• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Selam kızlar ben de Temmuz annesi olacağım inşallah. SAT 20 Ekim hesaplamalara göre 5. haftada filan olmam lazım. ama bugün doktora gittim karından keseyi gördü, ancak 3 haftalık filan daha dedi. Nasıl iş anlamadım. Neyse her şey yolunda ve sağlıklı birisin dedi, sorun yok yani :)

Selam kızlar ben de Temmuz annesi olacağım inşallah. SAT 20 Ekim hesaplamalara göre 5. haftada filan olmam lazım. ama bugün doktora gittim karından keseyi gördü, ancak 3 haftalık filan daha dedi. Nasıl iş anlamadım. Neyse her şey yolunda ve sağlıklı birisin dedi, sorun yok yani :)
Hayırlı olsun canım.Doktorun döllenme tarihini baz almış sanırım.Zaten 3 haftalık kese gözükmez adete göre hesaplandığında.Bazı doktorlar adeti değilde döllenmeyi baz alabiliyor.

Hayırlı olsun canım.Doktorun döllenme tarihini baz almış sanırım.Zaten 3 haftalık kese gözükmez adete göre hesaplandığında.Bazı doktorlar adeti değilde döllenmeyi baz alabiliyor.
Sağol canım, hepimize hayırlı olsun :) Evet olabilir, zaten diğer türlü görünmesi imkansız sanırım. Neyse bir dahaki gidişimde sorar netleştiririm inşallah.

Magnet'i merak edenler için kısa bilgi verebilirim, ben bugün Magnet'e gittim ilk muayene için. Doktor Itır Gerçeker. Daha önce de birkaç kez kontrole gitmiştim. Ciddi ve güven veren bir doktor. Hemen keseyi gördü, olumlu şeyler söyledi beni mutlu etti bugün :) Haftaya tekrar gideceğim. Kan ve idrar tahlili istedi onun için. Ama sürekli burada takip etmeyi düşünmüyorum. ilk 1-2 aydan sonra doğum için düşündüğüm bir hastaneye geçip orada devam edeceğim inşallah. :)

Canım mide bulantısıyla sağlıklı gebelik ilişkisi neredeyse sıfır :) Benim 2 düşüğüm var ve 2. gebeliğimde mide bulantım vardı ama düştü hatta beta hcg sıfırlanana kadar bulantım oldu.Burada bir çok arkadaşın düşük geçmişi var ve çoğu bulantı yaşamış o sağlıksız gebeliklerinde.Bulantısı olmadan hamilelik yaşayıpta çocuğunu sağlıklı kucağına alan çok tanıdığım var :) Hiç evham yapma canım,rahatlığının tadını çıkar,ben öyle yapıyorum :)
Crl diye bisey yazmiyo ki resmini gorndersem keske

selam kızlar moralim çok bozuk :KK43: dün akşam 4 yaşındaki kızım çok huysuzlandı analık işte dayanamadım kucağıma aldım ilk defa , o an bişey hissetmedim ondan sonra beni bir korku aldı eşimde kızdı , resmen vücudum titredi korkudan ya bişey olursa diye :KK43: analık ne zormuş iki yavrumda canım hangisinden vazgeçerim :KK43: :KK43: Allahım korusun Allahıma emanetler , sizce bişey olurmu :KK43:
Canim hic merak etme ben doktora ayni soruyu sordum basta benim kizim neredeyse 13 kilo sabahtan aksama kadar kucagimda geziyor, indir kaldir surekli . Doktor hicbisey olmaz dedi. Icin rahat olsun. Buradaki kadinlarda 3-4 cocuk hep karni burnunda kucagimda da iki cocuk geziyorlar:) sasirip kaldim ilk gordugumde ama hepsi saglikli masallah. Opuyoruz teyzesiiii:)

Back