- 13 Temmuz 2014
- 154
- 124
- 53
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #2.261
Van'da misin.Allah yardimcin olsun 3.5 sene çalıştım çok soğuk memleketBende İzmirliyim fakat bu yıl vandayım... Ah izmir çok ama çook özledim. İlk hamileliğim ailemden uzakta çalışarak bu anları geçirmek çok zor. Sana yardım edecek kimsenin olmaması dahada zor... Allah benim durumumda olanlara duygusal olarakta dayanma gücü versin inşallah
Istanbula yolladigimiz Ankara gelinimiz benim en yakın arkadaşım istanbula gelin gidince boyle demiştim ona :))Memleketim AnkaraYaşadığım şehir İstanbul
canım Allah yardımcın olsun yanlız olmak çok zor olmalı gerçekten en güzel kolay şekilde bugünleri geçirirsin inşallahBende İzmirliyim fakat bu yıl vandayım... Ah izmir çok ama çook özledim. İlk hamileliğim ailemden uzakta çalışarak bu anları geçirmek çok zor. Sana yardım edecek kimsenin olmaması dahada zor... Allah benim durumumda olanlara duygusal olarakta dayanma gücü versin inşallah
dalga bey varmış çok memnun olan var çok babacan ve tecrübeli bir doktormuş bana çok uzak yoksa ben hemen gitcemde yan komşum 2 çoçuğunuda onda doğurdu şu anda vital hastanesindeymiş bahçeli evleristanbullu kızlar ben dr arıyorum memnun olduğunuz dr lar kimler b.evlere yakın var mı
Canım benimde 2 düşüğüm olduğu için ilişkiye girmiyoruz,doktorum bir şey demedi ama ne ben ne de eşim yanaşmıyoruz.Muhtemelende 9 ay yanaşmayacağızBen bi gün çok iyi bi gün çok kötüyüm anlayamadım. Ama akşamları koltukta uyuyakalıyorum o ayrı. Ne şanslısın canım, benim ne kendi ailem ne de eşimin ailesi burda eşim yardımcı oluyor Sağolsun ama tabi erkek işte bi yere kadar. Napiim ben de saldım gitti. Bu arada kızlar çok utanarak söylüyorum ama ilişkiye giriyor musunuz? Doktor bana sorun yok dedi ama içime hiç sinmiyor korkuyorum bebeğime bişey olacak diye
Bende izmir-tire
bende ankaradan ankara yokmu baskaEnaaaa merhaba hemso bende izmir odemisliyim :) ama suanda istanbul avcilarda oturuyorum.
Ben öyleydim cuma gününden beri hafifledi gece ve sabah çok bulantım oluyo ama. Gün ortasındada herşey yiyemiyorum.Merhabalar
Sizde de sürekli bulantıdan dolayı iştahsızlık var mı mütemadiyen açım ama yiyemiyorum en sevdiğim şeyleri aklıma getiriyorum olmuyo yiyemiyorum
He he okadarda katlansınlar artıkCanım benimde 2 düşüğüm olduğu için ilişkiye girmiyoruz,doktorum bir şey demedi ama ne ben ne de eşim yanaşmıyoruz.Muhtemelende 9 ay yanaşmayacağız
6. Haftada başladıTemmuz anneleri birsey sorucam. Bulantilariniz ne zaman başladı. Bende uyku halinden başka bir belirti yok hala. Bide ara sıra kasık ağrısı oluyor. Değerim giderek yükseliyor. Cumartesi belki kese yi görürüz dedi Dr. Bakalım hayırlısı
Bende İzmirliyim fakat bu yıl vandayım... Ah izmir çok ama çook özledim. İlk hamileliğim ailemden uzakta çalışarak bu anları geçirmek çok zor. Sana yardım edecek kimsenin olmaması dahada zor... Allah benim durumumda olanlara duygusal olarakta dayanma gücü versin inşallah
benim 2 gündür bulantım başladı,Temmuz anneleri birsey sorucam. Bulantilariniz ne zaman başladı. Bende uyku halinden başka bir belirti yok hala. Bide ara sıra kasık ağrısı oluyor. Değerim giderek yükseliyor. Cumartesi belki kese yi görürüz dedi Dr. Bakalım hayırlısı
merak etme 4. aydan sonra iştah fena açılıor canım :)Merhabalar
Sizde de sürekli bulantıdan dolayı iştahsızlık var mı mütemadiyen açım ama yiyemiyorum en sevdiğim şeyleri aklıma getiriyorum olmuyo yiyemiyorum
Canim merhaba vanın neresindesin benimde Kızkardeşim van edremitde ogretmenBende İzmirliyim fakat bu yıl vandayım... Ah izmir çok ama çook özledim. İlk hamileliğim ailemden uzakta çalışarak bu anları geçirmek çok zor. Sana yardım edecek kimsenin olmaması dahada zor... Allah benim durumumda olanlara duygusal olarakta dayanma gücü versin inşallah
canım onların daha bulantıları başlamaıştır o sebeple eglencelidirler :) :) 1 2 haftaya kalmaz sızlanırlarselam kızlar, keyifler nasıl ? Ağustos 2015 topici açılmış çokta eğlenceli konuşuyorlar kıskandım, bizdeki tedirginlik ve karamsarlık yok sanki o tarafta
Ben perşembe kontrole gidiyorum, çok heyecanlıyım bu hafta vakit geçmek bilmiyo resmen... Şu ilk 3 ay bir geçse artık hayırlısıyla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?