2015 Temmuz Anneleri

Van'da misin.Allah yardimcin olsun 3.5 sene çalıştım çok soğuk memleket

canım Allah yardımcın olsun yanlız olmak çok zor olmalı gerçekten en güzel kolay şekilde bugünleri geçirirsin inşallah

istanbullu kızlar ben dr arıyorum memnun olduğunuz dr lar kimler b.evlere yakın var mı
dalga bey varmış çok memnun olan var çok babacan ve tecrübeli bir doktormuş bana çok uzak yoksa ben hemen gitcemde yan komşum 2 çoçuğunuda onda doğurdu şu anda vital hastanesindeymiş bahçeli evler

Canım benimde 2 düşüğüm olduğu için ilişkiye girmiyoruz,doktorum bir şey demedi ama ne ben ne de eşim yanaşmıyoruz.Muhtemelende 9 ay yanaşmayacağız

Merhabalar

Sizde de sürekli bulantıdan dolayı iştahsızlık var mı mütemadiyen açım ama yiyemiyorum en sevdiğim şeyleri aklıma getiriyorum olmuyo yiyemiyorum
Ben öyleydim cuma gününden beri hafifledi gece ve sabah çok bulantım oluyo ama. Gün ortasındada herşey yiyemiyorum.

Benimde hiç yakınımda yardımcı olacak kimsem yok iki kızımı öyle büyütüyorum bide 3. Bebiş gelicek çok zor olucak ama Allah genişliğini kolaylığını verir. Birde yakınımda olupta herşeye karışan birileri olsaydı hiç kaldıramazdım. Insan kendi başına daha kolay üstesinden geliyo emin olun

Canım benimde 2 düşüğüm olduğu için ilişkiye girmiyoruz,doktorum bir şey demedi ama ne ben ne de eşim yanaşmıyoruz.Muhtemelende 9 ay yanaşmayacağız
He he okadarda katlansınlar artık
Ama korkmayın yani doktor bişey demediyse.
Hele son günlerde bazen doktor öneriyo doğumu kolaylaştırıp başlatıyo çünkü

Temmuz anneleri birsey sorucam. Bulantilariniz ne zaman başladı. Bende uyku halinden başka bir belirti yok hala. Bide ara sıra kasık ağrısı oluyor. Değerim giderek yükseliyor. Cumartesi belki kese yi görürüz dedi Dr. Bakalım hayırlısı

6. Haftada başladı

benim 2 gündür bulantım başladı,

Canim merhaba vanın neresindesin benimde Kızkardeşim van edremitde ogretmen

canım onların daha bulantıları başlamaıştır o sebeple eglencelidirler :) :) 1 2 haftaya kalmaz sızlanırlar

yarın sabah aç karnına kan tahlillerim için gidecem ,, bulantılarımla birşeyler atıştırmadan nasıl dayanacam bilemedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…