- 29 Ekim 2014
- 12
- 14
- 8
- 38
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
Yaa uzuldum canim cok gecmisolsun. Suan yatip dinleniyorum haftasonu oldugu icin ama haftaici is yerinde cok yogun calisioruz nasi olcak bilmiyorummrb canım benimde ilk hamileliğim öyleydi progestan kullandım lekelenmemi önledi doktor dinlen demişti ben lekelenmem bitti die temizlik yaptım ve yine tekrarladı sonrada düşük oldu. bence bişey yapma dinlen kendini yorma.
ahh canım çok kucukmus dıgerıde allah kolaylık versın sağlıkla al kucağına inş
Çalışırken hamilelik zor gerçekten sabah 5:30'da uyanıyorum.İlk haftalar çok uykulu olurmuş zaten insan.Arada da hafif hafif sanki regl olacakmışım gibi sızı oluyor sizde durumlar ne kızlar?
Geçmiş olsun canım Allah bir daha yaşatmasın, ben de söylemesi ayıp sürekli ishalim ve kasık ağrılarım var ga ile birlikte korkuyorum lekelenme olucak diyemrb canım benimde ilk hamileliğim öyleydi progestan kullandım lekelenmemi önledi doktor dinlen demişti ben lekelenmem bitti die temizlik yaptım ve yine tekrarladı sonrada düşük oldu. bence bişey yapma dinlen kendini yorma.
Hayırlı olsun :)Merhaba kızlar bende artık aranızdayım temmuzda bebeğimi kucağıma alırım inşallah. ilk bebeğimi 9 haftalıkken kalbi durduğu için kaybettim. kürtajdan sonraki bu 4. ayım ve bugun idrar testinde hamile olduğumu öğrendim. pazartesi kan testi yaptıracağım birde çarşamba mı yaptırmam gerekiyor 2 gündeki artışa bakılıyor ya :))
Hayırlı olsun :)
Günaydın :) Mutlu pazarlar olsun inşallahGunaydin guzel anneler
günaydın anne adayları..bulantıyla uyandım yine..
Selam arkadaşlar son iki gündür öyle kötü bulantıyla uyanıyorumki kendimden nefret ediyirum her sabah altıda ayaktayım resmen lavobo nöbeti tutuyorum her idrara uyandığımda eşim inanmıyo naz yapıyorum sanıyo bunun bir çözümü yok mu?
Kızlar hepinize geçmiş olsun beni de hafif hafif yokluyor mide bulantısı aklıma getirmemeye çalışıyorum aniden yataktan kalkmamaya çalışıyorum geçmesi için.Kokulara bende hassaslaştım ama rahatsız edici düzeyde değil.Umarım bu seyirde kalır mide bulantısı gerçekten çok kötü bir şeyBulantilar için ilaç veriyorlar ama ben ilk hamileligimde de yasadim pek bir faydasi olmuyor açıkçası. Belli bir zaman devam ediyor bu durum. Şimdi de aynı durumdayım. Ev icindeki en hafif koku bile rahatsiz ediyor. Dogalgaz yandiginda bile o sicak kokusunu hissediyorum rahatsız ediyor. boyle birsey olabilirmi
Ben bişeyler yiyince midem daha cok karışıyor. 2 gündür de mide yanmalari başladı. Bu benim böyle devam edecek yine. Kizimda da yaklaşık 5 aya kadar ayni şeyleri yaşamıştmKızlar hepinize geçmiş olsun beni de hafif hafif yokluyor mide bulantısı aklıma getirmemeye çalışıyorum aniden yataktan kalkmamaya çalışıyorum geçmesi için.Kokulara bende hassaslaştım ama rahatsız edici düzeyde değil.Umarım bu seyirde kalır mide bulantısı gerçekten çok kötü bir şeySabah tuzlu şeyler yenmesi tavsiye ediliyor bulantıyı geçirmesi için kraker falan denediniz mi bu yöntemi faydalı oluyor mu?
Aynen ısıya bile duyarlı oldum iş yerinde taa üç kat aşağıda yemekhane var ordan gelen kokuyla bile fenalaşıyorum oraya gidip yemek yemek hiç içimden gelmiyor çoğu zaman aç kalmayı yemeye tercih ediyorum.ilk üç ay ceviz süt dediler şimdiden onlardan tiksindim bu konuda moralsiz hissediyorum kendimiBulantilar için ilaç verordanng ben ilk hamileligimde de yasadim pek bir faydasi olmuyor açıkçası. Belli bir zaman devam ediyor bu durum. Şimdi de aynı durumdayım. Ev icindeki en hafif koku bile rahatsiz ediyor. Dogalgaz yandiginda bile o sicak kokusunu hissediyorum rahatsız ediyor. boyle birsey olabilirmi
mrb canım benimde ilk hamileliğim öyleydi progestan kullandım lekelenmemi önledi doktor dinlen demişti ben lekelenmem bitti die temizlik yaptım ve yine tekrarladı sonrada düşük oldu. bence bişey yapma dinlen kendini yorma.[/QUOTE
arkadaşım benimde sürekli adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor ve lekelenmem oluyor. Kendimi kötü hissediyorum. Düşük olunca nasıl oluyor ağrı bir anda artıyormu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?