• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Bende bir haftadir kullaniyorum.3,5 cikti benim de.cuma gunu kontrolum var bakalim ne olacak.
bende tiroid hapı kullanıyorum 25likten hamilelikten önce sıkıntı yoktu hamile olduğumu öğrendiğimde 5.88 olmuştu.15 gün sonra tekrar bakıcaz normale dönerse bırakıcaz artırmak gerekirse artırıcaz canım senin tiroidin kaçtı sende durumlar nasıl buarada ben yaklaşık 7 gündür hapı kullanıyorum

[QUOTEöyle asiba, posherşey doğal.0033, member:yöndenhicb"]bende izmirliyim aslen ne güzel yerdir tire tam doğal besleniyorsundur bide temiz hava şehrin gürültüsünden uzak :)[/QUOTE]
Aynen oyle arkadasim.hersey dogal.hava temiz.o yonden hicbir sikintimiz yok.

Anne adayları size bir sorum var
Ya benim bulantı hiç kesilmiyor günboyu
Ama nasıl ilaçlarımı atıyorum hemen bulantım artıyor ve çıkarıyorum yarım saat geçmeden
Bebeğe yararı kalmıyor mudur çok korkuyorum :'(

Anne adayları size bir sorum var
Ya benim bulantı hiç kesilmiyor günboyu
Ama nasıl ilaçlarımı atıyorum hemen bulantım artıyor ve çıkarıyorum yarım saat geçmeden
Bebeğe yararı kalmıyor mudur çok korkuyorum :'(
Doktorunu ara söyle. Bende ilk gebeliğimde aynıydım kan ilacını kesmişti 12 haftadan sonra verdi

Sabah ilk defa cikarttim hicbirsey yiyemeden ise gittim ustelik grip oldum iki gundur cesmeler akiyor....bu saat oldu sadce cubuk kraker yiyebildim su bile icemiyorum mutfaga giremiyorum kokuyor sanki hersey yemek yeyimezsem nasil iyi olucam ki ....bebegime uzuluyorum onun yarari icin hic bir yiyemiyorum ac kaliyor iceride oyyy annesinin kuzusu bugun ruyamda gordum emziriyordum ac kalmis iceride diye
evet canim su bulanti yapiyor içine azicik limon sıkıp içmeyi dene ben öyle yapiyorum

Ayyy kızlar çok heycanlıyım. Acaba bebişlerin cinsiyetleri ne olcak topiğimizde daha güzel günler bizi bekliyor inşşşşş......
Benim iki kızım var eşimle takılıyoruz biz şuan 3-1 yendik onu 1 kızım daha olursa 4-1 ve finish :KK11:
Ama gönlümdende oğlum olsa geçiyo :KK48:

Benim de kanim dusuk cikti ama dr. Kan hapı vermedi simdilik miden cok bulanir dedi.tiroide ve progestana baslasigim icin herhalde.ama cok halsiz hissediyorum kendimi.evden cikmaya korkar oldum.
Doktorunu ara söyle. Bende ilk gebeliğimde aynıydım kan ilacını kesmişti 12 haftadan sonra verdi

Ilk cocykta farketmiyor ama digerlerinde insan degisigini istiyor tabi.Benim de
Oglum var kız isterim .ama saglikli olsun tabi.gecen de farkettim ne cok arkadasimin ikiser ikiser oglu var.
Ayyy kızlar çok heycanlıyım. Acaba bebişlerin cinsiyetleri ne olcak topiğimizde daha güzel günler bizi bekliyor inşşşşş......
Benim iki kızım var eşimle takılıyoruz biz şuan 3-1 yendik onu 1 kızım daha olursa 4-1 ve finish :KK11:
Ama gönlümdende oğlum olsa geçiyo :KK48:

kızlar sizin beta hcg kan değerleriniz kaç çıktı benim 3179.54 çıktı dış gebelik şüphesi var dediler zeynep kamilde sat 20 ekim

selam kızlar, keyifler nasıl ? Ağustos 2015 topici açılmış çokta eğlenceli konuşuyorlar kıskandım, bizdeki tedirginlik ve karamsarlık yok sanki o tarafta :P
Ben perşembe kontrole gidiyorum, çok heyecanlıyım bu hafta vakit geçmek bilmiyo resmen... Şu ilk 3 ay bir geçse artık hayırlısıyla...

kızlar ben 3. aydan sonra çatlak kremine başlamayı düşünüyorum.araştırdığım kadarıyla lierac ve mustela arasında kaldım.Yarın bi sorun çıkmazsa inşallah dr.a da sorucam bunu.Tecrübeli anneler var ise önceden doğum yapmış siz ne düşünüyosunuz bu konuda?
Ogluma hamileyken doktor bana eger catlayacaksan cilt yapin musaitse istersen en pahali kremleri kullan onleyemezsin ,catlamayacaksan da badem yagi sursen birsey olmaz demisti.Ben de badem yagi kullandim daha cokta banyodan banyoya.Ve karnim hic catlamadi.ama basenlerimde catlak olustu.oraya surmeyi akil edemedim galiba :D

Ilk cocykta farketmiyor ama digerlerinde insan degisigini istiyor tabi.Benim de
Oglum var kız isterim .ama saglikli olsun tabi.gecen de farkettim ne cok arkadasimin ikiser ikiser oglu var.

Öncelikle tabi ki sağlıkla ve hayırlısıyla gelsin ama ben tek çocuk istediğim için kızım olsun istiyorummmmm. bakalım bir terslik olmadığı takdirde (ki olmayacak Allah'ın izniyle) 4-5 haftaya öğrenmiş olurum heralde :)

evet cnm hala günde 2 kez 1 ay daha kullanıcam Allah'ın izniyle sonra vedaaa :)belki de öyledir.Ama bende kabızlık gaz problemleri olmaya başladı.Dr.a söylemeye gerek var mı normal bişey mi acaba bu süreçte?

Aynı sorunlar bendede var. Acaba sizde hibor kullanıyordunuz degilmi yoksa ondan mi? Sorarsan cevabı banada yazarmisin?

Back