2015 Temmuz Anneleri

Bende ilk hamileligimfe kullanmistim guzel vitamin elevit. Ama yutmandan kaynakli bi bulantiysa yada sana agir geliyosa degistirt dr una surubu bile deneyebilirsin
evt banada elevit verdi zayifsin sade folik asit vermiyim vitamin takviyeside yapalim dedi

Offf ben cook sabirsizlaniyorum biran once 3 aylik olsunda cinsiyetini ogreneyim sonrada dogayim da bebegimi goreyim diye icim esiyor cook sabirsizim ya neolck benim sonum

biz geçen hafta kalp atışını duyduk 6+4 dü. üstünden bir hafta geçti bende hala bulantı yok. demekki o teori yanlış :)

magnet nasıl iyi mi orda mı takibini yaptırmayı düşünüyorsun ben de Turgut özala gitmeyi planlıyorum da bu cumartesi bakalım orda muayene ücreti ne kadar ve yarın yorumlarını bana mutlaka yaz hastaneyle ilgili kararsızım hastane konusunda bi daha Zübeyde hanıma gitmek istemiorum hiç beğenmedim
bbu arada ewet benm de göğüslerim balon gibi dokunduğumda bile acıo

crl yazan yerin karşısında rakam yazar işte o rakam kesenin boyutudur.

.
canım yanlış biliyosun CRL bebeğin baştan popoya boyu demek gebelik kesesi değil aman strese sokma bizi bak istersen netten.çünkü benim crl 1,02 cm çıktı dün bebeğin boyu olmalı o

biz geçen hafta kalp atışını duyduk 6+4 dü. üstünden bir hafta geçti bende hala bulantı yok. demekki o teori yanlış :)
bence de öyle ama bu doktorlar insanın aklını bulandırıyoo burda okuduklarımdan sonra kendimi dinleyip duruorum var mı bişi die . benm kayınvalidem görümcem hiç bulantı baş dönmesi yaşamamış mesela . herkeste farklı oluyo o yüzden bence kimse kafasına takmasın. herkeste hamileliğin etkileri farklı.

gerçekten içimi rahatlattın çok sağol. bu benim 4. hamileliğim. o yüzden en ufak şeyden endişeleniyorum. geçen hafta kalp atışlarını duyduk ki daha öncekilerde bu aşamaya bile gelememiştik hiç. buna rağmen endişelerim geçmedi. annelik böyle birşey herhalde :)

Sagol canim benim bir kac saniyeden bir sey olacagini sanmiyorum olsaydi doktor bu riski goze alip dinletmezdi kaldiki durumunu biliyor. Wallahi canim herkesin bunyesi bir degil hic bulantisi olmadan cok saglikli bebekler doguranlarda var ama benim doktorum nedense bana iki seferdir bulantin var mi diyor var diyince super, harika, iyiye isaret gibi kelimeler kullaniyor bende anlayamadim. Bende de cok hafif bulanti var oyle ogur ogur bir hal okup kus kus durmuyorum daha hic cikarmadim. Annemde diyor ki bir kere kusarsan ardi gelir o yuzden yedigimi yiyor bulanmaya baslayincada masadan kalkiyorum ac kaliyorum ama kusmaktan iyidir. Takma kafana canim bu sefer bebeklerimiz gelecek allahin izniyle :)

Canim kesen daha cok kucuk benim kesede bebek 24mm iken gozuktu haftaya gorursun insallah :)

canım yanlış biliyosun CRL bebeğin baştan popoya boyu demek gebelik kesesi değil aman strese sokma bizi bak istersen netten.çünkü benim crl 1,02 cm çıktı dün bebeğin boyu olmalı o
Canım ben henüz kese gördüm ve bebek görmedim :) İki kesenin boyutuda crl yazıyor ve karşısında mm olarak boyutları yazıyor.Crl ne ölçülüyorsa onu gösterir.Bebeği ölçtüyse bebeği,keseyi ölçtüye keseyi.Soruyu soran arkadaş kese için sormuştur diye böyle açık şekilde açıklama yapmadan yazdım.Strese girme canım,baş düşmanımız stres:)

kızlar hastane konusunda bende çok kararsızım.doğumu turgut özalda yapıcam. o tamam ama şimdiden oraya ayda 180 vermek istemiyorum

Canim kesen daha cok kucuk benim kesede bebek 24mm iken gozuktu haftaya gorursun insallah :)
çok sağol canım inşallah görürüm zaten eve gelince epey araştırdım kese 16mm olunca vajinal görülebiliyormuş kalp atışı dediğin gibi 25 mm olunca da karından görülüyormuş zaten doktordan daha bakmadan göremezsek stres yapma dedi ama elimde değil çok zor buldum ben onu. Allah razı olsun..

inşallah sürekli dua ediyorum. bütün gün ağzımda şu cümleyle geziyorum ( küçük meleğimle ben sana emanetiz allahım sen koru sen esirge bizi ) benim uydurduğum bir dua oturup kalkıp bunu söylüyorum :)

kızlar hastane konusunda bende çok kararsızım.doğumu turgut özalda yapıcam. o tamam ama şimdiden oraya ayda 180 vermek istemiyorum
ben de Turgut özalı düşünüyorum ben de aynı durumdan şikayetçiyim yalnız şöle bişi var belli bi seviyeye geldikten sonra doktorlar kabul etmiyorlarmış takibi o yüzden şimdilerde bi doktora karar kılmak gerekiyor

Canım seni çok iyi anlıyorum.Geçmişimizde olumsuzluklar yaşadığımız için hep diken üstündeyiz.Ben hiç kese bile görememiştim.Şimdi iki tane birden gördüm Rabbime hamd olsun Birde kalp atışlarını görürsem içim dahada rahatlayacak.Gerçi hiç bitmeyecek,sonra cinsiyet diyeceğiz,sonra ikili test sonra doğum sonra aman hasta olmasın felan derken ömrümüz boyunca hep diken üstünde olacağız sanırım

canım bana da olmuştu ben de progestan kullanıyorum. şu an bir sıkıntım yok şükür. ama hala ilacı içmeye devam ediyorum. Sana da bu ilacı vermişlerdir? Epey sersemletiyor ama işe yaradı kahverengi akıntılarım kesildi. dikkat et kendine, sakın yorma kendini sürekli yat dinlen.

aynen öyle inan bana bitmiyor. ben geçen hafta bugün kalp atışını duydum. ahh bi kalp atışını duysam gerisi kolay diyordum. hiç öyle değilmiş. şimdide 1 haftadır kalbi atmaya devam ediyormu acaba diye endişe ediyorum. off bunun sonu yok :) bu arada ikizlerin hayırlı olsun sürpriz oldu galiba :)

ben magneti pek düşünmüyorum Zübeyde Hanım da benim içime sindi Şu açıdan orası doğum hastanesi hocalar herkes doğum üzerine uzman annem kardeşime de orada doğum yaptı.
Ama yarın magnet için bilgilendirecem seni. Bi de benim evim ufuktepe de o yüzden yakın bi hastane istiyorum. Eşimin şehir dışı oluyor o yokken kendim gitmek istiyorum.

Sağol canım sürpriz oldu cumartesi kesemizi göremedik endişelenmiştim,dün tekrar gittiğimde sürpriz oldu iki tane oluşmuş.Rabbim evlatlarımızı sağlıklı bir şekilde bizlere bağışlasın inşaAllah.

benim arkadaş yedinci ayında başladı doğumu orda yapıcak.bende öyle istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…