• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

selam kızlar, keyifler nasıl ? Ağustos 2015 topici açılmış çokta eğlenceli konuşuyorlar kıskandım, bizdeki tedirginlik ve karamsarlık yok sanki o tarafta :p
Ben perşembe kontrole gidiyorum, çok heyecanlıyım bu hafta vakit geçmek bilmiyo resmen... Şu ilk 3 ay bir geçse artık hayırlısıyla...
Canım onlar daha hamilelik bunalimina girmemislerdir :) 3 hafta önce bende bülbül gibi sakiyordum her yerde şimdi dokunan yandi agliyorum car car

teşekkür ederim canım. bende meyvenin memleketindeyim sizinde canınız bişey isterse söylemeniz yeterli

Bol bol dua ile yapacağız inşallah Rabbim bize nasip eder fasuleyelerimizi. Içini ferah tutki iyi olsun inşallah. Dusugun arkası gebeliktir derler inşallah tutunur sana annesi

Ilk cocykta farketmiyor ama digerlerinde insan degisigini istiyor tabi.Benim de
Oglum var kız isterim .ama saglikli olsun tabi.gecen de farkettim ne cok arkadasimin ikiser ikiser oglu var.
Aynen hiç aklıma bile gelmezdi. Yada 1- erkek 1- kız olsaydı bu 3. De düşünmezdim heralde. Insan hepsini tatmak istiyor. :D

Arkadaşlar tsh değerim4,41 çıkmış, referans değeri en yüksek 4 diyor, anlayamadım haftasonu gidicem doktora kötü bir durum var mısır sizce biraz araştırdım çok sıkıntılı şeyler yazıyor telaşlandım

İyi akşamlar kızlar inş Allah izin verirse bende temmuz annesi olucam kasım 15de pozitifi gördüm çok şükür ayın 1de kontrolüm var şimdi inş bundan sonrada herşey sorunsuz bi şekilde dewam eder :anneadayı:

Ben de bunalıma girmke üzereyim.Yemeğimi sağolsun hep kayınvalidem yapardı zaten ama temizliğimi,pastamı,çöreğimi,tatlımı vs hiç eksik etmezdim.Eşim tatlıyı çok sever.Şimdi en ufak bişeyde yoruluyorum.Sürekli uyuyorum haftasonları yarım gün eleman geliyo temizliğe .Hiçibişey yapmadan yoruluyorum.Bu akşam eşim öğretmen ark.larını çağırıcak yaklaşık 5 aile bir iki pasta börek yaptım dün tüm gücüm tükendi resmen...Kendimi işe yaramaz sürekli uyuyan bi tip gibi hissetmeye başladım...bu arada bişi sorucam kızlar türk kahvesi de zararlı mıdır gebeikte?

Ben bi gün çok iyi bi gün çok kötüyüm anlayamadım. Ama akşamları koltukta uyuyakalıyorum o ayrı. Ne şanslısın canım, benim ne kendi ailem ne de eşimin ailesi burda eşim yardımcı oluyor Sağolsun ama tabi erkek işte bi yere kadar. Napiim ben de saldım gitti. Bu arada kızlar çok utanarak söylüyorum ama ilişkiye giriyor musunuz? Doktor bana sorun yok dedi ama içime hiç sinmiyor korkuyorum bebeğime bişey olacak diye

bende izmirliyim aslen ne güzel yerdir tire tam doğal besleniyorsundur bide temiz hava şehrin gürültüsünden uzak :)

Bende İzmirliyim fakat bu yıl vandayım... Ah izmir çok ama çook özledim. İlk hamileliğim ailemden uzakta çalışarak bu anları geçirmek çok zor. Sana yardım edecek kimsenin olmaması dahada zor... Allah benim durumumda olanlara duygusal olarakta dayanma gücü versin inşallah

istanbullu kızlar ben dr arıyorum memnun olduğunuz dr lar kimler b.evlere yakın var mı

benim önceki düşük olduğu için doktor yasakladı ilişkiyi zaten benim adamın ödü patlıyor bişi olcak diye dokunmaz bile ayrıca maydonoz bitki çayları kahve ve çay salam sucuk çiğ etler çiğ köfte yasakmış 2 gün sonra yine doktor kontrlum var bakalım keseyi görecekmiyiz berkide kalp atışını bile görürüz diye ümit ediyorum iki gün sonra 5+7 olucaz
Ben bi gün çok iyi bi gün çok kötüyüm anlayamadım. Ama akşamları koltukta uyuyakalıyorum o ayrı. Ne şanslısın canım, benim ne kendi ailem ne de eşimin ailesi burda eşim yardımcı oluyor Sağolsun ama tabi erkek işte bi yere kadar. Napiim ben de saldım gitti. Bu arada kızlar çok utanarak söylüyorum ama ilişkiye giriyor musunuz? Doktor bana sorun yok dedi ama içime hiç sinmiyor korkuyorum bebeğime bişey olacak diye

Back