2015 Temmuz Anneleri

Bende de bir uyku hali ve yorgunluk var bence düşük riskini azaltmak için bir tür vücudun aldığı bir önlem gibi düşünüyorum.Allah ne güzel yaratmış diyorum bebeğinde adım adım gelişimini öğrenmek,keşfetmek harika.Hayranlık duymamak imkansız Yaradana

bende hiç bir belirti yok çok ilginç ama daha erken diyorlar.

maalesef hem bulantı ,hem yorgunluk ve uyku hali var bende ..bu belirtiler için mi erkenmiş [/QUOTE]

sen benden 1 hafta öncesin galiba bilmiyorum ki bugün bulantı yok ama yarın olmayacağının garantiside yok

kızlar bakın cennet elmasının faydaları..

İçerisinde pek çok vitamin ve mineral bulunduran hurma, hamileler açısından çok faydalı!
Sodyum, potasyum, kalsiyum, magnezyum, demir, kükürt, fosfor ve klor bakımından oldukça zengindir. Ayrıca içerisinde A, betakaroten,B1,B2 ve B6 vitaminlerini de barındırmaktadır.

Hamilelikaçısından faydalarını değerlendirecek olursak başlıca yararları şunlardır:

1. Hamilelik döneminden üç ay önce başlanması ve tüm hamilelik boyunca alınması gereken folik asit bakımından da hurma oldukça zengin bir meyvedir. Folik asit yeni hücre yapımında ve hücre yenilenmesinde önemli rol oynar.

2. Potasyum vücutta su dengesinin de korunmasını sağlar. Potasyum bakımından oldukça zengin olan hurma bu anlamda da hamilelere çok faydalıdır.

3. İçerisinde demir barındıran hurma hamilelikte kansızlık sorununu açısından da faydalıdır. Hamileler hurma yiyerek de demir ihtiyaçlarının bir kısmını giderebilirler.

4. Hurmada bulunan kalsiyum iskelet yapısının şekillenmesi açısından da fayda sağlar.

5. İçerdiği magnezyumdan dolayı da böbrekler açısından çok önemli bir besin kaynağıdır.

6. A vitamini barındıran hurma özellikle hamilelik döneminde vücut direncinizi arttırmanızı sağlar.

geçmiş olsun.terlemeye çalış.dinlen.geçer inşallah tez zamanda.ilk dr kontolüne nezaman gittiniz.kalp atışları nezaman duyuluyor
canım ben adetim geçtikten 1 hafta sonra gittim doktora 5 haftalıkmış kesemizi gördük ama henüz kalp atışlarını duymadım

kızlar bügün 12.30 da kalktım c.tesi pazar hep dışardaydım aslında fazla arabaya binip kendini sallandırma diyorlarçocuğun tutunma dönemleri imiş. ev işide sakın yapma diyorlar netten okuyomda ev işi yüzünden bebeği düşünler bile varmış. bende vicdan azabı çekmiyeyim diye 12.30 da kalktım zaten kendimi hep yorgun hissediyorum valla yerimden kalkıyom eşimde sakın hiç bişey yapma diyo. eşim haftda 1 gün evi süpürüyo ama düşünün artık erkeğin süpürdüğü ev ne kadar temiz olabilirki

kızlar her p.tesi tartılıyom bu hafta 500 gr vermişim. aslında bende bu hafta çok yediğimi düşünüyordum

yapacak bir sey yok. ben dün evi süpürdüm de belim öyle çok ağrıdı ki. dedim daha bir şeye elimi sürmem.

hurma derken küçük hurma mı şu büyük yumuşak hurma mı

yapacak bir sey yok. ben dün evi süpürdüm de belim öyle çok ağrıdı ki. dedim daha bir şeye elimi sürmem.

işte Allah korusun bişey olsa sonra ev işi bahane olcak ve vicdan azabı olcak hem kendimize hem eşlerimize karşı sonra eşim dicek ben demedimmi ben sana sakın bişey yapma yat diye........

bende yarın gidiyorum bakalım kese görülecek mi çok heyecanlıyım 2. gebelik ama ilk bebeğim olacak allah nasip ederse. bende herşeye ağlıyorum hatta tek belirtim bu diyebilirim :)

hayırlı olsun :) görebildiniz mi keseyi ben de 5. haftanın içindeyim cuma gitmeyi düşünüyorum aslında ultrasona da kalp atışını duyabildiniz mi bebişinizin

Merhaba arkadaşlar. Hepinize hayırlı olsun inş. Hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alırız. Adetim 1hafta geçtiğinde test yaptım pozitif çıktı. Aynı gün kan tahlilide yaptırdım. 2026 çıktı sonucum.

Düşük tehlikesi var dedi bizimde Doktorumuz. Çift rahmim olduğundan dolayı. Birkaç gündür kahverengi akıntım var. Hemen ilaca başladık bizde. Raporluyum şimdide. Evde yatıyorum öylece. Birde geçen çarşamba kontrolde kalp atışını duymamıştı Doktorumuz. Bugün şükür onu da gördük. Hala inanmıyorum. Rabbime şükürler olsun.

inşallah hayırlısı ile kucağınıza alırsınız. bol bol dinlen düşük tehlikeside ortadan kalkar inşallah

canım iki kasıgın ortasında rahminde kasılma kramp benzeri ağrın varmı bıçak saplanır gibi

inşallah hayırlısı ile kucağınıza alırsınız. bol bol dinlen düşük tehlikeside ortadan kalkar inşallah
İnş tatlım. Stres yapmamak gerekli ama insan ister istemez geriliyor. Korku halindeyim. Kalp atışını da duyamamıştık. Şükür Rabbime. Sdc yatıyorum şimdi de.

merhaba tekrar arkadaşlar şimdi hastaneden geldim kesemiz oluşmuş ancak bebişimiz görünmüyor şimdilik 2 hafta sonra tekrar gidicem ama nasıl beklicem okadar bilmiyorumkii

Tatlım gönlünü ferah tut. Geçen çarş bizde görememiştik. 6.haftada almamıza rağmen. Rabbim yeterki nasip etsin. Kesenin boyutu ne kadardı peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…