• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Eşim demin aradı dedıkı anneme söyledin mı annemlere gidip para verme ayıp olur demesin mı :) gulsem mı aglasam mı bilemedim.bende olanları anlattım ona.sonra dedi kı belki babam yanında yoktu ondan parası yoktu dedi.bende babanın sesi yanından geliyordu dıyınce eşim tutuldu.bir şey diyemedi.ben gelince alırım dedi.kızlar tırnagın varsa basını kasıyacaksın.
aynen o yüzden kendimize iyi bakıp dikkat etmeliyiz eşine anlatmanda iyi olmuş bidaha bişey istediğinde anneme babama söyle demez. bende önceden herşeyin uygun fiyatlısını alırken şimdi herşeyin organik doğal iyisini almaya çalışıyrum 1 tane 2 tane alıyorum iyisini alıyorum kendimiz için allahın emanetine en iyi şekilde bakmak için7 ay kaldı geçen eşim 2 saatlik yol gitmiş doğal peynir zeytin almak için bütün zorlukları biz çekicez eşlerimizin görevide bence bizi en sağlıklı iyi bi şekilde beslemek çocukları için

aynen o yüzden kendimize iyi bakıp dikkat etmeliyiz eşine anlatmanda iyi olmuş bidaha bişey istediğinde anneme babama söyle demez. bende önceden herşeyin uygun fiyatlısını alırken şimdi herşeyin organik doğal iyisini almaya çalışıyrum 1 tane 2 tane alıyorum iyisini alıyorum kendimiz için allahın emanetine en iyi şekilde bakmak için7 ay kaldı geçen eşim 2 saatlik yol gitmiş doğal peynir zeytin almak için bütün zorlukları biz çekicez eşlerimizin görevide bence bizi en sağlıklı iyi bi şekilde beslemek çocukları için
Doğru cnm haklısın bizde zaten iki kişiyiz o yüzden az ama dogal organik şeyler almaya çalışıyoruz.bebeklerımız için herşey...

Arkadaşlar bişey sorucam sizd benim karnım şimdiden şişti kotlarım sıkıyor düğmelerini açıyorum, bişey yediğimde yok mide bulantısından bugün hariç bugün iyiydi midem şükür yedim hem de deli gibi:) iki aylıkken karın şişer mi sizlerde nasıl?
gaz oluyo cok ondandir

Kız çok zenginler durumları o kadar iyi kı.benim ailem dediğin gibi gönlü çok zengin insanlar.ama kaynanamlara sorsan açlar fakirler garıbanlar durumları yok hatta bizim durumumuz okşa neredeyse bizden yardım isteyecekler.ben onları Rabbımee havale ediyorum...

Ben olsam konuyu direk esime iletirim istenicek bisey varsada o annesini arayip rica etsin .. ogluşlarina kiyamiyolar cunku :) benim kayinvaldemde problem ciktigi icin gebeligimde pazarini ben yapiim gelir bikacgun kalir isinide yaparim diyo sag olsun ... insanlar farkli farkli ... bisey istenicekse ben soyliyemem sen soyle annene de bence ;)

bende sürekli hasta olma korkusu yaşıyodum yaaa iyi en azından normalmiş:anneadayı::anneadayı:sırtım çok üşüyo giyinmek falan fayda etmiyo:KK1:birde bugün lapa lapa kar var oooooh

Evde usumekle hasta olmayiz bence canim disariya gidince elleri antibakteriyal sabunlarla bol bol yikamaliyiz allah korusun grip falan olursak cok kotu ilk hamileligimde grip oldum tam 15 gun yatak dosek yattim ateste yapti sonra bebegimi kaybettim :(

Ben olsam konuyu direk esime iletirim istenicek bisey varsada o annesini arayip rica etsin .. ogluşlarina kiyamiyolar cunku :) benim kayinvaldemde problem ciktigi icin gebeligimde pazarini ben yapiim gelir bikacgun kalir isinide yaparim diyo sag olsun ... insanlar farkli farkli ... bisey istenicekse ben soyliyemem sen soyle annene de bence ;)
ben aynı binada oturuyorum evliliğımın ilk zamanları çok soguktum laf ediyorlarmış neden gelip gitmiyor neden soğuk diye bende içten davranmaya çalıştm ama bu sefer tepeme cıktlar eşime söyledim.artık benden sıcaklık beklemesınler diye.

slm uzun zmandır yazamadım bende çorum dan ktılıyorum normalde çalışıyorum ama iki gündür grip olduğum için evdeyim bi geçseydi grip :(

Sabah ilk defa cikarttim hicbirsey yiyemeden ise gittim ustelik grip oldum iki gundur cesmeler akiyor....bu saat oldu sadce cubuk kraker yiyebildim su bile icemiyorum mutfaga giremiyorum kokuyor sanki hersey yemek yeyimezsem nasil iyi olucam ki ....bebegime uzuluyorum onun yarari icin hic bir yiyemiyorum ac kaliyor iceride oyyy annesinin kuzusu bugun ruyamda gordum emziriyordum ac kalmis iceride diye

Back