- 26 Mart 2011
- 4.183
- 1.605
- 448
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #2.441
Sagol canim.Yok hic ikiz istegimi yazmamistim burayaÇok sevindim, ikiz istiyordun değil mi zaten ? Yoksa karıştırdım mı ?
Cok sagol canim cumlemizinkini insaAllah.Benim adetlerim duzensizdir ama son adet tarihimden itibaren 30. gunde 20 cikmisti,iki gun sonra 76 cikmisti.1 hafta sonra 1000 cikmasi gerekirken 2788 cikti gec dollenme olmasina ragmen.Degerim hep 3e katlamisbeta hcg değerin kaç çıkmıştı canım hayırlı olsun bebişlerini rabbim sana bağışlasın
Sagol canim,surpriz oldu gercektenAa canim hayirli olsun tam surpriz olmus valla:) degerin yuksek mi cikiyordu?
Cok sagol canim.Rabbim hepimizin evlatlarini hayirlisiyla saglikli bir sekilde bizlere bagislasin insaAllah.maşallah yaa çk sevindim ne güzel çifte mutluluk :)
aminnn inş hepimizin... sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız :))hayırlı uğurlu olur çok mutlu bir bebiş olsun inş
Cok gecmis olsun canim,insaAllah hersey yolunda gider.Hakkinda hayirlisi neyse o olsun insaAllah.Kizlar hepinize cok tesekkur ederim umarim hicbirinizinki benimki gibi olmaz. Cok saglikli cocuklariniz olur. Temmuz annesi deil de kasim aralik annesi olurum belki de napalim artik :) haftaya hbr veririm cunku hic sans vermedi doktor kalp atisi olmaz dedi. Olursa da mucize olarak paylasirim sizinle. Bedidiko sen de canini sikma. Umarim bebegin de kalp atisi da gozukur bian once.
telefon numarasıyla da ulaşabilirsin belki cnm , ama zorunluluğu varmı yokmu bilmiyorum . bebeğinin aşılarınıda takip ediyorlar :)ben oturduğum yerde sağlık ocağı nerde, aile hekimim kim bilmiyorum, dolayısı ile hiç haber vermeyi planlamıyorum, çalıştığım için zaten haftaiçi vaktim yok, sadece haber vericem diye izin almakta istemiyorum...
hayırlısı olsun cnm , aynı durumda sayılırız , bende aşılamayla hamile kaldım doktorum ikiz şansı yüksek demişti , eşimde ikiz istiyor gerçi benim gönlüm razı değildi tek kese gördük :) benimde 4 yaşında bir kızım var bende kardeş için tekrar aşılama oldum , :)tüp bebekte 2 tane transfer edilmişti...birinin tutmaması üzdü ister istemez...
benim 7 yaşında bir kızım var...
kızım çok kardeş istiyor.umarım tekde olsa sağlıklı devam eder herşey..
Rabbim sana bağışlasın sende bana dua et yerini bulur inş duamız olumsuz düşünmekızlar meraba herkese inşallah bende temmuz sonu anne olacağım daha çok yeni ve heycanlıyız ilki düşük oldu inşallah bu kez Allah tamamına erdirir dua istiyorum
senin bat tarihin ne canım birde kasık ağrın varmı benim geçti evham yapıyorum bende 2 aylık kalbi durdu kaybettim gitmeyecektim haftaya kadar içim rahat değil ctesi kese için gidcemmerhaba kızlar ben yarına randevu aldım. inşallah bir sıkıntımız yoktur. daha önce dış gebelik geçirdiğim için tekrarlama riski var. ama bana herşey yolunda gibi geliyor. hilal ibek bende 4. bebeğimi kucağıma aldım inşallah sende sağ sağlim alırsın. şimdi bu ikinci bebeğim olcak. 13 aylık bir oğlum var ellerinizden öper
ben hamileliği istediğim ay başlamıştım previt positiv adında hem vitamin hem folik asit :)Kizlare folik asite basladiniz mi benim doktorum simdi baska verdi ucuncu aydada su pembe olana basliycakmisiz
gözün aydın canım bat tarihin nedirSevgili anne adayları merhaba ,kesecikleri kalp atışlarını duyan annecikler hayırlı olsun. Elitesss arkadaşım canını sıkma Allahtan hayırlısı böyleymiş cok dua ettim Allah isteyen tüm kullarına bu güzel duyguları yaşatmayı nasip etsin. Bugün doktora gittik kese şeklim bozuktu düzelmiş yusyuvarlak olmuş içindede minicik bebeğimin minicik kalp atışları ultrasonda gördüm sesini bile duydum gözlerimden yaş aktı ne güzel bir duygudur Allah herkese yaşatsın arkadaşlar. Sağlıklı sıhhatli bebeklerimizi kucağımıza almamızıda nasip etsin. 10 gün sonra ben tekrar gidiyorum kontrole
şu an için zorlama cnm kendini , bulantılardan sonra rahatlıkla içebilirsin :)Ömrum boyunca hep sevdigim cok ictigim ogluma hamileyken cok cok ictigim sütü icemiyorum icim almiyor zorla az biraz iciyorum.kakao falan koymak istiyorum oyle de bir faydasi kalmayacak..bulantilardan sonra gecer ins.bu durum.
Aaa bide unuttum bişey soracağım hcg 1 gün geciktiğinde 114 progestan 39 çıkmıştı 2 gün sonra bugün verdim yeniden kan bakalım artacakmı sizce nasıl değerler bide pazartesi 6+0 olucam ultrasonda bakalım dedi kesin alttan bakacak gitmesem mş ya korkuyorum sizce?
maşallah cnm tebrik ederim sağlıkla kucağına al inşallah ikizlerinii :)Sagol canim.Yok hic ikiz istegimi yazmamistim burayaAma icten ice istiyordum
Cok sagol canim cumlemizinkini insaAllah.Benim adetlerim duzensizdir ama son adet tarihimden itibaren 30. gunde 20 cikmisti,iki gun sonra 76 cikmisti.1 hafta sonra 1000 cikmasi gerekirken 2788 cikti gec dollenme olmasina ragmen.Degerim hep 3e katlamisBu arada bende de kan pihtilasmasi var,hamileligimi ogrendigim gun igneye basladik.
Sagol canim,surpriz oldu gercektenİlk baslarda yuksek degildi ama degerim 3 kati artarak devam etti.
Cok sagol canim.Rabbim hepimizin evlatlarini hayirlisiyla saglikli bir sekilde bizlere bagislasin insaAllah.
Canim cok tesekkur ederim.İnsaAllah hepimiz saglikla alalim bebislerimizi.maşallah cnm tebrik ederim sağlıkla kucağına al inşallah ikizlerinii :)
Canim sormanda yarar var.Belki kalp atimina kadar coraspini yeterli gormustur.Ama bende dahil cogu pihtili arkadaslarim ogrenir ogrenmez basladik.kızlar yarında ben dr.uma gideceğim ve ısrar edeceğim iğneye başlamam konusunda ısrar edeceğim inşallah bir sıkıntı çıkmaz
kanında pıhtılaşma sorunu varsa eger doktorun yazacaktır zaten cnm , sen mutlaka hatırlat bazen doktorlarında gözünden kaçabiliyor :)kızlar yarında ben dr.uma gideceğim ve ısrar edeceğim iğneye başlamam konusunda ısrar edeceğim inşallah bir sıkıntı çıkmaz
canım clexane 4 mü devam ediyordun sen , ikiz olunca değiştimi ?Canim sormanda yarar var.Belki kalp atimina kadar coraspini yeterli gormustur.Ama bende dahil cogu pihtili arkadaslarim ogrenir ogrenmez basladik.
bilmiyorum ki canım dr öyle dedi kalp atımını duyana kadar başlayamayız dediCanim sormanda yarar var.Belki kalp atimina kadar coraspini yeterli gormustur.Ama bende dahil cogu pihtili arkadaslarim ogrenir ogrenmez basladik.
canım benimde çarpıntım var ve ilk günlerden başladı ama bende taşikardi var oğlumun doğumunda çıktı ortaya doğum yapamadım telaşlanma bence inşallah herşey yolunda gider çarpıntıdan kurulmak için çay kahve tüketimini azaltmak ve bol bol dinlenmek ayakları yukarıya uzatarak ayrıca mideye fazla baskı olduğunda da çarpıntı artıyor bu yüzden aşırı doyana kadar yememek gerekiyor...arkadaşlar benim çok çarpıntım var , sanki kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor bazen ,, sanırım kanım düştü ,, kızımda 30. haftadan sonra tansiyonum çıkmıştı , doğuma kadar tansiyon hapı kullandım yine aynısı olacak diye korkuyorum ,, benim gibi çarpıntısı olan varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?