- 27 Mart 2013
- 100
- 21
- 48
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #2.721
Hayırlı olsun canım.Doktorun döllenme tarihini baz almış sanırım.Zaten 3 haftalık kese gözükmez adete göre hesaplandığında.Bazı doktorlar adeti değilde döllenmeyi baz alabiliyor.Selam kızlar ben de Temmuz annesi olacağım inşallah. SAT 20 Ekim hesaplamalara göre 5. haftada filan olmam lazım. ama bugün doktora gittim karından keseyi gördü, ancak 3 haftalık filan daha dedi. Nasıl iş anlamadım. Neyse her şey yolunda ve sağlıklı birisin dedi, sorun yok yani :)
canım ben de etimesgutta oturuyorum hangi hastaneye gittin acaba ?etimesgut
Sağol canım, hepimize hayırlı olsun :) Evet olabilir, zaten diğer türlü görünmesi imkansız sanırım. Neyse bir dahaki gidişimde sorar netleştiririm inşallah.Hayırlı olsun canım.Doktorun döllenme tarihini baz almış sanırım.Zaten 3 haftalık kese gözükmez adete göre hesaplandığında.Bazı doktorlar adeti değilde döllenmeyi baz alabiliyor.
Crl diye bisey yazmiyo ki resmini gorndersem keskeCanım mide bulantısıyla sağlıklı gebelik ilişkisi neredeyse sıfır :) Benim 2 düşüğüm var ve 2. gebeliğimde mide bulantım vardı ama düştü hatta beta hcg sıfırlanana kadar bulantım oldu.Burada bir çok arkadaşın düşük geçmişi var ve çoğu bulantı yaşamış o sağlıksız gebeliklerinde.Bulantısı olmadan hamilelik yaşayıpta çocuğunu sağlıklı kucağına alan çok tanıdığım var :) Hiç evham yapma canım,rahatlığının tadını çıkar,ben öyle yapıyorum :)
kızlar bişi sorucam akıntınız oluo mu
GS yazıyor mu?Sol altta.Benim ultrason resminde GS de yazıyor.Crl diye bisey yazmiyo ki resmini gorndersem keske
+DIST yaziyo sag alt kose de altinda 12. 1mm yaziyo bu sekilde o olabilir mi?Crl diye bisey yazmiyo ki resmini gorndersem keske
Yok yazmiyo gs diye biseyGS yazıyor mu?Sol altta.Benim ultrason resminde GS de yazıyor.
Baya yüksek canım ikiz mi?Kese gözükmüş müydü?B HCG degerim 25932.0 cikti 5+7 ye gore nasil
Evet gozukmustu dun gorduk keseyi ama kesenin bi tane oldugunu soyledi doktorBaya yüksek canım ikiz mi?Kese gözükmüş müydü?
Evet canım işte o.mm ile olan ölçü.Demekki senin gittiğin hastanede ölçüm adı DİST hepsinde farklı farklı.+DIST yaziyo sag alt kose de altinda 12. 1mm yaziyo bu sekilde o olabilir mi?
Canim hic merak etme ben doktora ayni soruyu sordum basta benim kizim neredeyse 13 kilo sabahtan aksama kadar kucagimda geziyor, indir kaldir surekli . Doktor hicbisey olmaz dedi. Icin rahat olsun. Buradaki kadinlarda 3-4 cocuk hep karni burnunda kucagimda da iki cocuk geziyorlar:) sasirip kaldim ilk gordugumde ama hepsi saglikli masallah. Opuyoruz teyzesiiii:)selam kızlar moralim çok bozukdün akşam 4 yaşındaki kızım çok huysuzlandı analık işte dayanamadım kucağıma aldım ilk defa , o an bişey hissetmedim ondan sonra beni bir korku aldı eşimde kızdı , resmen vücudum titredi korkudan ya bişey olursa diye analık ne zormuş iki yavrumda canım hangisinden vazgeçerim Allahım korusun Allahıma emanetler , sizce bişey olurmu
Anladm canim tesekkur ederim saol dunden beri onu inceliyorum internette de dist ti bulamamistim hep crl yaziyo du sinir olmustum doktora hala sinirim tabi de :)Evet canım işte o.mm ile olan ölçü.Demekki senin gittiğin hastanede ölçüm adı DİST hepsinde farklı farklı.
Değerler herkesete değişiyor canım.Seninki yüksek seyrediyor demekki.Evet gozukmustu dun gorduk keseyi ama kesenin bi tane oldugunu soyledi doktor
Olabilir tesekkur ederimm :) ama gecen hafta 1679 cikmisti arada tam bir hafta var yaniDeğerler herkesete değişiyor canım.Seninki yüksek seyrediyor demekki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?