2015 Temmuz Anneleri

Aslında nekadar güzel olur dimi sürpriz bi şekilde. Ben sormuycam ama söylersede söyleme demiycem doktora :) meraktanda çatlıyorum şimdiden

Mecbur canim hastaneye gidelim dedim diye esjmle sorun yasadk aksam ssk yok eger bisey olursa zaten ben o zaman sorcam ona arabada yok is yerinde de sorn yasamis yani shan elim koljm bagli beklemek zorundaym insallah kotu bisey olmaz
sıkma canını canım bebeklerimize bakmamızın en iyi yolu morallerimizi yüksek tutmak onlar hissediyor herşeyi. düşünsene annelerimiz 9 ay hastaneye gitmeden evde doğuruyorlarmış Allah ne derse o olur. bu bi mucize

Pardon ama canınız cekiyorsa size kalsın hanımlar bu ne içli köfte çekiyor yarın yapıcam bilmem ne cekiyorsa yap ye arkadaşım niye söyleyip başka insanların aklına dusuruyorsun hamile bayanlar okuyor ben okudum diyelim canım çekti yapamıyorum halim yok yada param yok yada başka bişiy hayret bişiy ya daha takip etmiyorum bu forumu

Saglik ocagina gitmistim canim ordada yoktu sanirim burdaki hastaneler de randevusuz muayene yapilmiyo ve randevularda 2 hafta sonrasina veriyolar yogunluk oldugu icin 1 kaftadan kayseriye gidebilirim orda yaptiririm
eneeee gel bacım gel bende kayserideyim.. ebe en iyi yer olarak erciyes kartal hastanesini önerdi bana.. ben zerrin hanıma gidiyorum. salı günü muayenem var kalp atışlarını dinleyeceğim İnşallah. Tavsiye ederim

Esim de onu soyluyo zaten annelerimz zamaninda hastanemi varmis diye surekli gitmek hasta eder diye sabahdan beri yatiyorum valla

Aslında nekadar güzel olur dimi sürpriz bi şekilde. Ben sormuycam ama söylersede söyleme demiycem doktora :) meraktanda çatlıyorum şimdiden
bence erkek benimki hamile kalmadanda hep erkek hissediyordum...
kızlar yan komşum tayini çıktı taşını mama masası ile araba koltuğunu verdi bana artık kullanmıyomuş. bi duygulandım şimdiden hediyeler başladı evde farklı türlü eşyalar olmaya başladı bi garip oldum

eneeee gel bacım gel bende kayserideyim.. ebe en iyi yer olarak erciyes kartal hastanesini önerdi bana.. ben zerrin hanıma gidiyorum. salı günü muayenem var kalp atışlarını dinleyeceğim İnşallah. Tavsiye ederim
İnsallah canim geldigimde haber veririm insallah bir iki haftaya ordayim muhtemelen kayinvalidemlerde kalcam allah razi olsun cok iyi bakiyolar :)

takip etmezsen etme zorla tutan yok, burası hamilelik forumu hamilelik adına herşeyle karşılaşırsın. hoşçakal..

kızlarrr çok mutluyum biraz önce hastaneden geldim bebişimizi gördük kalp atışlarınada baktı doktor ama bana dinletmedi geçen hafta boş gebelikmi acaba diye çok üzülmüştüm ama allaha şükür değilmiş allah herkese nasip etsin inş çok güzel bir duygu içimde küçücük bişe var o büyüyüp bebeşim olacak şimdilik daha 12.9mm cikmiş

Oh ne güzel hayırlı olsun hediyeler şimdiden. Ben hiç bişey hissetmiyorum
İki kızım var gönlümden oğlum olsun geçiyor öncelikle sağlıklı olsun.

Hadi gözünaydınnnnn

:))))) hamilelik adına herşey içli köfte yada sizin bogaziniz mi senin boğazından millete ne vebal alıyorsunuz hamile insandan hemde ne fena
Sizde şuan gerginlik oluşturuyorsunuz hamileler adına düşünüyorsanız en büyük düşmanımız stres sıkıntı gerginlik. Lütfen daha fazla uzatmayın. istemiyorsanız gidersiniz.

Çoooooooooooook haklısın kuzum. Parayı hali 1 tarafa bırakın, ben Çin'de nasıl bulayım?
Yazık bu kadar düşüncesizlik, biri un helvası der diğeri içli köfte, vebal almayın!!!!!!

Çoooooooooooook haklısın kuzum. Parayı hali 1 tarafa bırakın, ben Çin'de nasıl bulayım?
Yazık bu kadar düşüncesizlik, biri un helvası der diğeri içli köfte, vebal almayın!!!!!!
arkadaş sordu söyledik. sabah beri boş gebelikle ilgili şeyler okuyoruz zaten canımız sıkkın konu dağılsın diye arkadaş sormuş ne var bunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…