- 26 Aralık 2012
- 1.019
- 741
- 88
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #3.181
Daha kalp atisini duyamadim ama bos kaldigim heran isim bakiyorumvarmi bnm gibi sabirsiz ismi simdiden hazir olan ... erkek olursa berat kesin kiz ismi icin 5 yasindaki kizimla kapisiyoruz ben lina diyorum o asya
canım narı çok fazla tüketmemeye çalış 3 ayı doldurana kadar hiç yeme demiyorum ama çokta yeme.. ayrıca ben ayvanın öksüreğe iyi geldiğini biliyorum. birde çok az miktar çörek otu ile bal yanı bir tatlıkaşı bak ve 10-15 çörek otu tanesini karıştır şifa niyetine ye. geçmiş olsun.Gribivatlamis sayilmam daha etkisi suruyor.....nar yiyormusunuz kizlar yaaa ve oksuruk icin ne yapilmali
Himm poyraz cok hosuma gittiBende isim konusunu düşünüyorum erken ama ismi olsun cinsiyet belli olduktan sonra ismiyle seviiim istiyorum :)
Erkek için Rüzgar veya Poyraz düşünüyorum, ve kız çocuğu daha çok istememe rağmen kafamda net bir kız ismi yok, Nehir belki...
hayırlı olsun canım bence cumaya kadar bekle 6+5 olsun daha garanti olur. beklemek zor biliyorum ama gidipte kalp atışı duyamassan oda kötü hiç strese girme bence bekle biraz daha
Azrayi bende cok begeniorum ama kuzenimin cocuklari azra ve arya erkek icinde aras cok istemistim ama esim kargo ismi diye dalga geciyo :)benimkitüp bebekle oldu daha transferim bile olmadan tedavi aşamasındayken isimlerini belirlemiştim iki tane transfer olunca ikiz olacak diye düşündüm hep o yüzden bir kız bir erkek ismi belirlemiştim kendimeazra ve ayaz şimdi sadece bi tanesini kullanabileceğim çünkü miniklerimden sadece bir tanesi anneciğine tutunmuş bakalım hangisini kullanabileceğim
Azrayi bende cok begeniorum ama kuzenimin cocuklari azra ve arya erkek icinde aras cok istemistim ama esim kargo ismi diye dalga geciyo :)
Isim bulmak zor gercekten ama bnm uzuun bi listem var :) :) :)hiç kargo ismi diye düşünmemiştim :):) kız ismi kolay da bence erkek ismi bulmak beğenmek zor gibi geliyo bana
Maydanozu biliyodum ama dierlerini ilkkez duyuyorumyaa kızlar gerçekten soğan, maydanoz, limon ve nar düşüğe sebep oluyormu
Bende nane biliyorum tehlikeli diye ama sen bence doktoronuna soryaa kızlar gerçekten soğan, maydanoz, limon ve nar düşüğe sebep oluyormu
Canım çok yanlış yönlendirmişin sakın çörek otu yemeyin yutmayın düşüğe sebep oluyo nar onun yanında çok masum . Doğuma 1 hafta kala çörek otu yutuluyo yeniliyo rahim açılsın kasılmalar başlasın diye. Zencefil çayı için Kuşburnu çayı için aman çörek otundan uzak duruncanım narı çok fazla tüketmemeye çalış 3 ayı doldurana kadar hiç yeme demiyorum ama çokta yeme.. ayrıca ben ayvanın öksüreğe iyi geldiğini biliyorum. birde çok az miktar çörek otu ile bal yanı bir tatlıkaşı bak ve 10-15 çörek otu tanesini karıştır şifa niyetine ye. geçmiş olsun.
Arkadaşım aman çörek otundan uzak dur nar limon çok masum onun yanında dozunu kaçırmasan Bişeycik olmaz c vitamini almak lazım portakal tüket zencefil çayı Kuşburnu çayı içCokbtsk ederim canm ins bi atlatsam bi hastaligi rahatlayacam
Merhaba kızlar , malum ben ağır gribal enfeksiyon geçiriyorum, ama 2 farklı doktor bana bol bol limon bal dediler. Adaçayı fazla ıhlamur yasak dediler, kuzenmde geçen kış limon nane kışburnu ile geçirdi gebeyken .Maydanozu biliyodum ama dierlerini ilkkez duyuyorum
Ya o dediklerin nasıl tehlikeli olur soğan maydonoz kürü felan uygularsın tamam derim normal yemekle hiç bişey olmaz ben iki kızımdada kase kase nar yedim düşük tehlikesi yaşamadım. Her sabah illa maydonoz yerim bişey olduğu yok zaten maydonozda folik asit var yeşil Yapraklı sebze bol tüketmek lazım. Araştırın duyduğunuzu lütfen.yaa kızlar gerçekten soğan, maydanoz, limon ve nar düşüğe sebep oluyormu
Aynen canım doktorlar limon portakal yani bol c vitamini öneriyorlar.Merhaba kızlar , malum ben ağır gribal enfeksiyon geçiriyorum, ama 2 farklı doktor bana bol bol limon bal dediler. Adaçayı fazla ıhlamur yasak dediler, kuzenmde geçen kış limon nane kışburnu ile geçirdi gebeyken .
bende gece iki tane 0,5 lt. su bitiriyorum ama ben öncedende çok olmasada su içerdim geceleriyalnız olmadığıma sevindim ya kendimden şüpheleniyordum bende mi sorun var diye gece bile kalkıp su içiyorum yada sulu bişeyler resmen içim yanıyor dudaklarım kuruyor sürekli :)
ben hiç su içmezdim günde bir bardak o da zorla şmdi gece uykumdan uyanıyorum ve hayret ediyorum kendime :)bende gece iki tane 0,5 lt. su bitiriyorum ama ben öncedende çok olmasada su içerdim geceleri
Canım bende oyleyim ya gunde 1 dis sarımsak yut ve kuru sogan yiyebiliyorsan ye iyi geliyomiusgünaydın.
benim gibi hamileliğine griple başlayıp hala iyileşemeyen varmı
tam gripte değil boğazlar acıyor, müthiş burun akıntısı, baş ve surat ağrısı (sanırım sinüslerden)
ağrı kesici almamak için savaşıyorum kendimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?