- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #2.201
Sabah ilk defa cikarttim hicbirsey yiyemeden ise gittim ustelik grip oldum iki gundur cesmeler akiyor....bu saat oldu sadce cubuk kraker yiyebildim su bile icemiyorum mutfaga giremiyorum kokuyor sanki hersey yemek yeyimezsem nasil iyi olucam ki ....bebegime uzuluyorum onun yarari icin hic bir yiyemiyorum ac kaliyor iceride oyyy annesinin kuzusu bugun ruyamda gordum emziriyordum ac kalmis iceride diye
bende izmirliyim aslen ne güzel yerdir tire tam doğal besleniyorsundur bide temiz hava şehrin gürültüsünden uzak :)Bende izmir-tire
bende tiroid hapı kullanıyorum 25likten hamilelikten önce sıkıntı yoktu hamile olduğumu öğrendiğimde 5.88 olmuştu.15 gün sonra tekrar bakıcaz normale dönerse bırakıcaz artırmak gerekirse artırıcaz canım senin tiroidin kaçtı sende durumlar nasıl buarada ben yaklaşık 7 gündür hapı kullanıyorumGunaydinlar herkese:)
Oglumun sabah 9 da okulda olmasi gerekiyor bugun bir uyandik saat 9kostur kostur hazirlan okula gotur geri don.hamile oldugumu bile unutmusum.donuste merdivenlerde nefesim kesildi.ozaman aklima geldi birde ac karna tiroid hapi icip bekliyorum yarim saat.midem bulaniyo oyle de
geçmiş olsun canım yazılanlara bakılırsa herkes bi hasta sanki dikkat edelim kızlar kimseyle öpüşmüyelim bide avm lerden uzak duralımslm uzun zmandır yazamadım bende çorum dan ktılıyorum normalde çalışıyorum ama iki gündür grip olduğum için evdeyim bi geçseydi grip
Valla canlarım bence kimse hiçbirşeye mecbur değil içlerinden gelmiyorsa hiiiç minnet etme. Bir dahada kapılarına gitme. Zaten mecbur değiller yapmaya ama ince bi insan olsalardı yaparlardı beklediklerini çünkü yedi kat yabancı komşuya yapılıyo iyilik yeri geldiğinde.Kızlar içimi dökmek istiyorum biraz.ben kaynanam ile aynı binada otuyorum.eşimle ne zaman kendi anneme gitsem elim kolum doku eve gelirim.annem evindeki yağın bile yarısını verip gönderir beni düşünün.ıstanbulda hava çok soğuk olduğu için dışarı çıkma imkanım yok esımde iste yenılcek bir kaç şey almam lazım.eşimi aradım ne yapayım dedim.eşim annemlere söyle alsınlar dedi.kaynanamı aradım anne 2 parça marketten bir şey alınması lazım ben çıkamıyorum siz alırmısınız dedim.önce anlamamazlıga geldi sonra ben dedim kı anne ben para versem 2 parça bir şey alırmısınız dedim heee tamam kızım ben giderken haber veririm sen parayı getirirsin dedi.insan derdi kızım sen söyle ne alacaksın ben alırım der.istediğim 10 TL tutmaz hanı okuyanlar dıyebılırkı parası yok belki.ama öyle bir durumda yok benim ailem kirada eşimin ailesinin evine 3 maaş birde 6 kıra parası giriyor.çok zoruma gitti kızlar.aldırmıcam evde varmış dıcem...
Sagol canim... Senin de bu süreç ins en kisa zamanda geçer güzel bi hamilelik gecirirsin... Yatmak sikici gelebilir bebegini düşün sadece.... Bende son aylarda yattim erken dogum riski icin... Ilk aylarda düşük tehlikesi vardi ama yatmadim dikkat ettim l şükür yawrum kollarimda... Ins gepiniz benim.gini kolaycacik dogurur kavusursunuz bebislerinize
nValla canlarım bence kimse hiçbirşeye mecbur değil içlerinden gelmiyorsa hiiiç minnet etme. Bir dahada kapılarına gitme. Zaten mecbur değiller yapmaya ama ince bi insan olsalardı yaparlardı beklediklerini çünkü yedi kat yabancı komşuya yapılıyo iyilik yeri geldiğinde.
Hayat bana şunu öğretti kimseden bişey beklememeyi o zaman daha mutlu daha huzurlu oluyo insan. O yüzden kendini üzme canım bırak eksik olsun onlar uzak olsun.
İki hamileliğimdede yapmadığım kalmadı 1. De bacaklarım Çatladı sonra karnımın alt kısmı hemde 9. Ayda 2. De üzerine eklenmedi yani ne yaparsan yap çatlayacağı varsa çatlıyo ama sen önlem al en aza indirirsin benimki öyle oldu. Belki seninki hiç çatlamazkızlar ben 3. aydan sonra çatlak kremine başlamayı düşünüyorum.araştırdığım kadarıyla lierac ve mustela arasında kaldım.Yarın bi sorun çıkmazsa inşallah dr.a da sorucam bunu.Tecrübeli anneler var ise önceden doğum yapmış siz ne düşünüyosunuz bu konuda?
Bende aynıyım iştahım kapalı ama.bende tuhaflık herhalde ya sabahları ve gece biraz midem bulanıyor ama sonra geçiyor. gün boyu çok fazla yiyorum kendimden korkmaya başladım valla. hayırlısı olsun sizde iyi olursunuz inşallah
Aynen katiliyorum sana.cok dogru bir tespit.watermelon yalniz degilsin bu arada. kiz anneleri hep boyle sanirim.bmm annemde geldiginde yada biz gittgmzde ne varsa yarisini ayirir banaValla canlarım bence kimse hiçbirşeye mecbur değil içlerinden gelmiyorsa hiiiç minnet etme. Bir dahada kapılarına gitme. Zaten mecbur değiller yapmaya ama ince bi insan olsalardı yaparlardı beklediklerini çünkü yedi kat yabancı komşuya yapılıyo iyilik yeri geldiğinde.
Hayat bana şunu öğretti kimseden bişey beklememeyi o zaman daha mutlu daha huzurlu oluyo insan. O yüzden kendini üzme canım bırak eksik olsun onlar uzak olsun.
Bende aynıyım iştahım kapalı ama.
Bari Yürü kız yiyip yiyip oturma yarım dünya olursun doğurana kadarbenim iştahım çok açık dünyayı yiyeceğim nerdeyse midem doysa gözüm doymuyor ne yapcam ben ya
Ne varsa analarımızda var cnm annem :)Aynen katiliyorum sana.cok dogru bir tespit.watermelon yalniz degilsin bu arada. kiz anneleri hep boyle sanirim.bmm annemde geldiginde yada biz gittgmzde ne varsa yarisini ayirir bana
Bari Yürü kız yiyip yiyip oturma yarım dünya olursun doğurana kadar
havuzu pek tavsiye etmiyorlar bakteri enfeksiyon kapabiliriz diyeya yüzmeye başlıcam haftaya doktor kontrolüm var ondan onay alırsam yoksa benim durum fena durmadan tüketim
Büyük ihtimal onay verir süper bi fırsat öyle imkanın varsa.ya yüzmeye başlıcam haftaya doktor kontrolüm var ondan onay alırsam yoksa benim durum fena durmadan tüketim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?