- Konu Sahibi Hedef65tir
-
Benimde SAT 4 ekimdisenin nezamn canım son adet tarihin benimde 4 ekim
Merhaba tatlı annişler
15 temmuz 2014 de bi bebek kaybettim3 aylıktı şimdi tekrar gebe olduğumu hissediyorum ama test yapmaya korkuyorum sat 6 ekim yerleşme kanamam oldu 1 kasımda eğer doğru tahmin ediyorsam yerleşme kanaması ve temmuz annesi olucam inş yarın sabah test yapıcam hadi bana dua edinde pozitif çıksın :)
İnsallah hamişsindir haber bekliyoruz:)
ılk 12. gun degerım 431 cıktı 15, gun 1405 cıkmıstı 20. gun gıttım dr ıkı kese gordu bırı daha küçük dedı gelısebılırde gelışmeye bılırde dedı kalp atısında kesın olucakmrb sanırım ikiz hamilesiniz, ilk nasıl anladınız?beta değeriniz falan kaçtı?
Valla siz bana gore cok iyisiniz kizlarfazla almamam lazim,ilk uc ay cok alinmamasi gerekiyormus zaten,hayirlisi bebeklerimiz saglikli olsunda napalim:)
hadi kızlar bu ilk belirtiler içerisinde karşılaştığımız sorunları ve çözümlerini yazalım birbirimizin sorunlarına da cevap vermiş oluruz.
Mesela ben sabah bulantıyla uyanıyorum ve iştahsızlık oluyo evden çıkmadan bir narın dörtte biri kadarını yiyorum miğdem oturuyo yerine o zaman sonra kahvaltı yapabiliyorum
hangi ilaçları kullanıyonSat 3 Ekimdi Perşembe günü gittim göründü seninde gözükür bence
Folik asit ve kan hapı kullanıyorum.hangi ilaçları kullanıyon
ahh canım çok kucukmus dıgerıde allah kolaylık versın sağlıkla al kucağına inşmrb anne adayları bnde muhtemelen temmuz annesi olacağım test yaptım dündr a bi kaç hafta sonra gideceğim. Bir oğlum var 15aylık çok sürpriz oldu bu hamilelik..Allahtan gelen bir hediye bize..herkes sağ salim kucağına alır bebeğini inş..
aynen bende canım zaman geçmek bilmio. inşallah hamile oluruz bu ay
mrb canım benimde ilk hamileliğim öyleydi progestan kullandım lekelenmemi önledi doktor dinlen demişti ben lekelenmem bitti die temizlik yaptım ve yine tekrarladı sonrada düşük oldu. bence bişey yapma dinlen kendini yorma.Merhaba kizlarrrrr :) bende bu sabah doktordan geldim 5 haftalik hamişmisim :) ama dusuk riski olabilir diye progestan yazdi doktor. Dun ve bugun kahve rengi lekelnmeler oldu.insallh bisey olmaz. Ayni durumda olan varmi benimle acaba tecrube ve bilgilerimizi paylasalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?