- 1 Kasım 2014
- 406
- 508
- 88
- Konu Sahibi Hedef65tir
Geçmiş olsun dikkat et kendinegünaydııııın 2 gündür çok feci gribim bugün nası bitecek ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun dikkat et kendinegünaydııııın 2 gündür çok feci gribim bugün nası bitecek ya
teşekkürler canım. havalara hiç belli olmuyoki hasta olmamak elde değilGeçmiş olsun dikkat et kendine
Merhaba canım hadi bakalım sağlıkla büyüsün bebişlerimiz ablaları onları çok özledi.Bulantı bende hep oldu.Benim de 3. hamileliğim ilk bebeğimde ve kızımda oldu yoğun bulantılar.İlk bebeğimi kaybettim.3. bebeğim şimdi onda da yaşıyorum.Geçer bu günler canımMerhaba kızlar bende kendi hesabıma göre Temmuz annesiyim :) doktorun hesabına göre Haziran :)
Aranıza Katılmak istedim 3. Çocuğum olucak Allah kısmet ederse. Çok yoğun mide bulantısı oluyor.
Öteki iki gebeliğimde de yaşamıştım bılantıları
3. Gebeliğin olduğunu bilmiyordum. Hadi inş sağlıkla kucaklarız :)Merhaba canım hadi bakalım sağlıkla büyüsün bebişlerimiz ablaları onları çok özledi.Bulantı bende hep oldu.Benim de 3. hamileliğim ilk bebeğimde ve kızımda oldu yoğun bulantılar.İlk bebeğimi kaybettim.3. bebeğim şimdi onda da yaşıyorum.Geçer bu günler canım
Evet canım 3. gebeliğim .ilk bebeğimi 13 haftalıkken kaybettim birden kalbi durdu.Allahım bir daha yaşatmasın.3. Gebeliğin olduğunu bilmiyordum. Hadi inş sağlıkla kucaklarız :)
Âmin canımEvet canım 3. gebeliğim .ilk bebeğimi 13 haftalıkken kaybettim birden kalbi durdu.Allahım bir daha yaşatmasın.
geçmiş olsun.terlemeye çalış.dinlen.geçer inşallah tez zamanda.ilk dr kontolüne nezaman gittiniz.kalp atışları nezaman duyuluyorgünaydııııın 2 gündür çok feci gribim bugün nası bitecek ya
6-7 haftalarda kalp atışı başlıyor canım sen 6. Haftanı doldurunca git bence duyarsın inşgeçmiş olsun.terlemeye çalış.dinlen.geçer inşallah tez zamanda.ilk dr kontolüne nezaman gittiniz.kalp atışları nezaman duyuluyor
ilk bebeğim düşmüştü korkuyorum doğrusu.yarın devlet hastanesinde dr randevum var hamile olduğumu bilmeden aldığım bi randevu.beta hcg mi de kontrol ettirmem gerekiyor.duruma göre kendi dr uma görünürüm6-7 haftalarda kalp atışı başlıyor canım sen 6. Haftanı doldurunca git bence duyarsın inş
Bişey olmaz inş endişelenip stres yapma rahat ol aynı şeyleri yaşıycam diye düşünmemeye çalış.ilk bebeğim düşmüştü korkuyorum doğrusu.yarın devlet hastanesinde dr randevum var hamile olduğumu bilmeden aldığım bi randevu.beta hcg mi de kontrol ettirmem gerekiyor.duruma göre kendi dr uma görünürüm
HoşgeldinGünaydın kızlar bende geldim sonunda Allah sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin bebişlerimizi :)
Hoşgeldin hepimiz bebeklerimize sağlıkla kavuşuruz inşaallahGünaydın kızlar bende geldim sonunda Allah sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin bebişlerimizi :)
Hoşbulduk canımHoşgeldin
1yılda okadar çok olumsuzluk yaşayınca.başarısız tüp bebek denemem olmuştu ayrıca.korkmak istemiyorumda kotkuyom doğrusu yinede.doktorlara göre hamile kalmam imkansızdı.menopoz başlangıcı dediler.ilk çocucum olacak inşBişey olmaz inş endişelenip stres yapma rahat ol aynı şeyleri yaşıycam diye düşünmemeye çalış.
İnşallah hoşbulduk canım :)Hoşgeldin hepimiz bebeklerimize sağlıkla kavuşuruz inşaallah
hoşgeldin.amin sağlıklı sorunsuz kucağımıza almak nasip olsunGünaydın kızlar bende geldim sonunda Allah sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin bebişlerimizi :)