• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Kizlar nasilsiniz ben pazartesi randevu almyi dusunuyorum inş. Kese görünür daha fazla beklemeyeyim çok heyecanliyim bu gün bebegime battaniye aldim çok mutluyummm. Bu arada herşeye agliyorum ben sizdede varmi bu tarz duygusal durumlar..
Duygusallık bende de var canım.Durup dururken içimden ağlamak geliyor :KK61:azıcık ağlıyorum geçiyor :KK49:

Geçmiş olsun canım Allah bir daha yaşatmasın, ben de söylemesi ayıp sürekli ishalim ve kasık ağrılarım var ga ile birlikte korkuyorum lekelenme olucak diye:KK43:( hareketlenince ağrıların artıyor sanki

Bende de aynı kasık batmalari ishal ve şişkinlik ama sabahları oluyor bende.

kızlar mrb. benimde yrn 5 haftam dolacak ama hala herhangi bir bulantı ya da başka bir belirti yok :KK43: benim gibi olan var mı?

Benimde salı günü 6. Haftaya girecek henüz bulantı yok. Herkeste bulantı olmuyormus ama bazılarında 2 aydan sonra baslayabiliyormus. Umarım olmaz mide bulantısı :)

Hamilelik bünyeden bünyeye degisir arkadaslar , kiminin bulantisi olur, kiminin olmaz. Kendinizi sartlandirmayin ve takinti yapmayin.Bu benim 3 . gebeligim, diger ikisinde hic bir bulanti, kusma, as erme sikayetim yoktu. Ama bunda mide bulantisi, kasik agrisi, as erme basladi. Bel agrisi bundan öncekilerde de vardi, bunda da var .Diger iki hamileligimde karnim büyümese hamile oldugum belli bile olmazdi, o kadar rahattim yani.
Sonuc olarak saglikli bebislerimiz olsun da tüm eziyete, zorluga raziyiz.iyi geceler hepinize:KK68::KK68:

Pekii sağlık ocağında kayıt actiran var mi kizlar. Nasil oluyor o işler?

ben açtırdım kilo boy ölçüyorlar kan tahlilleri yapıp şeker demir vs.. baktılar idrar testi yapıp protein varmı diye bakıyorlar. yaptıracagın aşıları söylüyorlar. ben geçen hafta açtırdım kaydı 20. hafta gel bi daha dediler

ben açtırdım kilo boy ölçüyorlar kan tahlilleri yapıp şeker demir vs.. baktılar idrar testi yapıp protein varmı diye bakıyorlar. yaptıracagın aşıları söylüyorlar. ben geçen hafta açtırdım kaydı 20. hafta gel bi daha dediler

Teşekkürler canim peki aç mi gitmek gerek?

Teşekkürler canim peki aç mi gitmek gerek?[/Q

aç gittim ama sağlık ocaklarının kan alma günleri falan oluyor sen istersen gün içerisinde bi git hamile olduğunu söyle hemen tansiyon boy kilo ölçücekler şu gün gel kan idrar tahlili yapalım derler ayrıca bebeğin kalp atışlarını da dinliyorlar

Teşekkürler canim peki aç mi gitmek gerek?

aç gittim ama sağlık ocaklarının kan alma günleri falan oluyor sen istersen gün içerisinde bi git hamile olduğunu söyle hemen tansiyon boy kilo ölçücekler şu gün gel kan idrar tahlili yapalım derler ayrıca bebeğin kalp atışlarını da dinliyorlar

Yaa uzuldum canim cok gecmisolsun. Suan yatip dinleniyorum haftasonu oldugu icin ama haftaici is yerinde cok yogun calisioruz nasi olcak bilmiyorum :KK43: istirahat flanda yazmadi doktor. Ozel sektordeyim zaten izin almamda cok zor :KK43:

canım ilk bebeğini 4 ay önce kaybetmiş bi anne adayı olarak şunu bilmeni isterim bütün işler kendine stres yaptığın herşey düzelir ama giden geri gelmez. bende ilk hamileliğimde herşeyi kafaya taktım iş stresine girdim sonra bebeğimin kalbi durdu. bu kez xxxxxxlllllyim hiçççç takmıyorum kaynanaymış anneymiş işmiş eşmiş boşverdim bitek bebeğim önemli benim için. sanada tavsiyem yat dinlen izin al izin vermezlersde çık işten sana iş mi yok iş bulunur ama allah korusun bebeğe bir şey olursa benim gibi aylarca hamile kalmayı beklersin.

Kizlar nasilsiniz ben pazartesi randevu almyi dusunuyorum inş. Kese görünür daha fazla beklemeyeyim çok heyecanliyim bu gün bebegime battaniye aldim çok mutluyummm. Bu arada herşeye agliyorum ben sizdede varmi bu tarz duygusal durumlar..

bende yarın gidiyorum bakalım kese görülecek mi çok heyecanlıyım 2. gebelik ama ilk bebeğim olacak allah nasip ederse. bende herşeye ağlıyorum hatta tek belirtim bu diyebilirim :)

Herkese gunaydin :D

Çok teşekkürler :KK19:

günaydın temmuz anneleri........ yine bulantılı yine yorgun bi sabah benim için. ne tuhaf insan mide bulantısını yorgunluğu bile sevebiliyo:anneadayı: :KK46::KK46::KK46::KK46::KK46:

günaydııııın:KK36: 2 gündür çok feci gribim bugün nası bitecek ya:KK51:
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN Aman dikkat et kendine bitki çaylarına falan çok yüklenme Allah korusun düşüge neden olabilir.aile hekimine görün mandalina portakal tüket tekrar geçmiş olsun:KK46:

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN Aman dikkat et kendine bitki çaylarına falan çok yüklenme Allah korusun düşüge neden olabilir.aile hekimine görün mandalina portakal tüket tekrar geçmiş olsun:KK46:
çok saol canım bitki çayı hiç tüketmiyorum aile hekimim parol içebilirsin dedi ama nette biraz araştırdım ilk 3 ay tehlikeli olabilir diyo bende dayanmaya çalışıyorum

Back