• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

dr kese büyümüş 19 mm ama şuanda boş görünüyor dedi çok küçük olabilir yada en kötü ihtimalle ölmüş yada boş gebelik pazartesi gel karından göremezsek vajinal ultrla bakıcaz dedi ama ben korktum gitmeye biraz daha beklemek istedim :KK43::KK43: çünkü sata göre hesaplandığında 8 haftalık ama ilk kan tahlilini yaptırdığımda yaklaşık olarak 3 hafta yazıyordu ona göre hesaplanınca 6. haftada bu hafta dr da fazla ilgilenmediği için bakalım göremezsem başka dr gidicem yola gitmek istemiyordum bebeği görmeden tehlikeli olabilir die burdada bu doktordan başka dr yok bakalım artık çok korkuyorum

Korkma canim benimde bebegim kese 24mm iken gozuktu. Internettede kese 25mm oldugunda bebek gozukur bekleyin yaziyor. Kesede gunde ortalama 1mm buyuyormus..

Korkma canim benimde bebegim kese 24mm iken gozuktu. Internettede kese 25mm oldugunda bebek gozukur bekleyin yaziyor. Kesede gunde ortalama 1mm buyuyormus..
evet bende okumuştum onu bende onun için beklemek istedim biraz vajinalde baktırmak istemiyorum vajinalde 16 mm nin üzerinde olunca görünüyormuş ama karından 25 mm üstünde görünüyormuş inş benimde öyle olurda gittiğimde görürüm içim rahatlar :):)

Internetteki hesaplayicilara gore benim suanda bebegim 7+1 olmasi gerekiyor ama ultrasonda 6+4 cikti geriyiz birazcik doktor sorun olmaz dedi. Buna gore 6+4 de bebek ve kalp atisini 5+2 de keseyi gorduk allahima bin sukur allah herkese nasip etsin. Telas etme canim cok kucuktir gozukur benim sat 8 ekim ve bana hep karindan bakildi.

selam canım bende 2015 temmuz annesi olucam yani inşallah bu sefer olucam allahın izniyle. zira bu benim 4. hamileliğim. bu sefer herşey yolunda çok şükür. geçen hafta kalp atışınıda duyduk rahatladık. daha öncekilerde hiç bu aşamalara bile gelememiştik. bu yüzden çok umutluyuz. benimde geçen hafta perşembe doktor kontrolünde 7 haftalık olması gerekiyordu ancak doktor 6+4 dedi. yarın tekrar kontrolümüz var. daha net bakılacak. hayırlısı bakalım. bir sorun yoktur inşallah.

canım olumsuz düşünecek birşey yok tsh bize yetmiyor bizde dışarıdan hap olarak alıyoruz eksiği kapatıyoruz yani onun için korkma birde bu tsh stresle alakalı onun için stresten uzak duralım cnm sen gönlünü ferah tut
canım hapını kullanıp doktorun takip ettikte merak
Insalah canim hayirlisi yarin gidicez bakalim ne dicek doktorumuz, bugundr bulantim yok simdide onundert ediyorum:) olsa dert olmasa dert

bebeğini görmüşsün nihayet bak gördün mü boşu boşuna telaş yaptın o kadar biz dedik sana sabır dua çok şükür

selam canım bende 2015 temmuz annesi olucam yani inşallah bu sefer olucam allahın izniyle. zira bu benim 4. hamileliğim. bu sefer herşey yolunda çok şükür. geçen hafta kalp atışınıda duyduk rahatladık. daha öncekilerde hiç bu aşamalara bile gelememiştik. bu yüzden çok umutluyuz. benimde geçen hafta perşembe doktor kontrolünde 7 haftalık olması gerekiyordu ancak doktor 6+4 dedi. yarın tekrar kontrolümüz var. daha net bakılacak. hayırlısı bakalım. bir sorun yoktur inşallah.

Canim benim damdan dusenin halini damdan dusen anlar bende hic beklemedigim anda rutin kontrolde 9+5 gunluk bebegimin kalp atislari durdugu icin kurtaj oldum. 4. Ay sonra hamile kalabildim. Bu seferde bebek gec gozuktu bos gebelik diye arkadaslarida telasa soktum neyseki dun gittigimde bebegide kalp atislarinida gorduk ama doktor 9. Haftadan once dinletemem dedi ekranda gordum ya o bile yetti sukur.

Bir iki haftalik gerilige kafani takma canim benim doktor ne zaman yumurtladigini ne zaman yumurtanin oldugunlastigini bilemeyiz sorun olmaz dedi. Israrla bulantin var mi diye sordu bende cok var dedim cok guzel o zaman dedi. Bir sorun yoktur canim skma canini bebegin herseyi hissediyor :)

Benim SAT 25 Ekim' di. 23 KAsımda Bhcg 99.7, 25 Kasım' da ise 244,1 çıktı. Cumartesi doktor çağırdı. Sizce keseyi görebilir miyim?

selam kızlar aranızda yeniyim ama birkaç haftadır hamileyim :)) bugün itibariyle 7+4 üz. geçen hafta kalp atışlarınıda duyduk çok şükür. size sormak istediğim birşey var. doktor bana multivitamin verdi. geçen hafta başka bir doktora gittim oda folik asit içmemi istedi. ama multivitaminin içinde folik asit zaten var. bide ayrıca içmem fazla gelmezmi. biliyosunuz vitaminde olsa herşeyin fazlası zarar. multivitamin kullanıpta yanında ayrıca tekrar folik asit alanlar varmı ???

Kızlar saat 11 de sabah kahverengi kanamam geldi.5+2 gun hamıleyım.doktora gittim kesede sorun yok dedi.renkli dooper çekildi fakat bebek kuçuk olduğundan kalp atışı duyulamadı.fakat kesede Allaha şükür kan yok Muş.doktorum acil ameliyata gırdı 4 cıkıcak.bakalım ne dıcek.aynı sorunu yaşayanlar oldu mu?

Canim benim damdan dusenin halini damdan dusen anlar bende hic beklemedigim anda rutin kontrolde 9+5 gunluk bebegimin kalp atislari durdugu icin kurtaj oldum. 4. Ay sonra hamile kalabildim. Bu seferde bebek gec gozuktu bos gebelik diye arkadaslarida telasa soktum neyseki dun gittigimde bebegide kalp atislarinida gorduk ama doktor 9. Haftadan once dinletemem dedi ekranda gordum ya o bile yetti sukur.

Bir iki haftalik gerilige kafani takma canim benim doktor ne zaman yumurtladigini ne zaman yumurtanin oldugunlastigini bilemeyiz sorun olmaz dedi. Israrla bulantin var mi diye sordu bende cok var dedim cok guzel o zaman dedi. Bir sorun yoktur canim skma canini bebegin herseyi hissediyor :)

çok sevindim herşeyin yolunda olmasına. kalp sesini 7 haftadan önce dinlemenin zararlı olduğunu yeni öğrendim ben. yani geçen hafta bebeğimin sesini dinledikten sonra. ama çok az dinletti doktor. 1-2 saniye falan. daha fazla dinletemem dedi. sonrasındada zararını duyunca baya evham yaptım. umarım bişey olmamışdır. seninde çok iyi anlayacağın gibi normalden fazla endişeleniyorum. belki doktorda bu yüzden dinletti içim biraz rahatlasın diye. ama kafamı kurcalayan diğer sorun benim ilk günden beri hiç bulantım olmadı. aslında bu durum hoşuma gitmişti. ne güzel rahat bir hamileliğim olacak demiştim. ama burda okuduklarımdan sonra bulantın olmasının iyi birşey olduğunu düşündüm. al sana bir evham konusu daha :(

oo sat yakın, ev yakın biz görüşelim devamlı...
Ben dün zübeyde hanıma gittim canım ama cumartesi magnet tıp a gidicem.
Keseyi gördük lakın 2 hafta sonra bebek ve kalp atışı için gidicem.
aynı bende Zübeyde hanıma gittim keseyi gördük ayın 14nde ama işte şimdii sabırsızlanıorum ya kalp atışını duyaydım bi hayırlısıyla. önceleri bi kasık ağrım karın ağrım vardı şimdilerde o da yok zaten bulantı baş dönmesi de yok şüpheleniorum bişi mi oldu diye. gerçi gittiğimizde bebeği de gördük 1,5 mm dedi ama işte aklım sadece orada :(

çok sevindim herşeyin yolunda olmasına. kalp sesini 7 haftadan önce dinlemenin zararlı olduğunu yeni öğrendim ben. yani geçen hafta bebeğimin sesini dinledikten sonra. ama çok az dinletti doktor. 1-2 saniye falan. daha fazla dinletemem dedi. sonrasındada zararını duyunca baya evham yaptım. umarım bişey olmamışdır. seninde çok iyi anlayacağın gibi normalden fazla endişeleniyorum. belki doktorda bu yüzden dinletti içim biraz rahatlasın diye. ama kafamı kurcalayan diğer sorun benim ilk günden beri hiç bulantım olmadı. aslında bu durum hoşuma gitmişti. ne güzel rahat bir hamileliğim olacak demiştim. ama burda okuduklarımdan sonra bulantın olmasının iyi birşey olduğunu düşündüm. al sana bir evham konusu daha :KK43:
aynısı ben de de var işte her önüme gelene nie bende bulantı yok die onu soruyorum kimi dio kalp atışı başladığında bulantı başlar kimi dio ben hiç bulantı yaşamadım hamileliğim süresince ben anlayamadım bunu

Kızlar 1 haftadır bacagım ağrıyor çekiliyor gibi sizde oldu mu? Yada oluyor mu?
Ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri sağ bacağım ve kalcam ağrıyor ve bacağım çekiliyor.Çokta süt içiyorum ama bazen geçiyor bazen şiddetleniyor.Önümüzdeki muayende doktoruma sorayim bakalım.
kızlar nolur keseyi görenler ne zaman gördü yazabilir mi ben çok tedirginim salı günü gittiğimde hiçbişey görünmemişti :KK43: bu arada benim sat 19 ekim tam olarak kaç hafta kaç günlük oluyorum :)
Canım ben tam 6 haftalıkken gördüm.5+3te gittiğimde göremedik.Geç döllenme olmuş.6. haftada da sürpriz yapmış kuzucuklar iki tane kese gördük :)Sen 5+4 oluyorsun canım,inşaAllah görürsün.Göremezsende sıkıntı yapma 4 gün sonra tekrar git.
Kizlarrr simdi doktordan geldim bi sknti olmadigini soyledi dinlenmem gerektigini soyledi ve kan aldilar tekrar B HCG degerine bakmak icin:) ama kanama devam ederse tekrar gidip düsük ignesi yaptirmam gerekiyomus
Çok şükür canım,sorun olmamasına sevindim.İnşaAllah bundan sonrada sorun yaşamazsın.
Kizlar ultrasn kagidi elmde ama kac mm oldugunu nerden ogrenicem neresnde yazar nasil yazar bilgisi olan var mi ?
crl yazan yerin karşısında rakam yazar işte o rakam kesenin boyutudur.
kızlar benim bugün 2 de randevum ama sabahtan beri açık pembe kahverengi lekelenmem oluyor gerçekten çok korkuyorum başına gelen var mı :KK43:
Canım çok dikkat et,bol bol yat,inşaAşşah güzel haberlerle gelirsin.Bence iğnene hemen başlattır,kalp atışını beklettirme.Birde coraspinde lekelenme yapabiliyor.Bu nedenle doktorum coraspini hamile kalır kalmaz kesti ve iğneye başlattı.
selam kızlar moralim çok bozuk :KK43: dün akşam 4 yaşındaki kızım çok huysuzlandı analık işte dayanamadım kucağıma aldım ilk defa , o an bişey hissetmedim ondan sonra beni bir korku aldı eşimde kızdı , resmen vücudum titredi korkudan ya bişey olursa diye :KK43: analık ne zormuş iki yavrumda canım hangisinden vazgeçerim :KK43: :KK43: Allahım korusun Allahıma emanetler , sizce bişey olurmu :KK43:
Canım bir şey olacağını sanmıyorum.Rabbim diğer meleğine gösterdiğin sevgi hatrına karnındaki meleğini koruyordur :) Ama yinede dikkatli ol canım.

selam ben de 2015 temmuz Annesi olucam Allah izin verirse
Hayırlı olsun canım,hoşgeldin aramıza.
Canım hsyirli olsun süper keske benimse ikiz olsa ilk olctuler 144 2 gün sonra 324 iki katindan fazla olurmu acaba ikiz :)
Çok sağol canım.Bende 3 katı artıyordu,eğer istiyoran inşaAllah olur.Rabbim gönlüne göre versin :)
Benim SAT 25 Ekim' di. 23 KAsımda Bhcg 99.7, 25 Kasım' da ise 244,1 çıktı. Cumartesi doktor çağırdı. Sizce keseyi görebilir miyim?
Cumartesi normal artışa göre değerin 1000 civarı oluyor canım.Karından muhtemelen gözükmez,belki alttan gözükebilir.
Kızlar saat 11 de sabah kahverengi kanamam geldi.5+2 gun hamıleyım.doktora gittim kesede sorun yok dedi.renkli dooper çekildi fakat bebek kuçuk olduğundan kalp atışı duyulamadı.fakat kesede Allaha şükür kan yok Muş.doktorum acil ameliyata gırdı 4 cıkıcak.bakalım ne dıcek.aynı sorunu yaşayanlar oldu mu?
Canım çok geçmiş olsun,doktorun sorun yok demiş.Stres yapma canım,inşaAllah lekelenmende geçecektir.

aynısı ben de de var işte her önüme gelene nie bende bulantı yok die onu soruyorum kimi dio kalp atışı başladığında bulantı başlar kimi dio ben hiç bulantı yaşamadım hamileliğim süresince ben anlayamadım bunu
Benim de hiç bulantım yoktu.8. haftada başladı akşamları çok kötü bulanıyor, akşam yemeğini zor yiyorum

çok sevindim herşeyin yolunda olmasına. kalp sesini 7 haftadan önce dinlemenin zararlı olduğunu yeni öğrendim ben. yani geçen hafta bebeğimin sesini dinledikten sonra. ama çok az dinletti doktor. 1-2 saniye falan. daha fazla dinletemem dedi. sonrasındada zararını duyunca baya evham yaptım. umarım bişey olmamışdır. seninde çok iyi anlayacağın gibi normalden fazla endişeleniyorum. belki doktorda bu yüzden dinletti içim biraz rahatlasın diye. ama kafamı kurcalayan diğer sorun benim ilk günden beri hiç bulantım olmadı. aslında bu durum hoşuma gitmişti. ne güzel rahat bir hamileliğim olacak demiştim. ama burda okuduklarımdan sonra bulantın olmasının iyi birşey olduğunu düşündüm. al sana bir evham konusu daha :KK43:
Canım mide bulantısıyla sağlıklı gebelik ilişkisi neredeyse sıfır :) Benim 2 düşüğüm var ve 2. gebeliğimde mide bulantım vardı ama düştü hatta beta hcg sıfırlanana kadar bulantım oldu.Burada bir çok arkadaşın düşük geçmişi var ve çoğu bulantı yaşamış o sağlıksız gebeliklerinde.Bulantısı olmadan hamilelik yaşayıpta çocuğunu sağlıklı kucağına alan çok tanıdığım var :) Hiç evham yapma canım,rahatlığının tadını çıkar,ben öyle yapıyorum :)

canım benim doktorum altan muayne etti ilk gittiğimde öyle yapmıştı keseyide bebeğide ölçtü ama ikiside aklımda değil ama ultrason kağında bebek için 2,23 mm yazıyor boyu ise bu birazcık minik meleğim :KK46:
inşallah herşey hepböyle yolunca gider ve sağlıkla kucağına alırsın.. tüm kızlar için bu duam geçerli.
benimki tüp bebkgeçen hafta bugün gitmiştim keseyi görmüştük alttan bakmıştı doktorum ama ölçmemişti. bugün rapor alıyorum çalışmıyorum tüp bebek olduğu için rapor almaya gittim burdaki başka bir doktora kalp atışları başlasaydı heyet raportu verecekti baktı ama karından baktı sadece keseyi gördük 14.3 mm idi. belki alttan baksaydı kalp atışınıda görebilirdi ama bakmak istemedi. pazartesi tüp bebek doktorumla randevum var inşallah o zaman görürüm minik pıt pıtları..

aynı bende Zübeyde hanıma gittim keseyi gördük ayın 14nde ama işte şimdii sabırsızlanıorum ya kalp atışını duyaydım bi hayırlısıyla. önceleri bi kasık ağrım karın ağrım vardı şimdilerde o da yok zaten bulantı baş dönmesi de yok şüpheleniorum bişi mi oldu diye. gerçi gittiğimizde bebeği de gördük 1,5 mm dedi ama işte aklım sadece orada :KK43:

inanır mısın ne bulantı ne baş dönmesi ne iştah açık veya kapalı hiç bir belirtim yok sadece hafif 5 10 saniyelik karın ve kasık ağrısı var bir de göğüslerde hassasiyet..
Ben daha bebeğimi göremedim :( o yüzden yarın magnet e gidicem

Back