- 13 Mayıs 2013
- 1.781
- 938
- 373
- 36
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
bende biraz daha zayıf olsam iyi olurdu. boy 160 kilo 63
Valla siz bana gore cok iyisiniz kizlarBenim de boy 1.60 kilo 62.ahh ahh kızımda 54 ile başlamıştım 66 ile doğum yapmıştım
yes34: 37673485 .!.:Valla bana gore yisiniz kizlarfazla almamam lazim,ilk uc ay cok alinmamasi gerekiyormus zaten,hayirlisi bebeklerimiz saglikli olsunda napalim:) Bebeklerimiz saglikli gelisssinler biz de veririz dogumdan sonra.Her bunye fakli iste kimisi cok alir sadece biraz dikkat etmek lazim
Benim de başlamadı, bu akşam öyle bir midem hafif bulandı kişiye göre değişiyomuş ama olmayonca sanki bişeyler yolunda değil gibi hissediyo insan dimi
hadi inşallah... Bana da ikiz nasip etsin mevlam çok istiyorum inşallah benim de ikizdir.
ne güzel işte kalp sesini duycaksın direk. acele etmeye gerek yok en mantıklısı 7. hafta bencede. Sağlıkla gelsin minik yavrular inşallahBen de henuz gitmedim haftaya ctesi gidicem, benim doktorum
Gec cagirdi galiba29 eylul son sat tarihim
beslenmene dikkat edersen bişey olmaz canım en fazla 10 kilo almaya çalış ilk 3 ay hiç kilo alma mesela.Sadece bebeğe yarayan şeyleri tüket hamuişinden kaç :) kızartma şeker abur cubur dokunma :) bende biraz kilolu başladım dikkat edicem boyum 1.60 kilomda 60 .KiZlar kac kiloyla
Hamile kaldiniz benimmkilom var ve endiseleniyorum biraz sikinti yaratir diye,boyun 163, kilom 72
Evet öyle de geliyor aklım, kalp atışınıda duyabilirim dimi yedinci haftanın sonunda, inşallah canım sağlıklı olsunlarda beklemeye razıyız:)ne güzel işte kalp sesini duycaksın direk. acele etmeye gerek yok en mantıklısı 7. hafta bencede. Sağlıkla gelsin minik yavrular inşallah
Zaten iştahsızlık var, eskiden daha çok yerdim:) akşamları daha hafif yiyorum mesela, tatlı zaten sevmezdim şimdi hiç istemiyorum, inşallah böyle gider aş erip her istediğimi yemeye başlarsam yandım,bir de çatım çok darmış normal doğum olmuyor mu o zaman bilginiz var mı? Ayrıca kılon boyun çok ideal canım :)beslenmene dikkat edersen bişey olmaz canım en fazla 10 kilo almaya çalış ilk 3 ay hiç kilo alma mesela.Sadece bebeğe yarayan şeyleri tüket hamuişinden kaç :) kızartma şeker abur cubur dokunma :) bende biraz kilolu başladım dikkat edicem boyum 1.60 kilomda 60 .
1.57 boy kilo 54 düKiZlar kac kiloyla
Hamile kaldiniz benimmkilom var ve endiseleniyorum biraz sikinti yaratir diye,boyun 163, kilom 72
aynı ben bulantı sanki biraz iştahamıda azalttı gibi hep bi uyku ve yorgunluk halindeyimMerhaba arkadaşlar benim bulantılarım başladı.Hem sabah hem de akşam bulanıyor çıkartma derecesine geliyorum.Kokulara aşırı hassaslaştım.Çok yorgunum evde iş yapınca bitiyorum az iş sonra dinleniyorum.
mrb sanırım ikiz hamilesiniz, ilk nasıl anladınız?beta değeriniz falan kaçtı?evet sankı bulantı falan olmayınca normal degılmış gıbı gelıyor...
bakalım pazartesı gıdıcektım carsambya kaldı benım randevum ınş ıkı kalp atısı duyarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?