- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #2.921
Amiiiiiiiinnnnnnnnnnnn :)ağzın bal yesinn :):) hepimiz geliriz inşallahh
Aslında nekadar güzel olur dimi sürpriz bi şekilde. Ben sormuycam ama söylersede söyleme demiycem doktora :) meraktanda çatlıyorum şimdidenben pek cinsiyeti öğrenmeyi üşünmüyorum eşim diyoki öğrencez. ya gözlerimi açtığımda neyimiz oldu diye sormak istiyorum eski türk filmlerindeki gibi. benimde iştahım çok açık özellikle akşamları yatmadan dün akşam yatmadan 200 gr kadar ekmeksiz çatalla peynir yedim o kadar güzel geldiki
günseli özdemir cnm sen kime gidiyorsunKime gidiyosun medipolde ordaki her dr a gitmistim ilk hamileligimde
sıkma canını canım bebeklerimize bakmamızın en iyi yolu morallerimizi yüksek tutmak onlar hissediyor herşeyi. düşünsene annelerimiz 9 ay hastaneye gitmeden evde doğuruyorlarmış Allah ne derse o olur. bu bi mucizeMecbur canim hastaneye gidelim dedim diye esjmle sorun yasadk aksam ssk yok eger bisey olursa zaten ben o zaman sorcam ona arabada yok is yerinde de sorn yasamis yani shan elim koljm bagli beklemek zorundaym insallah kotu bisey olmaz
eneeee gel bacım gel bende kayserideyim.. ebe en iyi yer olarak erciyes kartal hastanesini önerdi bana.. ben zerrin hanıma gidiyorum. salı günü muayenem var kalp atışlarını dinleyeceğim İnşallah. Tavsiye ederimSaglik ocagina gitmistim canim ordada yoktu sanirim burdaki hastaneler de randevusuz muayene yapilmiyo ve randevularda 2 hafta sonrasina veriyolar yogunluk oldugu icin 1 kaftadan kayseriye gidebilirim orda yaptiririm
Esim de onu soyluyo zaten annelerimz zamaninda hastanemi varmis diye surekli gitmek hasta eder diye sabahdan beri yatiyorum vallasıkma canını canım bebeklerimize bakmamızın en iyi yolu morallerimizi yüksek tutmak onlar hissediyor herşeyi. düşünsene annelerimiz 9 ay hastaneye gitmeden evde doğuruyorlarmış Allah ne derse o olur. bu bi mucize
bence erkek benimki hamile kalmadanda hep erkek hissediyordum...Aslında nekadar güzel olur dimi sürpriz bi şekilde. Ben sormuycam ama söylersede söyleme demiycem doktora :) meraktanda çatlıyorum şimdiden
İnsallah canim geldigimde haber veririm insallah bir iki haftaya ordayim muhtemelen kayinvalidemlerde kalcam allah razi olsun cok iyi bakiyolar :)eneeee gel bacım gel bende kayserideyim.. ebe en iyi yer olarak erciyes kartal hastanesini önerdi bana.. ben zerrin hanıma gidiyorum. salı günü muayenem var kalp atışlarını dinleyeceğim İnşallah. Tavsiye ederim
takip etmezsen etme zorla tutan yok, burası hamilelik forumu hamilelik adına herşeyle karşılaşırsın. hoşçakal..Pardon ama canınız cekiyorsa size kalsın hanımlar bu ne içli köfte çekiyor yarın yapıcam bilmem ne cekiyorsa yap ye arkadaşım niye söyleyip başka insanların aklına dusuruyorsun hamile bayanlar okuyor ben okudum diyelim canım çekti yapamıyorum halim yok yada param yok yada başka bişiy hayret bişiy ya daha takip etmiyorum bu forumu
Oh ne güzel hayırlı olsun hediyeler şimdiden. Ben hiç bişey hissetmiyorumbence erkek benimki hamile kalmadanda hep erkek hissediyordum...
kızlar yan komşum tayini çıktı taşını mama masası ile araba koltuğunu verdi bana artık kullanmıyomuş. bi duygulandım şimdiden hediyeler başladı evde farklı türlü eşyalar olmaya başladı bi garip oldum
Hadi gözünaydınnnnnkızlarrr çok mutluyum biraz önce hastaneden geldim bebişimizi gördük kalp atışlarınada baktı doktor ama bana dinletmedi geçen hafta boş gebelikmi acaba diye çok üzülmüştüm ama allaha şükür değilmiş allah herkese nasip etsin inş çok güzel bir duygu içimde küçücük bişe var o büyüyüp bebeşim olacak şimdilik daha 12.9mm cikmiş
t akip etmezsen etme zorla tutan yok, burası hamilelik forumu hamilelik adına herşeyle karşılaşırsın. hoşçakal..
teşekkür ederim :)Hadi gözünaydınnnnn
Sizde şuan gerginlik oluşturuyorsunuz hamileler adına düşünüyorsanız en büyük düşmanımız stres sıkıntı gerginlik. Lütfen daha fazla uzatmayın. istemiyorsanız gidersiniz.:))))) hamilelik adına herşey içli köfte yada sizin bogaziniz mi senin boğazından millete ne vebal alıyorsunuz hamile insandan hemde ne fena
Çoooooooooooook haklısın kuzum. Parayı hali 1 tarafa bırakın, ben Çin'de nasıl bulayım?Pardon ama canınız cekiyorsa size kalsın hanımlar bu ne içli köfte çekiyor yarın yapıcam bilmem ne cekiyorsa yap ye arkadaşım niye söyleyip başka insanların aklına dusuruyorsun hamile bayanlar okuyor ben okudum diyelim canım çekti yapamıyorum halim yok yada param yok yada başka bişiy hayret bişiy ya daha takip etmiyorum bu forumu
aa noluyor kızlar moral bozmayalım pleaseeeSizde şuan gerginlik oluşturuyorsunuz hamileler adına düşünüyorsanız en büyük düşmanımız stres sıkıntı gerginlik. Lütfen daha fazla uzatmayın. istemiyorsanız gidersiniz.
arkadaş sordu söyledik. sabah beri boş gebelikle ilgili şeyler okuyoruz zaten canımız sıkkın konu dağılsın diye arkadaş sormuş ne var bundaÇoooooooooooook haklısın kuzum. Parayı hali 1 tarafa bırakın, ben Çin'de nasıl bulayım?
Yazık bu kadar düşüncesizlik, biri un helvası der diğeri içli köfte, vebal almayın!!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?