• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

merhaba kızlarrr benimde ilk hamileliğimm temmuz 5 te inşallah anne olucamm bebeğimi kucağıma alıcamm kesemizi gördük şimdilik bi problem yokk 2 hafta sonrada kalp atışlarını duyucaz inşallah hepimizeee keyifliii sağlıklıı hamileliklerr... hiçbişeyii sıkıntı yapmayalım hep birlikte her anımızı paylaşalımm :anneadayı::anneadayı::anneadayı::KK46::KK46::KK46::KK46:

Hafta sonuna da misafirim gelecek,kabul etmesem Ayıp olur eşimin arkadaşı ve eşi ama temizliği geçtim , ikramlık nasıl hazırlicam?napacam biliyrm . Ağrılarımız inş geçer canım

Benim de boy 1.60 kilo 62.ahh ahh kızımda 54 ile başlamıştım 66 ile doğum yapmıştım:KK43:

Boyum 1.64 kilo 52 ilk hamilelik inşallah çok kilo almayız sağlıklı kilolarda kalırız.

merhaba arkadaşlar bende dün öğrendim temmuz annesi olacam inş. Ama düşük tehlikem varmış. DR iğne yaptırttı. biraz korkuyorum. Allahım hayırlısını versin. Karnıma bir anda ağrı giriyor ve hafif lekelenmem var. Alttan muayene oldum 2 defa sonunda gebelik kesesi göründü. Acaba karın ağrısı düşükten dolayı mı anlayamadım :(

Benim de başlamadı, bu akşam öyle bir midem hafif bulandı kişiye göre değişiyomuş ama olmayonca sanki bişeyler yolunda değil gibi hissediyo insan dimi

evet sankı bulantı falan olmayınca normal degılmış gıbı gelıyor...

hadi inşallah... Bana da ikiz nasip etsin mevlam çok istiyorum inşallah benim de ikizdir.

bakalım pazartesı gıdıcektım carsambya kaldı benım randevum ınş ıkı kalp atısı duyarım

KiZlar kac kiloyla
Hamile kaldiniz benimmkilom var ve endiseleniyorum biraz sikinti yaratir diye,boyun 163, kilom 72:KK43:
beslenmene dikkat edersen bişey olmaz canım en fazla 10 kilo almaya çalış ilk 3 ay hiç kilo alma mesela.Sadece bebeğe yarayan şeyleri tüket hamuişinden kaç :) kızartma şeker abur cubur dokunma :) bende biraz kilolu başladım dikkat edicem boyum 1.60 kilomda 60 .

ne güzel işte kalp sesini duycaksın direk. acele etmeye gerek yok en mantıklısı 7. hafta bencede. Sağlıkla gelsin minik yavrular inşallah
Evet öyle de geliyor aklım, kalp atışınıda duyabilirim dimi yedinci haftanın sonunda, inşallah canım sağlıklı olsunlarda beklemeye razıyız:)

beslenmene dikkat edersen bişey olmaz canım en fazla 10 kilo almaya çalış ilk 3 ay hiç kilo alma mesela.Sadece bebeğe yarayan şeyleri tüket hamuişinden kaç :) kızartma şeker abur cubur dokunma :) bende biraz kilolu başladım dikkat edicem boyum 1.60 kilomda 60 .
Zaten iştahsızlık var, eskiden daha çok yerdim:) akşamları daha hafif yiyorum mesela, tatlı zaten sevmezdim şimdi hiç istemiyorum, inşallah böyle gider aş erip her istediğimi yemeye başlarsam yandım,bir de çatım çok darmış normal doğum olmuyor mu o zaman bilginiz var mı? Ayrıca kılon boyun çok ideal canım :)

2010 eylül annesydim kısmetse bi de 2015 temmuz annesi olucam 7 ekim sat tı 5 kasım da test yaptım ve sürprizz:anneadayı:

Merhaba hanimlar.Allah izin verirse ben de temmuz annesi olacagim.Rabbim o yuce duyguyu tattirmayi nasip etsin bizlere hayirlisiyla.sat 30 eyluldu.karindan ultrasonla kese belirli belirsiz gorundu.hcg 6324.80 cikti.bir hafta sonra tekrar gidecegim insallah.su anda bulanti,bas donmesi vs.yok.sadece kasiklarimda hafif adete benzer agrilar oluyor.

Merhaba arkadaşlar benim bulantılarım başladı.Hem sabah hem de akşam bulanıyor çıkartma derecesine geliyorum.Kokulara aşırı hassaslaştım.Çok yorgunum evde iş yapınca bitiyorum az iş sonra dinleniyorum.
aynı ben bulantı sanki biraz iştahamıda azalttı gibi hep bi uyku ve yorgunluk halindeyim

Kızlar benımde mıde bulantılarım basladı 2 gundur bulantıyla halsızlık aynı anda gelıyo bıde gaz şişkinlikle beraber sureklı yattım cok cabuk yoruluyorum artık allah çalışan hamılelere sabır versın ben evde anca dınlenıyorum :)

evet sankı bulantı falan olmayınca normal degılmış gıbı gelıyor...

bakalım pazartesı gıdıcektım carsambya kaldı benım randevum ınş ıkı kalp atısı duyarım
mrb sanırım ikiz hamilesiniz, ilk nasıl anladınız?beta değeriniz falan kaçtı?

Back