- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
- #2.221
He evet arkadaşım onu bende duymuştumhavuzu pek tavsiye etmiyorlar bakteri enfeksiyon kapabiliriz diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
He evet arkadaşım onu bende duymuştumhavuzu pek tavsiye etmiyorlar bakteri enfeksiyon kapabiliriz diye
spro kulubne üyeliğim var kapalı havuzda var pilates var ama sanırım hamile pilatesi yok yüzme şimdilik yeter gibiBüyük ihtimal onay verir süper bi fırsat öyle imkanın varsa.
havuzu pek tavsiye etmiyorlar bakteri enfeksiyon kapabiliriz diye
bende tiroid hapı kullanıyorum 25likten hamilelikten önce sıkıntı yoktu hamile olduğumu öğrendiğimde 5.88 olmuştu.15 gün sonra tekrar bakıcaz normale dönerse bırakıcaz artırmak gerekirse artırıcaz canım senin tiroidin kaçtı sende durumlar nasıl buarada ben yaklaşık 7 gündür hapı kullanıyorum
Canim bende tiroid ilaci kullaniyorum.cumartesi doktora gitcem.bakalim ne diyecek.Bende bir haftadir kullaniyorum.3,5 cikti benim de.cuma gunu kontrolum var bakalim ne olacak.
Doktorunu ara söyle. Bende ilk gebeliğimde aynıydım kan ilacını kesmişti 12 haftadan sonra verdiAnne adayları size bir sorum var
Ya benim bulantı hiç kesilmiyor günboyu
Ama nasıl ilaçlarımı atıyorum hemen bulantım artıyor ve çıkarıyorum yarım saat geçmeden
Bebeğe yararı kalmıyor mudur çok korkuyorum :'(
evet canim su bulanti yapiyor içine azicik limon sıkıp içmeyi dene ben öyle yapiyorumSabah ilk defa cikarttim hicbirsey yiyemeden ise gittim ustelik grip oldum iki gundur cesmeler akiyor....bu saat oldu sadce cubuk kraker yiyebildim su bile icemiyorum mutfaga giremiyorum kokuyor sanki hersey yemek yeyimezsem nasil iyi olucam ki ....bebegime uzuluyorum onun yarari icin hic bir yiyemiyorum ac kaliyor iceride oyyy annesinin kuzusu bugun ruyamda gordum emziriyordum ac kalmis iceride diye
En yakin da. Biziz galiba Umraniyedeyim atasehire yakinim bayaBende İstanbul-Atasehir
ordan da kartalaEn yakin da. Biziz galiba Umraniyedeyim atasehire yakinim baya
Olabiliiirrrrordan da kartala
Doktorunu ara söyle. Bende ilk gebeliğimde aynıydım kan ilacını kesmişti 12 haftadan sonra verdi
Ayyy kızlar çok heycanlıyım. Acaba bebişlerin cinsiyetleri ne olcak topiğimizde daha güzel günler bizi bekliyor inşşşşş......
Benim iki kızım var eşimle takılıyoruz biz şuan 3-1 yendik onu 1 kızım daha olursa 4-1 ve finish
Ama gönlümdende oğlum olsa geçiyo
Ogluma hamileyken doktor bana eger catlayacaksan cilt yapin musaitse istersen en pahali kremleri kullan onleyemezsin ,catlamayacaksan da badem yagi sursen birsey olmaz demisti.Ben de badem yagi kullandim daha cokta banyodan banyoya.Ve karnim hic catlamadi.ama basenlerimde catlak olustu.oraya surmeyi akil edemedim galibakızlar ben 3. aydan sonra çatlak kremine başlamayı düşünüyorum.araştırdığım kadarıyla lierac ve mustela arasında kaldım.Yarın bi sorun çıkmazsa inşallah dr.a da sorucam bunu.Tecrübeli anneler var ise önceden doğum yapmış siz ne düşünüyosunuz bu konuda?
Ilk cocykta farketmiyor ama digerlerinde insan degisigini istiyor tabi.Benim de
Oglum var kız isterim .ama saglikli olsun tabi.gecen de farkettim ne cok arkadasimin ikiser ikiser oglu var.
evet cnm hala günde 2 kez 1 ay daha kullanıcam Allah'ın izniyle sonra vedaaa :)belki de öyledir.Ama bende kabızlık gaz problemleri olmaya başladı.Dr.a söylemeye gerek var mı normal bişey mi acaba bu süreçte?