- 30 Kasım 2011
- 108
- 29
- 123
- Konu Sahibi Hedef65tir
- #2.461
hatırlatacağım canım hatta ısrar edeceğimkanında pıhtılaşma sorunu varsa eger doktorun yazacaktır zaten cnm , sen mutlaka hatırlat bazen doktorlarında gözünden kaçabiliyor :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hatırlatacağım canım hatta ısrar edeceğimkanında pıhtılaşma sorunu varsa eger doktorun yazacaktır zaten cnm , sen mutlaka hatırlat bazen doktorlarında gözünden kaçabiliyor :)
inan ben çay tüketimini azaltamadım zaten şekrsiz içiyorum ama artık iyice açık içiyorum hatta bizim okulda kahve sati oluyor öyle güzel kokuyor ki dayanamıyorum içiyorumkızlar ya ben açık çay içiyorum bazen koyu da getiriyor çaycı siz içiyormuusnuz bir zararı var mı süt de içmiyorum
15 ekim di tatlımgözün aydın canım bat tarihin nedir
canım benim inan şuan ne desek içini rahatlatmayacak biliyorum ve seni çok iyi analıyorum ama benim bir arkadşımda daböyle olmuştu hatta ilki düşük yaptı ikinci de deaynı şeyleri duydu ama inanmadı benim bebeğimin kalbi atacak dedi ve çok şükür şuan oğlu iki yaşında sadece dua et bebeğin sağlıklıysa mutlaka bi mucize olur ve doktorlar daima en kötüsüne hazırlar bende yaşadım aynısınıSagol cnm peki sana alttan bakildigi halde mi goremediler? Benim doktorun baya umutsuz konustu cunku. Hic oyle bi sans yok gibilerinden. Sadece operasyonla ilgili konustu
Ben hic cay icmiyorum canim.cokdasevmem gerçi.ama saglikli degilki zaten.kızlar ya ben açık çay içiyorum bazen koyu da getiriyor çaycı siz içiyormuusnuz bir zararı var mı süt de içmiyorum
Hayırlı olsun benim kide 19 ekimdi pek yakınız birbirimize Rabbim bagislasin15 ekim di tatlım
benimde 23 ekim :)Hayırlı olsun benim kide 19 ekimdi pek yakınız birbirimize Rabbim bagislasin
hoş geldin canım bizim satlar aynı ama sen baya geç öğrenmişsin ben öğreneli 16 gün oldu nerelerdeydin...selamlarrrrr bende yeni öğrendim gebe olduğumu zaman nasıl geçicek sabırsızlıkla bekliyorum
Seninle de çok yakınız 4 gün 4 gün oynuyor birlikte takip edelim hilal ipek sende istersenbenimde 23 ekim :)
senle çok yakınız cnm hayırlı olsun benimde 18 gittinmi drHayırlı olsun benim kide 19 ekimdi pek yakınız birbirimize Rabbim bagislasin
CCanim cok sevindim.darisi bize.bende cumartesi gidecegim.cok merak ediyorum.Sevgili anne adayları merhaba ,kesecikleri kalp atışlarını duyan annecikler hayırlı olsun. Elitesss arkadaşım canını sıkma Allahtan hayırlısı böyleymiş cok dua ettim Allah isteyen tüm kullarına bu güzel duyguları yaşatmayı nasip etsin. Bugün doktora gittik kese şeklim bozuktu düzelmiş yusyuvarlak olmuş içindede minicik bebeğimin minicik kalp atışları ultrasonda gördüm sesini bile duydum gözlerimden yaş aktı ne güzel bir duygudur Allah herkese yaşatsın arkadaşlar. Sağlıklı sıhhatli bebeklerimizi kucağımıza almamızıda nasip etsin. 10 gün sonra ben tekrar gidiyorum kontrole
tamam canım gelişmelerden haberdar edelim birbirimiziSeninle de çok yakınız 4 gün 4 gün oynuyor birlikte takip edelim hilal ipek sende istersen
Merhabalar, benim de 20 ekim. Hamile olduğumu yeni öğrendim. Pek hazırlıklı olmadığım bir durumdu. Bakalım haftaya kalp atışını duyabilecek miyim? Aranızda duyanlar var mı kalp atışlarını?
Hosgeldin.hayirli olsun.selamlarrrrr bende yeni öğrendim gebe olduğumu zaman nasıl geçicek sabırsızlıkla bekliyorum
senle çok yakınız cnm hayırlı olsun benimde 18 gittinmi dr[/QUOTE
ben sat 17 ekim. bat 17 kasımdı. az ağrım oldu belli belirsiz. biraz bulantım var ağızımın tadı değişti. ben yarın görürüm diyorum keseyi. inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.senin bat tarihin ne canım birde kasık ağrın varmı benim geçti evham yapıyorum bende 2 aylık kalbi durdu kaybettim gitmeyecektim haftaya kadar içim rahat değil ctesi kese için gidcem
Kizlar bugun kese gormeye gittim.İki tane kese gorduk,surpriz oldu,cok sukur Rabbime
ben uyuyamadım gece iyi haberler alıyım diye çok dua ettim Allah yüzümüze güldü meleğimin kalbi güm güm atıyordu :dCCanim cok sevindim.darisi bize.bende cumartesi gidecegim.cok merak ediyorum.