- Konu Sahibi Hedef65tir
-
Mide bulantilari her hamilelikte olmasi gereken bir durum degildir. Herkesin bünyesine farkli etkiler yapabiliyor hamilelik.kızlar mrb. benimde yrn 5 haftam dolacak ama hala herhangi bir bulantı ya da başka bir belirti yokbenim gibi olan var mı?
Duygusallık bende de var canım.Durup dururken içimden ağlamak geliyorKizlar nasilsiniz ben pazartesi randevu almyi dusunuyorum inş. Kese görünür daha fazla beklemeyeyim çok heyecanliyim bu gün bebegime battaniye aldim çok mutluyummm. Bu arada herşeye agliyorum ben sizdede varmi bu tarz duygusal durumlar..
Geçmiş olsun canım Allah bir daha yaşatmasın, ben de söylemesi ayıp sürekli ishalim ve kasık ağrılarım var ga ile birlikte korkuyorum lekelenme olucak diye( hareketlenince ağrıların artıyor sanki
kızlar mrb. benimde yrn 5 haftam dolacak ama hala herhangi bir bulantı ya da başka bir belirti yokbenim gibi olan var mı?
Pekii sağlık ocağında kayıt actiran var mi kizlar. Nasil oluyor o işler?
ben açtırdım kilo boy ölçüyorlar kan tahlilleri yapıp şeker demir vs.. baktılar idrar testi yapıp protein varmı diye bakıyorlar. yaptıracagın aşıları söylüyorlar. ben geçen hafta açtırdım kaydı 20. hafta gel bi daha dediler
Teşekkürler canim peki aç mi gitmek gerek?[/Q
aç gittim ama sağlık ocaklarının kan alma günleri falan oluyor sen istersen gün içerisinde bi git hamile olduğunu söyle hemen tansiyon boy kilo ölçücekler şu gün gel kan idrar tahlili yapalım derler ayrıca bebeğin kalp atışlarını da dinliyorlar
Teşekkürler canim peki aç mi gitmek gerek?
Yaa uzuldum canim cok gecmisolsun. Suan yatip dinleniyorum haftasonu oldugu icin ama haftaici is yerinde cok yogun calisioruz nasi olcak bilmiyorumistirahat flanda yazmadi doktor. Ozel sektordeyim zaten izin almamda cok zor
Kizlar nasilsiniz ben pazartesi randevu almyi dusunuyorum inş. Kese görünür daha fazla beklemeyeyim çok heyecanliyim bu gün bebegime battaniye aldim çok mutluyummm. Bu arada herşeye agliyorum ben sizdede varmi bu tarz duygusal durumlar..
aç gittim ama sağlık ocaklarının kan alma günleri falan oluyor sen istersen gün içerisinde bi git hamile olduğunu söyle hemen tansiyon boy kilo ölçücekler şu gün gel kan idrar tahlili yapalım derler ayrıca bebeğin kalp atışlarını da dinliyorlar
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN Aman dikkat et kendine bitki çaylarına falan çok yüklenme Allah korusun düşüge neden olabilir.aile hekimine görün mandalina portakal tüket tekrar geçmiş olsungünaydııııın2 gündür çok feci gribim bugün nası bitecek ya
çok saol canım bitki çayı hiç tüketmiyorum aile hekimim parol içebilirsin dedi ama nette biraz araştırdım ilk 3 ay tehlikeli olabilir diyo bende dayanmaya çalışıyorumÇOK GEÇMİŞ OLSUN Aman dikkat et kendine bitki çaylarına falan çok yüklenme Allah korusun düşüge neden olabilir.aile hekimine görün mandalina portakal tüket tekrar geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?