- 23 Kasım 2014
- 535
- 329
- 48
- 36
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #2.421
Kizlare folik asite basladiniz mi benim doktorum simdi baska verdi ucuncu aydada su pembe olana basliycakmisiz
sağlıklı olsunda tek olsun cnm :) ikiz istiyorsun sanıırm , 2 bebek 2 kat zorluk demek hakkında hayırlısı olsun inşallah :)
reglin 13 gün gecikince mi 342 çıktı tam tarihleir verirsen yaklaşık olarak hesaplayalımbenim kan sonucum 9453 çıktı... dr umla henüz konuşamadım normal mi acaba? sizler yakında yaptırdınız mı kaç çıktı? 13. gün 342 çıkmıştı...
ben haziran ayından beri kullanıyorum haftaya doktoruma gideceğim belki değiştirir çeşitli vitamin destekliler varmış sanırım benim ki sadece folik asit ve b12
reglin 13 gün gecikince mi 342 çıktı tam tarihleir verirsen yaklaşık olarak hesaplayalım
Hazirandan beri niye kullaniyorsunuz ki?
Hmm bunuda ilk kez duydum :)doktorum çocuk düşenmeye başladığımda hamilelikten önce başlamamı tavsiye etmişti.
zaman çok çabuk geçiyor merake tmeyin...selamlarrrrrbende yeni öğrendim gebe olduğumu zaman nasıl geçicek sabırsızlıkla bekliyorum
Hmm bunuda ilk kez duydum :)
Benim hamile kalma dusuncem yokdu supriz bebek oldu bize planli degildi :)http://www.annebebek.com.tr/bebek/detay/id/107
birçok kaynakta tavsiye edilir halbuki senin doktorun kontrollerinde hiç bahsetmedi mi hamile kalmadan önceki kontrollerinde
zaman çok çabuk geçiyor merake tmeyin...
tadını çıkarın :)
kızıma hamile olduğum günleri hatırlayamıyorum bile 7 yıl geçmiş.
Benim hamile kalma dusuncem yokdu supriz bebek oldu bize planli degildi :)
çabuk geçsin bir an önce de kucağıma alıyım inş
o zaman ilk defa duyman normaldir:) ben 2 ayda bir kadın doğum kontrollerine giderdim çocuk düşüncemiz yoktu ama genede kontrollerimi atlamadım sonra haziran ayında düşünmeye başlayınca doktorum folik asid almamı önerdi öyle başlamıştım hala devam
6+ 1 günlükken duyduk kalp atışını canım5hafta 6 gunluk bebegim bugun.alttaki gebelik takviminde kalp atislari gorunur yaziyor.Gorunur mu ki gercekten? Gorenler ne kadarlikti gorduklerinde.Doktor beni haftaya cagirdi.ama cuma gidecem sanjrim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?