- 13 Mayıs 2013
- 1.781
- 938
- 373
- 36
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
Kızlar bende bazan hafif bazan çok diyebileceğim karın ağrıları ve karnımda şişlik var , aklıma kötü şeyler etirmiyormöancak sizde de var mı yoksa en ufak bir ağrı , rahim ya da karında yok mu?
benım hala bulantılarım baş donmem yada kokuya hassasıyet baslamadı sızın oluyormu :) gerçı olmaması daha ıyı
Benim de başlamadı, bu akşam öyle bir midem hafif bulandı kişiye göre değişiyomuş ama olmayonca sanki bişeyler yolunda değil gibi hissediyo insan dimibenım hala bulantılarım baş donmem yada kokuya hassasıyet baslamadı sızın oluyormu :) gerçı olmaması daha ıyı
hadi inşallah... Bana da ikiz nasip etsin mevlam çok istiyorum inşallah benim de ikizdir.Meraba arkadaslar bende keseleri gordum ama kalp atisini pazartesi gidip baktiricam ins ikiside benimledir
Son adet tarihin ne zmndi Canim benimde bebeğim gorunur mu acabaaTeyzeleri ilk fotoğrafımız merhaba deyin :)
3 Ekimdi gözükür bence :) Ama garanti olsun dersen 5 hafta bitince gidersin. Inşallah kese görününür.Doktor kesenin görünmesinin önemli olduğunu dış gebelik olup olmadığının en azından anlaşılmış olduğunu söyledi.Son adet tarihin ne zmndi Canim benimde bebeğim gorunur mu acabaa
canım maşallah ya inş. sağsalim kucağına alırsınTeyzeleri ilk fotoğrafımız merhaba deyin :)
benim kokuya hassiyetim başladı bulanıyo bazenBenim de başlamadı, bu akşam öyle bir midem hafif bulandı kişiye göre değişiyomuş ama olmayonca sanki bişeyler yolunda değil gibi hissediyo insan dimi
senin nezamn canım son adet tarihin benimde 4 ekimSon adet tarihin ne zmndi Canim benimde bebeğim gorunur mu acabaa
bebeğim benimle kalırsa bende temmuz annesi olacagım 4 ekım son adet tarıhım ama bu hafta ogrendım pazartesi 101.5 di degerım ıkı gun sonra 187.6 oldu çarsamba gidicem bidaha ınsallh ıyı haberler alırımbenim kokuya hassiyetim başladı bulanıyo bazen
İnşaallah bebeğin seninle kalır beslenmene dinlenmene dikkat et.bebeğim benimle kalırsa bende temmuz annesi olacagım 4 ekım son adet tarıhım ama bu hafta ogrendım pazartesi 101.5 di degerım ıkı gun sonra 187.6 oldu çarsamba gidicem bidaha ınsallh ıyı haberler alırım
ayy yesinler o minik noktayı :) inşallah bir an önce büyürler ya. ben daha gitmedin doktora 7.haftada gitcem inşaallahTeyzeleri ilk fotoğrafımız merhaba deyin :)
inşallah bi problem olmaz bebeğin seninle kalır canımbebeğim benimle kalırsa bende temmuz annesi olacagım 4 ekım son adet tarıhım ama bu hafta ogrendım pazartesi 101.5 di degerım ıkı gun sonra 187.6 oldu çarsamba gidicem bidaha ınsallh ıyı haberler alırım
Benim de ağrıyor çok. Ayakta kalamıyorum hatta evde olduğum sürece uzanıyorm. Bugün işe bile gidemedim ağrıdanKızlar bende bazan hafif bazan çok diyebileceğim karın ağrıları ve karnımda şişlik var , aklıma kötü şeyler etirmiyormöancak sizde de var mı yoksa en ufak bir ağrı , rahim ya da karında yok mu?
Ben de henuz gitmedim haftaya ctesi gidicem, benim doktorumayy yesinler o minik noktayı :) inşallah bir an önce büyürler ya. ben daha gitmedin doktora 7.haftada gitcem inşaallah
Ben de çok zayıfımKiZlar kac kiloyla
Hamile kaldiniz benimmkilom var ve endiseleniyorum biraz sikinti yaratir diye,boyun 163, kilom 72
Evet tam tersi cok Zayifmissin canim:) ama olsun bu iyi bisey rahatca kilo alir bebegini beslersin,miden falan bulanmazda rhaat rahat yersin insallahBen de çok zayıfımboyum 159 kilo 43
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?