2015 Temmuz Anneleri

Arkadaşlar şimdi gecmisi okudum bazi arkadaşlar gebelikte mide bulantisinin iyiye isaret ettiginden bahsetmisler bu konuyu bilimsel olarak biraz daha açıp anlatablilrlermi lütfen

Mrb canim iyiye isaret diye ben yazdim. Kesinlikle bilimsel olarak ne gecerliligi var bilmiyorum. Ama benim doktorum ilk bebegimi kaybettigimi bildigi icin her seferinde bulanti durumumu soruyor. Var diyincede cok guzel diyor bebegin saglikli oldugu anlamina gelir dedi. Mide bulantisi olunca dusuk riskide olmazmis bunun neye dayandigini sizler icin doktoruma soracagim.. Bana kalsa bende bulanti ve saglik iliskini kuramiyirum ve bi alakasi oldugunu sanmiyorum. Ama bak baska arkadaslarin doktorlarida ayni seyi soylemis demekki bi bildikleri var sorup ogrenecegim..

vallahi benimde hiç bulanmıyor ama bugun doktor sağlıklı bir gebelik dedi ama ilk çoçuğumdada lavobodan çıkamamıştım ama oda 2 ayda başlamıştı bulantı

Bende dua ediyorum canim elden baska birsey gelmior. Allahim bebegim sana emanet diyorum..

Merhabalar,
Hamileler ile ilgili yüksek lisans tez çalışmasını cevaplamak isteyen hamileler için link paylaşıyorum; https://tr.surveymonkey.com/s/39YNLQH Daha önceden çalışmayı yapanların tekrar yapmaması gerekiyor.
Şimdiden teşekkür ediyorum ve sağlıklı günler diliyorum.

Benim iki kızım var ikisindede mide bulantisi cekmistim cok sukur bunda hic problem yaşamadım.bunun saglikla gelisimle bi alakası oldugunu dusunmuyorum cunki cok şükür kontrollerde hersey normal .bu konuda biraz daha dikkat edelim arkadaslar ben biraz daha tecrubeliyim 3 . Bebegim oldugu icin ama ilk annelik yasayanlar daha hassas panikleyip kendilerini uzebilirler.malum stres cok kotu birsey

merhaba arkadaşlar ,

şükür bugünde bitti sayılır.. bir mide bulantısı, kusma gününü daha geride bıraktık... mide bulantısı hiç kesilmeyen ben olarak hayat cok zor...
sevgiler

Benim bulantılarım hafifledi hatta bugün hiç yok,tbi ben de yine bir telaş başladı, neden bulantı yok diye hep tedirgin olmak strese sokuyor, ama engelde olamıyorum

aslında sakınan göze çöp batıyor da , ne bilim vicdan azabı duydum bir anda :) Allahım korusun ben koruyamıyorum , insanlar normal gününe devam ediyor hamileyken biz zor bulduğumuzdan sakınıyoruz ister istemez .. şu cumartesi günü gelseydi hayırlısıyla , eşime bugün doktora gidelim dedim , bişey olduysa adam napacak eliylemi tutacak dedi .Allahım hakkımızda hayırlısını versin inşallah :)

canım dr kalp atışını duyunca başlayacağız dedi canım
Canim endiselendirmek istemem ama bendede pihtilasma var ve 4. Haftadan beri kullaniyorum igneyi. zaten ignenin amaci pihtilasmayi engellemek. Hamile kalmadan 1,5 ay once bende folik asit coraspin kullanmaya basladim ogrenir ogrenmezde igneye ve crione jele basladik. Bence Sen bidaha danis doktoruna yada iyi bi doktor bul derim

inşallah canım , ömrü varsa eğer birşey olmaz da , nasibimiz yoksada Allahım bilir en iyisini ,, :) Allahım kimseyi evladıla imtihan etmesin inşallah .

Meraba kızlar. Normalde karnım akşama kadar şişip sabah eski haline geliyordu.Ama 3-4 gündür göbeğim çıktı. Şimdiden pantolonlarım sıkmaya başladı. Normalde çok zayıfım, pantolonlarımdaki pensleri açtım bugün oh rahatladım :) sizde de var mı göbüş biraz

Kizlar bu kez de kahverengi akjnti geldi biraz bu normal mi 5+7 bugun basina boyle bisey gelen var mi ???

Kizlar bu kez de kahverengi akjnti geldi biraz bu normal mi 5+7 bugun basina boyle bisey gelen var mi ???
Canım doktora gitsen ıyi olur hemen lutfen korkutmak istemem ama ben bi onceki gebeligumi bu lekeden sonra kaybettim progestan falan verirler belki faydasi olur

KIZLARRRRR CANIM TURK KAHVESI ISTIYOR ILK AYLARDADA ICILMEMELI DIGE OKUMUSDUM BI SAYFADA SIZ NE DIYORSUNUZ BU KONUDA

Canim ayaklarinin altina yastik koy ve sirt ustu yat.Yarin ilk isin doktoruna git progestan yazar muhtemelen.Bugun wc disinda kalkma.Kahve leke tehlikeli degil deniyor ama senin kirmizi kanamanda oldugu icin tedbirli davranmakta fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…