yenilenmediği için geç görürüz dedi. özele gittiğinde hemen gözükücektir içini rahat tut

insan keseyi görene kadar yalanmış gibi geliyo birisi şaka dicek gibi geliyor... bende ssk ya gittiğimde dr göremedi haftaya gel dedi sonrada makina eski model ben kendi çocuğumu bile göremedim bu makinada dedi makinalar yenilenmediği için geç görürüz dedi. özele gittiğinde hemen gözükücektir içini rahat tut
ayyy inş hepimiz hayırlısıyla kucaklarıma alırız bebeklerimizi :KK36: daha erken olduğu için herşey bir an önce olsun istiyoruz sanırım biz :)

Selam kızlar ben de aranıza katıldım. Nasipse Temmuz annesi olacağım :KK36:
Bugün doktora gittik keseyi gördük. 2 hafta sonra kalp atışlarını kontrol etmek için çağırdı. Şimdi ben o sesleri duyana kadar diken üzerindeyim, sanki herşey hayalmiş gibi geliyor.

Back