- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #2.941
Gozun aydn canim :)Hadi gözünaydınnnnn
Aynen pleassssaa noluyor kızlar moral bozmayalım pleaseee
ne yani hep ağlıyalım mı bak canımız çekiyo ama yedik demiyoz bende deyağ almaya halim yok hep acındıralım mı kendimizi hiç şükretmiyelim mi. senin zaten aramızda olmaya niyetin yokmuş. bundan sonra ağlamak kötü düşünmek yok yemek bebek odaları için alışveriş kendimiz için bebekler için isim konuşcaz inşallah.Pardon ama canınız cekiyorsa size kalsın hanımlar bu ne içli köfte çekiyor yarın yapıcam bilmem ne cekiyorsa yap ye arkadaşım niye söyleyip başka insanların aklına dusuruyorsun hamile bayanlar okuyor ben okudum diyelim canım çekti yapamıyorum halim yok yada param yok yada başka bişiy hayret bişiy ya daha takip etmiyorum bu forumu
canım çok sevindim bak gördünmü kendini boşuna okadar strese soktun. Allah bundan sonrası için kolaylıkla geçmesini nasip etsinkızlarrr çok mutluyum biraz önce hastaneden geldim bebişimizi gördük kalp atışlarınada baktı doktor ama bana dinletmedi geçen hafta boş gebelikmi acaba diye çok üzülmüştüm ama allaha şükür değilmiş allah herkese nasip etsin inş çok güzel bir duygu içimde küçücük bişe var o büyüyüp bebeşim olacak şimdilik daha 12.9mm cikmiş
Sizler Haklısınız ama herşeyin bi uslübü var uyarmanında tatlı dilden kimseye Bişeycik olmaz. Arkadaşın uslübüne ve sizinde uslübünüze katılmıyorum. Söylediğiniz konuda HAKLI olsanızda.Çoooooooooooook haklısın kuzum. Parayı hali 1 tarafa bırakın, ben Çin'de nasıl bulayım?
Yazık bu kadar düşüncesizlik, biri un helvası der diğeri içli köfte, vebal almayın!!!!!!
farkındaysan ilk defa konu değişti ve yemek konuştuk senide duyan sabahtan beri yemek konuşuyoruz zanneder hamilelik adına herşeyde ağlamak değil:))))) hamilelik adına herşey içli köfte yada sizin bogaziniz mi senin boğazından millete ne vebal alıyorsunuz hamile insandan hemde ne fena
Bende 3 ay bitsin yürüyüşe başlayacağım inşaAllah.Şimdilik evde dinleniyorum.Olsun canım ya veririz.Ben sürekli diyet yapan ve kilo veren bir tip olduğum için sorun etmiyorum,bebişlerimiz sağlıklı olsunlarda inşaAllah :)bende 7 haftada 2,5 kilo aldım biz temmuz anneleri tombiş olcaz galiba akşamlarıda soğuk oluyor yürüyüşe çıkmaya üşeniyorum
ayy canım çok teşekkür ederim evet kendimi boşuna strese soktum ama yinede insan düşünmeden duramıyor bazı şeyleride burdan okuyunca daha çok korkuyor insan ama neyseki korktuğumu vermedi rabbim inş kimseyi korktuğuyla sınamaz herkesin yüzü güler benim gibi :) :)canım çok sevindim bak gördünmü kendini boşuna okadar strese soktun. Allah bundan sonrası için kolaylıkla geçmesini nasip etsin
ayy canım çok teşekkür ederim evet kendimi boşuna strese soktum ama yinede insan düşünmeden duramıyor bazı şeyleride burdan okuyunca daha çok korkuyor insan ama neyseki korktuğumu vermedi rabbim inş kimseyi korktuğuyla sınamaz herkesin yüzü güler benim gibi :) :)
yok canım yolculuk yapmaya korkuyorum biraz ilk 3 ay çok önemli diyorlar bende bir ay daha gitmemeye karar verdim ondan sonra inş gidip kontrollerime orda başlayacağım doğumuda allah nasip ederse orda yaparım artık :)amin inşallah ailenin yanına gittinmi
kızlar 6 haftada 7 haftada 2,3 kilo alırsak şimdiden vay halimize.... bnce dikkat etmek gerek alması kolayda biliosunuz ki vermesi çok zor kiloları
canım sıvı yağla yapsana ben öyle yapıyorum çok da güzel oluyo hem daha sağlıklı olurkızlar yaa canım bi un helvası çekiyor sormayın gitsin gözümde uçuşuyo ama evde margarin yok ve çıkıp almaya üşeniyorum:)
Ozlenencim insallah kisa zamanda gecer bulantilarin. Senin dun yasadigin korkuyu ben yasadim aksam. Kizim hasta hala dun aksam kotuydu uyuyamadik hic. Babasina da asla gitmiyor hasta olinca benim kucagimda surekli gezdi. Bana bir karin agrisi kramplar girdi ama napayim cocugumu birakip gidemem ki, canim o benim. Ne garip degil mi? Biri iceride biri disarida secemezsin birisini. Annelik cok zor bir duygu. Seni andim aksam arkadasim.şanslıymışın cnm ne güzel :) benimde şaka gibi ama 5. gebeliğim hepsi dursaydı 5 çocuk :) ikisi erken dönem düşük olduğu için anlamadım bişey ama kızımda ve oğlumda 4. aya kadar fenalardayım . kızım okuldayken bulantılarım tavan yapıyor , o eve gelince biraz hafifliyor :) Allahım kolaylığını veriyor bunada şükür :)
Aynen canım çok güzel söyledinHanımlar yemek konusunda arkadaşlar haklı ama üslupları nahoş olduğu için haklıyken haksız konuma düşüyorlar.Hoş üslupla konuşalım lütfen.Hepimiz hamileyiz,stresten uzak olmalıyız ki çoğumuz düşük yaşamış,kan pıhtılaşması olan veya tiroiti olan hamileleriz.Bizler için pozitiflik önemli.Agresif çıkışlar yapmamalıyız.Ama dediğiniz gibi yediğimiz içtiğimizi veya canımızın çektiğinide paylaşmayalım.Bende paylaşmıştım 2 hafta önce.Artık paylaşmayalım.Alan olur,alamayan olur,yapan olur,yapamayan olur.
Bu artık kural olsun ve yediğimizi içtiğimizi veya canımızın çektiğini paylaşmayalım.
Ah canim bende Amerika'da yasiyorum. Burada kalp atislarini dinletmiyorlar ama ekranda gordum ben minik kalp pit pit atiyordu:) neredesiniz siz?Tesekkurler:) ben amerikada yaşıyorum o yuzden daha çok öğrenmek istiyorum sizlerin de tecrubelerini:)) doktor bebeğin kalp atışları iyi normal dedi ama ben duymadım o an heyecandan sormayı da unuttum vaginal ultrason ile muayene etmişti ondanmıki?
Elevit zaten gebelikte kullanılan vitamin canım iki gebeliğimdede kullanmıştımAile hekimin hemşiresi elevit pronatal tavsiye etti Hasta oldum ağzım uçuk doldu deyince siz kullandınız mı bi sakınca yoktur heralde değil mi
gerçekten mi olurmu sıvıyağ ile hiç yapmadım daha öncecanım sıvı yağla yapsana ben öyle yapıyorum çok da güzel oluyo hem daha sağlıklı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?