2015 Temmuz Anneleri

Mrb kizlar aksam kahverengi akintim oldu. Bugun doktora gittim Allaha şukur kesede sorun yokmus. Yolk kesesini görduk. Sali gunude kalp atisini duycaz nasipse. Progestan verdi doktor akintiyi durduruyomus. doktor yat dinlen bol bol dedi. Doktora gitmeden once cok stresliydim. Benim gibi olan arkadaslar varsa caninizi sikmayin bol bol dinlenin 3 ay gecesiye kadar.

Aile hekimin hemşiresi elevit pronatal tavsiye etti Hasta oldum ağzım uçuk doldu deyince siz kullandınız mı bi sakınca yoktur heralde değil mi

Elevit zaten gebelikte kullanılan vitamin canım iki gebeliğimdede kullanmıştım
Kzlar elevit vitaminde domuz katkısı olduğunu okumuştum.O vitaminin yerine decevit diye alternatifi var,onda domuz katkısı yok.Doktorunuzdan decevit yazmasını isteyin.

Elevit zaten gebelikte kullanılan vitamin canım iki gebeliğimdede kullanmıştım
Çok teşekkürler canım hemen başlayayım o zaman zaten vitamin değil mi fazlasını vücut atar zararı olmaz Allah'ın izniyle folik asite de devam edicem. Ben de 60 kiloydum çok iştahlı olmadığım halde dün gece 61.5 olduğumu gördüm şok oldum ilk 3 ay 1,2 kilo alımı normal diye okumuşturm biyerde benim hedefim 70 Allah'ın izniyle belki 72 daha fazla olmaz inşallah

Mide bulantım benim de var kızlar ama yiyebiliyorum yemek şükür.Geceleri öğürüyorum ama çok afedersiniz çıkaramıyorum yine de öğürmek de rahatlatıyo sadace tükrük gibi köpükümsü bişi geliyo midemde yemek olduğu halde kusamıyorum ben.İyi mi kötü mü bilemedim

6+4kalp atisini gordum duydum kizlar cokk sukur olsun.Kese eetrafinda kanama ve dusuk riski devam ediyor ama Darisi tum gormek isteyenlerin basina.Acele etmeyin kendinizi strese sokmayin.
Cok sevindim:) benim kizimda kese eteafinda kanama vardi 9. Haftaya kadar sonra kayboldu hic merak etme canim, kanama gecer gider insallah

ortam biraz gerilmiş sanırım aslında haklılık payı olduğunu düşünüyorum çünkü bizde hep eşimle bu yüzden tartışıyoruz yemek yedin mi diye soruyorum hemen söylüyor ne yediğini bende dışarıda hazırlanan yemeklerden uzak durmak istediğim için neden söylüyorsun aklıma getiriyorsun diyorum... lütfen ene azından yemek isimleri vermeyelim bakın yurt dışında olan arkadaşlarımız var onları da düşünelim onların durumu daha zor.. güzel şeyler konuşalım diyorsunuz elbette o günlerde gelecek ama en azından şu ilk üç ayı bir atlatalım herkes rahatlayacak biraz müsaade edin endişelenelim başımıza ne geleceğini bilmiyoruz daha... bu endişeleri burada paylaşmayacağız da nerede paylaşcaz acaba..

kızlar doktordan geliyorum. çok şükür herşey yolunda. minicik kalbi atmaya devam ediyodu. bu arada şu mide bulantısı olayını sordum doktoruma. önce güldü sonrada kızdı bana. hiç alakası yok dedi. ne güzel rahat geçen bir hamileliğin var tadını çıkar dedi. o kadar rahatladımki anlatamam. ama yinede haftaya cuma bir daha gidicem doktora. sanırım 12 haftalık olana kadar ben her hafta gidicem başka türlü içim rahat etmicek :)

çok geçmiş olsun cnm bizdede durumlar aynı düzelmedi halen daha yarın kendi kontrolümden sonra onuda doktora getircem ,, evet analık böyle bişey demek hangisinden vazgeçersin , az önce okuldan geldi , pilav üstü fasulye sever onu yiyordu , bir taraftanda benle konuşuyor bir taraftan öksürük yemek genzine kaçtı nefes alamadı boğuluyor sandım hopp kucağıma aldım sırtını yumurukladım balkona çıkardım neyseki şükür düzeldi ,gelde ilgilenme bakma mümkün değil ki . Allahıma emanetler , bu arada kullandığım jel kahverengi olarak geri gelmiş onada canım sıkıldı biraz hayırlısı artık ..

yani bu bulanti isi bunyeyle alakali bebekle bir alakasi yok

İnşallah yavru asağ n, post: 38022571, member: 640537"]bengönlümüzü ferahinlemedim kalp atışını salı gidecem.bende çok korkuyorum bunları duymak çok üzücü [/QUOTE]
İnsallahhepimiz sag salim kucagimiza aliriz bebislerimizi.gonlumuzu ferah tutalim.

Kozlar ="bushra_84, post: 38027873, member: 281986"]Bende 3 ay bitsin yürüyüşe başlayacağım inşaAllah.Şimdilik evde dinleniyorum.Olsun canım ya veririz.Ben sürekli diyet yapan ve kilo veren bir tip olduğum için sorun etmiyorum,bebişlerimiz sağlıklı olsunlarda inşaAllah :)[/QUOTE]
Kizlar ben 8 haftada 300 gr almisim.mide bulantisindan bisey yiyemiyorumki.

Evet evet sen kilonuda yazmıştın başlarda hemen hemen aynı kilolardayız zaten ama senin bahanen daha kuvvetli sende ikiz var bende tek şimdilik pek dert etmiyorum kiloyu, zaten son 2 senedir fln yukarı doğru bir grafiğim vardı, bebğim sağlıkla doğsun toplu halde veririm kilo, o zaman uğraşırım diyetisyenle fln...
Şimdi şanssız gözüküyoruz hava soğuk dışarda yürüyemiyoruz diye ama buna da olumlu bakalım, asıl yürümemiz gereken hamileliğin son ayları mis gibi ilkbahar ve yaza gelecek, bebeklerde yaz bebği olacak, at bebeği arabaya çık yürüyüşe

sende bendensin =) bende sürekli girebilirim ultrasonada biraz tutmaya çalışıyorum kendimi ve şimdilik başarıyorum sayılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…