2015 Temmuz Anneleri

Kese boyutuna bişey demedi canım iyi ya da kötü.Eşimle muhabbete daldı dr.Soracaklarımı da soramadım.Hımmm yumurta ve muz faydalı demek bol bol yerim bebeğim için.Bir de ben sabahları badem,kuru incir yiyorum.Ballı süt falan içiyorum.Cevizde çok faydalı.10 gün var kontrolüme inşaallah bebişlerimiz görünür kalp atışlarını duyarız

Daha cinsiyeti var tekmeleri varr ultrason görüntüsü varr ohooo çok var daha
Ayy yerim minigimi artık pirinç tanesi kadar bi şey olmustur heralde. :)
ilk çocuk olduğu için cinsiyeti hiç merak etmiyorum şuan sadece sağlıklı olmasına odaklanmışım. Yakınımdaki birkaç kişi haricinde henüz kimseyede söylemedim kendi kendime okuyorum araştırıyorum mutlu olmak güzelmişş :))

selam kızlar 2 gündür okuyamadım. bende sağlık ocağana kaydımı actırdım şekere kansızlık için tahlil yaptılar herşey normal çıktı. bide idrar da protein varmı diye baktılar o da temiz çıktı. Ama hala bi hastane doktor bulamadım

Kızlar benimde yarına randevum var keseyi görmek için aslında ama sanırım Dayanamayıp bugün gideceğim eşimde hazır izinliyken 4+6 gözükür sanırım zaten 5. Haftada görünüyor kese diye biliyorum.Bu arada bulantılar başladı mı? Korkuyorum sabah bulantılarından

Kızlar bende bazan hafif bazan çok diyebileceğim karın ağrıları ve karnımda şişlik var , aklıma kötü şeyler etirmiyormöancak sizde de var mı yoksa en ufak bir ağrı , rahim ya da karında yok mu?

benim de geçen hafta gözüktü canım kese 7m di. güzel haberlerle gel inşallah. bulantı bende dünden beri başladı

Kızlar bende bazan hafif bazan çok diyebileceğim karın ağrıları ve karnımda şişlik var , aklıma kötü şeyler etirmiyormöancak sizde de var mı yoksa en ufak bir ağrı , rahim ya da karında yok mu?

bende oluyo karnımın yanı üstü agrılar giriyo ama oluyomuş bizim arkadaşın okadar çok oluyomuş ki ağrısı herkesde olurmuş

kızlarr kendinize hastane doktor buldunuzmu ben istanbul kartalda oturuyorum hala bi doktorum yok herkes bi doktor edin hep aynı doktora git doğumunu yapcak doktor olsun herşeyini en başından bilsin diyorlar

Yok cnm tup bebek degil. Is dolayisi ile sehir disina geldim bu halde ama iyiyim cok sukur.

Çok geçmiş olsun umarım herşey yoluna girer bir an önce peki sebebi neymiş acaba?
Doktor boyle olabilir dedi. Rahum icinde aktif bi kanama gormedim dedi. Bebek kesesi olusumu sirasinda damarli rahim bolgesine denk gelebilir kanama olabilir dedi. Zaten benegin dusecwgi varsa ne yaparsak yapalim duser rahat ol dedi.

Mrb kızlar bende nasipse inşallah Temmuz annesi Olacağım belim biraz ağrıyor sadece:/

Kızlar hala geçmedi kadın ağrım, söyleyin başka ağrısı olan yokmuuu?normal miyokka kimsede en ufak bir ağrı yok mu

Kızlar hala geçmedi kadın ağrım, söyleyin başka ağrısı olan yokmuuu?normal miyokka kimsede en ufak bir ağrı yok mu
Benim hergün kasıklarım ağrıyor..normalmiş, rahim yavaştan büyüyor bağlar geriliyor..hergün adet sancısı gibi ağrım var o kadar şiddetli olmasa da..rahatsız ediyo ama

Kızlaaar gittik bugün doktora gördük keseyi çok şükür :) 2 hafta sonra kalp atışını duymaya gideceğiz :) Bu arada bazen çok hafif kasıklarımda sızı oluyor.

benimde agrıyo ama 1 dk geçiyo günde 3-4 kere oluyo hani bütün gün sürmüyo sen bi doktor sor için rahat etsin

benım hala bulantılarım baş donmem yada kokuya hassasıyet baslamadı sızın oluyormu :) gerçı olmaması daha ıyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…