- 13 Şubat 2009
- 4.845
- 1.437
- 773
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
Kese boyutuna bişey demedi canım iyi ya da kötü.Eşimle muhabbete daldı dr.Soracaklarımı da soramadım.Hımmm yumurta ve muz faydalı demek bol bol yerim bebeğim için.Bir de ben sabahları badem,kuru incir yiyorum.Ballı süt falan içiyorum.Cevizde çok faydalı.10 gün var kontrolüme inşaallah bebişlerimiz görünür kalp atışlarını duyarızKese boyutu için ne dedi canım. Bende dün site site gezdim araştırdım biraz yumurta ve muz çok faydalıymış bende artık beslenmeme daha dikkat edicem İnşallah birdahaki kontrolde bebişlerimizide görürüz.
ilk çocuk olduğu için cinsiyeti hiç merak etmiyorum şuan sadece sağlıklı olmasına odaklanmışım. Yakınımdaki birkaç kişi haricinde henüz kimseyede söylemedim kendi kendime okuyorum araştırıyorum mutlu olmak güzelmişş :))Daha cinsiyeti var tekmeleri varr ultrason görüntüsü varr ohooo çok var daha
Ayy yerim minigimi artık pirinç tanesi kadar bi şey olmustur heralde. :)
Kızlar benimde yarına randevum var keseyi görmek için aslında ama sanırım Dayanamayıp bugün gideceğim eşimde hazır izinliyken 4+6 gözükür sanırım zaten 5. Haftada görünüyor kese diye biliyorum.Bu arada bulantılar başladı mı? Korkuyorum sabah bulantılarından
Kızlar bende bazan hafif bazan çok diyebileceğim karın ağrıları ve karnımda şişlik var , aklıma kötü şeyler etirmiyormöancak sizde de var mı yoksa en ufak bir ağrı , rahim ya da karında yok mu?
Yok cnm tup bebek degil. Is dolayisi ile sehir disina geldim bu halde ama iyiyim cok sukur.Cay günde 4 bardagi, kahve de 2 fincani gecmesin demisti doktorum bundan önceki gebeligimde.Ama ben yine de temkinli davraniyorum:).
Düsük olayini bilmiyorum ama bebegin kilosunu etkiliyor kafeinden dolayi.Yapilan bi arastirmada hergün düzenli iki fincan kahve icen bir annenin bebegi icmeyen bi anneninkinden 150-200 gr daha zayif olabiliyormus, diyor.Ben hamileligin sonlarina dogru cok türk kahvesi iciyorum,cok dedigim de günde 1 tane nescafe fincani kadar.dibindeki tortunu parmaklayip yiyesim gelirdi o derece yani...Ama kizim 3.750 kg dogmustu, yani kahveyi de icmesem 4 kilo dogardi yani:)
Gecmis olsun canim, ayaklarinin altina yastik koyup bol bol dinlen.Iyi bi doktor bulmana da sevindim, senin tüp bebek degildi demi??
Doktor boyle olabilir dedi. Rahum icinde aktif bi kanama gormedim dedi. Bebek kesesi olusumu sirasinda damarli rahim bolgesine denk gelebilir kanama olabilir dedi. Zaten benegin dusecwgi varsa ne yaparsak yapalim duser rahat ol dedi.Çok geçmiş olsun umarım herşey yoluna girer bir an önce peki sebebi neymiş acaba?
canım banada dün sağlık ocaga yaptı test proteine bakcaz dedi çıkmadı ne demek olduğunu bilmiyom dur bi araştırayımKizlar benim idrarda protein cikti ne demk oluyor pek bsy demedi doktor
bi kaç yazı okudum oranı önemli, erken farkedilmesi önemli ,ama doktor bakıp yorumladıysa sorun yok dediyse kafanı yormaKizlar benim idrarda protein cikti ne demk oluyor pek bsy demedi doktor
Benim hergün kasıklarım ağrıyor..normalmiş, rahim yavaştan büyüyor bağlar geriliyor..hergün adet sancısı gibi ağrım var o kadar şiddetli olmasa da..rahatsız ediyo amaKızlar hala geçmedi kadın ağrım, söyleyin başka ağrısı olan yokmuuu?normal miyokka kimsede en ufak bir ağrı yok mu
benimde agrıyo ama 1 dk geçiyo günde 3-4 kere oluyo hani bütün gün sürmüyo sen bi doktor sor için rahat etsinKızlar hala geçmedi kadın ağrım, söyleyin başka ağrısı olan yokmuuu?normal miyokka kimsede en ufak bir ağrı yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?