- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #2.741
hoşgeldin hayırlı olsunMerhaba arkadaşlar,
Ben de geldim aranıza.. Tüp bebek gebeliği benim de. Keseyi gördük doktor kendince Yolk kesesini de gördü ancak henüz bebeğimizi ve kalp atışını duymadık görmedik... 6 aralıkta kısmetse müşerref olacağız kendileriyle :)
ne güzel artık herkes keseleri görüp kalp atışlarını duymaya başladıBENDE MUAYENE OLDUM GELDİM KIZLAR KESEMİZİ GÖRDÜK BEBEĞİDE GÖRDÜK 6+0 DAYIZ HERŞEY NORMALMİŞ KALP ATIŞINIDA DOKTOR GÖRMÜŞ AMA DİNLETMEDİ ŞUAN DUYAMAYIZ DEDİ HAFTAYA GEL KALP ATIŞINI DİNLEYELİM DEDİ
gözün aydın canım bat ne bend c.tesi gideceğim benim 18BENDE MUAYENE OLDUM GELDİM KIZLAR KESEMİZİ GÖRDÜK BEBEĞİDE GÖRDÜK 6+0 DAYIZ HERŞEY NORMALMİŞ KALP ATIŞINIDA DOKTOR GÖRMÜŞ AMA DİNLETMEDİ ŞUAN DUYAMAYIZ DEDİ HAFTAYA GEL KALP ATIŞINI DİNLEYELİM DEDİ
Cnm banada progesteron verdiler.bebek çok kuçuk olduğu için kalp atışı alamadıla haftaya Persembe tekrar gıdıcem o zaman kalp atışı olursa bebek yaşıyor anlamına gelirmiş.umarım benımde bebegım senin bebeğin gibi bana tutunur.peki cnm senin kaçıncı haftada oldu bu kanaman?canım bana da olmuştu ben de progestan kullanıyorum. şu an bir sıkıntım yok şükür. ama hala ilacı içmeye devam ediyorum. Sana da bu ilacı vermişlerdir? Epey sersemletiyor ama işe yaradı kahverengi akıntılarım kesildi. dikkat et kendine, sakın yorma kendini sürekli yat dinlen.
bende gittim doktora 5+0 keseyi gördük sadece haftaya bir daha gel dedi kalp atımı içinBENDE MUAYENE OLDUM GELDİM KIZLAR KESEMİZİ GÖRDÜK BEBEĞİDE GÖRDÜK 6+0 DAYIZ HERŞEY NORMALMİŞ KALP ATIŞINIDA DOKTOR GÖRMÜŞ AMA DİNLETMEDİ ŞUAN DUYAMAYIZ DEDİ HAFTAYA GEL KALP ATIŞINI DİNLEYELİM DEDİ
gözün aydın canım bat ne bend c.tesi gideceğim benim 18
ne güzel artık herkes keseleri görüp kalp atışlarını duymaya başladı
Hyırlı olsun canım,hoşgeldin aramıza :)Merhaba arkadaşlar,
Ben de geldim aranıza.. Tüp bebek gebeliği benim de. Keseyi gördük doktor kendince Yolk kesesini de gördü ancak henüz bebeğimizi ve kalp atışını duymadık görmedik... 6 aralıkta kısmetse müşerref olacağız kendileriyle :)
Hayırlı olsunBENDE MUAYENE OLDUM GELDİM KIZLAR KESEMİZİ GÖRDÜK BEBEĞİDE GÖRDÜK 6+0 DAYIZ HERŞEY NORMALMİŞ KALP ATIŞINIDA DOKTOR GÖRMÜŞ AMA DİNLETMEDİ ŞUAN DUYAMAYIZ DEDİ HAFTAYA GEL KALP ATIŞINI DİNLEYELİM DEDİ
Keseyi görmene sevindim canım.Doktorun iğne konusunda ne dedi?Sordun mu hemen başlayalım mı diye?bende gittim doktora 5+0 keseyi gördük sadece haftaya bir daha gel dedi kalp atımı için
yeni mahalleye gidiyorum canim cok duzenli ve temiz bir hastane tavsiye ederim doktorlarida cok iyi.canım ben de etimesgutta oturuyorum hangi hastaneye gittin acaba ?
Canım ilerleyen mesajlarda görmüşsündür.Böyle bir şey olmadığını.Hemen hemen hepimizin düşüğü var ve düşüklerimizde bulantılar yaşadık.Bulantı demek sağlıklı gebelik değil.Öyle bir şey yok canım için ferah olsun.Arkadaşlar şimdi gecmisi okudum bazi arkadaşlar gebelikte mide bulantisinin iyiye isaret ettiginden bahsetmisler bu konuyu bilimsel olarak biraz daha açıp anlatablilrlermi lütfen
bende 8 haftalık durdu ve kaybettim allah bize bir daha yaşatmasın sen benden 2 gün öndesin inş güzel haberler alırız hepımizsat 16 ekimdi batta 14 kasım 6+0 ız merak etme canım kalp atışı için benim bir önceki gebeliğimde 8+0 da duymuştuk kalp atışını ama devam etmedi hamileliğim bu seferkindede duymasaydı doktor 8 haftaya kadar beklerdim haftaya insallah bende duyucağım kalp atışını doktor BEN GÖRDÜM SEN HAFTAYA DUYACAKSIN DEDİ
bazıları öyle diyor evet ben diğer sağlıksız gebeliğimde de bulanamdı yine bulanmıyor sağlıklı olsunca bulanamsın çok kötü oyeni mahalleye gidiyorum canim cok duzenli ve temiz bir hastane tavsiye ederim doktorlarida cok iyi.
Arkadaşlar şimdi gecmisi okudum bazi arkadaşlar gebelikte mide bulantisinin iyiye isaret ettiginden bahsetmisler bu konuyu bilimsel olarak biraz daha açıp anlatablilrlermi lütfen
Bugun doktora migdemin cok bulandigi iyi mi kotu mu oldugunu sordum ve migde bulantisinin iyi oldugunu soyledi bebegn saglikli olmasina isaretmisBu konuyu bende birkac gebelik sitesinde dr yorumlarinda okudum bnm ilk gebeligimdede hic olmamisti bundada yok .. dusuk orani daha az mis bulantisi olanlarda bebegin buyudugune isarettir heralde
bizimkiler sağlıksız mıBugun doktora migdemin cok bulandigi iyi mi kotu mu oldugunu sordum ve migde bulantisinin iyi oldugunu soyledi bebegn saglikli olmasina isaretmis
Ya oyle demek istemedim kisiye göre bunyeye göre degisiyo arkadasm 2 bucuk aylik hamile ama onunda migde bulantisi olmamis ve bebegide gayet saglikliymis kotu dusunme hemenbizimkiler sağlıksız mıallah korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?