• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Kızlar bende bazan hafif bazan çok diyebileceğim karın ağrıları ve karnımda şişlik var , aklıma kötü şeyler etirmiyormöancak sizde de var mı yoksa en ufak bir ağrı , rahim ya da karında yok mu?

Bende sabah uyandığımda öyle çok karnim agriyorduki korktum hatta bi kac saat sürdü meğer gazdanmis.

benım hala bulantılarım baş donmem yada kokuya hassasıyet baslamadı sızın oluyormu :) gerçı olmaması daha ıyı

Bende de hala birşey yok aman olmasın yoksa yiyemem yiyemezsem bebeğim vitamin almaz.

Ben daha sağlık ocağına gitmedim. Gitmeliyim ama

Arkadaslar arada agrilarinizin olmasi normal, rahminiz genisliyor, bebeginiz büyümeye basladigi icin kaslar acilarak ona yer hazirliyor.Bunlar olurken de kasiklarinizda, göbek deligi cevresinde ve karninizin alt kisminda bazen siddetli bicak batmasi seklinde, bazen de ani hareket ettiginiz zamanlarda kramp gibi agrilariniz olabilir.Ama bunun disinda sürekli ve siddetli agrilariniz oluyorsa doktora danisin dis gebelik ihtimali olabilir, hemen tedbir alinmasi gerekebilir.
Aramiza yeni katilanlar hos gelmis sefa gelmis. Daha da artariz cogaliriz insallah:KK19:

benım hala bulantılarım baş donmem yada kokuya hassasıyet baslamadı sızın oluyormu :) gerçı olmaması daha ıyı
Benim de başlamadı, bu akşam öyle bir midem hafif bulandı kişiye göre değişiyomuş ama olmayonca sanki bişeyler yolunda değil gibi hissediyo insan dimi

Teyzeleri ilk fotoğrafımız merhaba deyin :)

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    106,4 KB · Görüntüleme: 131
Son adet tarihin ne zmndi Canim benimde bebeğim gorunur mu acabaa
3 Ekimdi gözükür bence :) Ama garanti olsun dersen 5 hafta bitince gidersin. Inşallah kese görününür.Doktor kesenin görünmesinin önemli olduğunu dış gebelik olup olmadığının en azından anlaşılmış olduğunu söyledi.

Merhaba arkadaşlar benim bulantılarım başladı.Hem sabah hem de akşam bulanıyor çıkartma derecesine geliyorum.Kokulara aşırı hassaslaştım.Çok yorgunum evde iş yapınca bitiyorum az iş sonra dinleniyorum.

bebeğim benimle kalırsa bende temmuz annesi olacagım 4 ekım son adet tarıhım ama bu hafta ogrendım pazartesi 101.5 di degerım ıkı gun sonra 187.6 oldu çarsamba gidicem bidaha ınsallh ıyı haberler alırım:KK17::KK17::KK17:
İnşaallah bebeğin seninle kalır beslenmene dinlenmene dikkat et.

Kızlar bende bazan hafif bazan çok diyebileceğim karın ağrıları ve karnımda şişlik var , aklıma kötü şeyler etirmiyormöancak sizde de var mı yoksa en ufak bir ağrı , rahim ya da karında yok mu?
Benim de ağrıyor çok. Ayakta kalamıyorum hatta evde olduğum sürece uzanıyorm. Bugün işe bile gidemedim ağrıdan :(

KiZlar kac kiloyla
Hamile kaldiniz benimmkilom var ve endiseleniyorum biraz sikinti yaratir diye,boyun 163, kilom 72:(

Back