2015 Temmuz Anneleri

sağol canım allah razı olsun bu 4. gebeliğim ilk 3ünü kaybettim kan pıhtılaşması yüzünden adetim geçti ama acele etmedim p.tesi günü kan verdim salı günü saat 3 te öğrendim hamileyim dünden beridir eşimle çok dikkat ediyoruz çamaşırları bile eşim astı :) rabbim kısmet eder de inşallah bebeğimi sağlıklı akıllı hayırlı bir şekilde kucağıma alırım

İnşallah canım bu sefer sağlıkla kucağına almak nasip etsin allahim diğer gebeliklerin neden oluyormuş araştırdı mi doktorlar?

İnşallah canım bu sefer sağlıkla kucağına almak nasip etsin allahim diğer gebeliklerin neden oluyormuş araştırdı mi doktorlar?
kan pıhtılaşması varmış iğne vurulacağım bunda kalp atışını duyar duymaz. sağol canım rabbim hepimize sağlıklıca kucağımıza versin inşallah

merhaba kızlar ben yarına randevu aldım. inşallah bir sıkıntımız yoktur. daha önce dış gebelik geçirdiğim için tekrarlama riski var. ama bana herşey yolunda gibi geliyor. hilal ibek bende 4. bebeğimi kucağıma aldım inşallah sende sağ sağlim alırsın. şimdi bu ikinci bebeğim olcak. 13 aylık bir oğlum var ellerinizden öper

Sdüzensizdi eki sana alttan bakildigi halde mi goremediler? Benim doktaya umutsuz konustu cunku. Hic oyle bi sans yok gibilerinden. Sadece operasyonla ilgili konustu
Ben ilk gebeligimde 5 haftalikken kanama oldu kese duzensizdi 7 hafta alalim saglikdiz gebelik bebek yok dediler 7+5 te kurtaj gunu kalbi atti 3 mmdi ama 1 hafta inceden bebek yok dedikleri icin umudumu kaybettim is yaptim zorladim kendimi folikaditi biraktim kurtaj gunu kalbi atti beni hast cikardilar ama 2 gun sonra kalbi durdu kese bozuk bu bebek ergec duser dediler ayni gun kurtaj oldum ama cok pismanim kendimi yordugum icin ve beklemedigim icin simdiki bebegumin kalp atusini 8 hafta duydum o yuzden icimde acabalar kaldi

canım bende de var kan pıhtılaşması da senin hemen iğneye başlaman gerek biliyosun di mi?Neden bu kadar bekledin öğrenmek için bence hemen iğneye başla dr. kontrolünde

Hilal ipek canım kalp atışından sonra başalayacağını yazmışsın yeni gördüm ben hemen öğrenir öğrenmez başlamıştım ama dr.un bilir

bak şimdi aklım karıştı ağustostan bu yana folik asit ve coraspirin içiyorum
inşallah birşey olmaz bebeğime

Sevgili anne adayları merhaba ,kesecikleri kalp atışlarını duyan annecikler hayırlı olsun. Elitesss arkadaşım canını sıkma Allahtan hayırlısı böyleymiş cok dua ettim Allah isteyen tüm kullarına bu güzel duyguları yaşatmayı nasip etsin. Bugün doktora gittik kese şeklim bozuktu düzelmiş yusyuvarlak olmuş içindede minicik bebeğimin minicik kalp atışları ultrasonda gördüm sesini bile duydum gözlerimden yaş aktı ne güzel bir duygudur Allah herkese yaşatsın arkadaşlar. Sağlıklı sıhhatli bebeklerimizi kucağımıza almamızıda nasip etsin. 10 gün sonra ben tekrar gidiyorum kontrole

Ay canim gozun aydin darisi basimiza ins.Ne guzel bir sey degil mi..Beni daha haftaya cagirdi ama ben cumaya aldim randevu.simdiden gitsem duyrdim belkide.beklemek ne zor geliyor bize bilmiyor ki bu doktorlar..neyse gec olsun guc olmasin..

sağol canım bende yarın gideceğim bakalım bir sıkıntı çıkmazsa eğer keseyi anca görürüz heralde iki gün önce beta hcgm 1975 di :)

Merhaba güzel anneler bugün bizimde doktor kontrolü vardı. Kese oluşmuş gayet sağlıklı dedi. 2 hafta sonra tahlil ve kalp atışı için çağırdı. Muayneye annem ve kayinvaldem de gelmişti doktor sadece annemi aldı içeri:))) neyse çok şükür içim rahatladı. Darısı kalp atisi için insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…