2015 Temmuz Anneleri

Kizlare folik asite basladiniz mi benim doktorum simdi baska verdi ucuncu aydada su pembe olana basliycakmisiz

Ömrum boyunca hep sevdigim cok ictigim ogluma hamileyken cok cok ictigim sütü icemiyorum icim almiyor zorla az biraz iciyorum.kakao falan koymak istiyorum oyle de bir faydasi kalmayacak..bulantilardan sonra gecer ins.bu durum.

benim kan sonucum 9453 çıktı... dr umla henüz konuşamadım normal mi acaba? sizler yakında yaptırdınız mı kaç çıktı? 13. gün 342 çıkmıştı...

Kizlare folik asite basladiniz mi benim doktorum simdi baska verdi ucuncu aydada su pembe olana basliycakmisiz

ben haziran ayından beri kullanıyorum haftaya doktoruma gideceğim belki değiştirir çeşitli vitamin destekliler varmış sanırım benim ki sadece folik asit ve b12

sağlıklı olsunda tek olsun cnm :) ikiz istiyorsun sanıırm , 2 bebek 2 kat zorluk demek hakkında hayırlısı olsun inşallah :)

tüp bebekte 2 tane transfer edilmişti...birinin tutmaması üzdü ister istemez...
benim 7 yaşında bir kızım var...
kızım çok kardeş istiyor.umarım tekde olsa sağlıklı devam eder herşey..

benim kan sonucum 9453 çıktı... dr umla henüz konuşamadım normal mi acaba? sizler yakında yaptırdınız mı kaç çıktı? 13. gün 342 çıkmıştı...
reglin 13 gün gecikince mi 342 çıktı tam tarihleir verirsen yaklaşık olarak hesaplayalım

Benim hamile kalma dusuncem yokdu supriz bebek oldu bize planli degildi :)

o zaman ilk defa duyman normaldir:) ben 2 ayda bir kadın doğum kontrollerine giderdim çocuk düşüncemiz yoktu ama genede kontrollerimi atlamadım sonra haziran ayında düşünmeye başlayınca doktorum folik asid almamı önerdi öyle başlamıştım hala devam

Olabilir kizimdada hatirlamiyorum zaten yedi sene gecdi kullandiysamsada unutmusum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…