2015 Temmuz Anneleri

ay ilahi emziriyodun he

bende tiroid hapı kullanıyorum 25likten hamilelikten önce sıkıntı yoktu hamile olduğumu öğrendiğimde 5.88 olmuştu.15 gün sonra tekrar bakıcaz normale dönerse bırakıcaz artırmak gerekirse artırıcaz canım senin tiroidin kaçtı sende durumlar nasıl buarada ben yaklaşık 7 gündür hapı kullanıyorum

slm uzun zmandır yazamadım bende çorum dan ktılıyorum normalde çalışıyorum ama iki gündür grip olduğum için evdeyim bi geçseydi grip
geçmiş olsun canım yazılanlara bakılırsa herkes bi hasta sanki dikkat edelim kızlar kimseyle öpüşmüyelim bide avm lerden uzak duralım

Valla canlarım bence kimse hiçbirşeye mecbur değil içlerinden gelmiyorsa hiiiç minnet etme. Bir dahada kapılarına gitme. Zaten mecbur değiller yapmaya ama ince bi insan olsalardı yaparlardı beklediklerini çünkü yedi kat yabancı komşuya yapılıyo iyilik yeri geldiğinde.
Hayat bana şunu öğretti kimseden bişey beklememeyi o zaman daha mutlu daha huzurlu oluyo insan. O yüzden kendini üzme canım bırak eksik olsun onlar uzak olsun.

Herkes dökülüyo heyyyyy kızlar bırakmayın kendinizi bakim
Daha bizi ne zorlu günler bekliyo uykusuz yorgun bebişlerimizle
Biz kadınlar her halimizle güçlüyüz hastalık bizi yenemez gripte neymiş
Her işimizi kendimiz hallederiz kendimizede bakarız neşemizde eksik olmaz çünkü biz anneyiz yeni nesiller yetiştiricek güçlü kadınlarız
Bugün bi feminist damarım kabardı

kızlar ben 3. aydan sonra çatlak kremine başlamayı düşünüyorum.araştırdığım kadarıyla lierac ve mustela arasında kaldım.Yarın bi sorun çıkmazsa inşallah dr.a da sorucam bunu.Tecrübeli anneler var ise önceden doğum yapmış siz ne düşünüyosunuz bu konuda?

bende tuhaflık herhalde ya sabahları ve gece biraz midem bulanıyor ama sonra geçiyor. gün boyu çok fazla yiyorum kendimden korkmaya başladım valla. hayırlısı olsun sizde iyi olursunuz inşallah

Ay
n

İki hamileliğimdede yapmadığım kalmadı 1. De bacaklarım Çatladı sonra karnımın alt kısmı hemde 9. Ayda 2. De üzerine eklenmedi yani ne yaparsan yap çatlayacağı varsa çatlıyo ama sen önlem al en aza indirirsin benimki öyle oldu. Belki seninki hiç çatlamaz

bende tuhaflık herhalde ya sabahları ve gece biraz midem bulanıyor ama sonra geçiyor. gün boyu çok fazla yiyorum kendimden korkmaya başladım valla. hayırlısı olsun sizde iyi olursunuz inşallah
Bende aynıyım iştahım kapalı ama.

Aynen katiliyorum sana.cok dogru bir tespit.watermelon yalniz degilsin bu arada. kiz anneleri hep boyle sanirim.bmm annemde geldiginde yada biz gittgmzde ne varsa yarisini ayirir bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…