- 29 Eylül 2010
- 2.043
- 1.426
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
- #2.161
benim de en severek yediğim şeyler muz, mandalin, portakal oldu ..hayır olsun..Yemek yiyebiliyorum şükür ama yedikten sonra ağzımda kötü bi tat kalıyo gibi hep çok şükür yine debenim pazar gününden beri bulantılarım başladı hiçbirşey yiyemiyorum bebeğim aç kalmıştır şimdi ekmek, anamur muz, mandalina yiyebiliyorum sadece ne yapabilirim başka canım hiç birşey istemiyor, dün işten eve gittiğimde uyudum.. eşimde işten geldi yemeği salatayı o yaptı, hiç halim olmuyor hiçç
Amaaan asıl öylesi pinti oluyo işte canım bizim gibi garibanların gönlü zengin oluyo,zenginler de pinti...Naparsın..Ayıp etmiş ama alttan alttan eşine anlat şikayet etmeden tabi bidaha isteyemem biraz kırıldığım için bidaha isteyemem fln de bence amaaaann zor iş bu işler de valla..Annemim bi lafı vardı 'elalemle uğraşmak,dağlarla güreşmek' derdi....Kızlar içimi dökmek istiyorum biraz.ben kaynanam ile aynı binada otuyorum.eşimle ne zaman kendi anneme gitsem elim kolum doku eve gelirim.annem evindeki yağın bile yarısını verip gönderir beni düşünün.ıstanbulda hava çok soğuk olduğu için dışarı çıkma imkanım yok esımde iste yenılcek bir kaç şey almam lazım.eşimi aradım ne yapayım dedim.eşim annemlere söyle alsınlar dedi.kaynanamı aradım anne 2 parça marketten bir şey alınması lazım ben çıkamıyorum siz alırmısınız dedim.önce anlamamazlıga geldi sonra ben dedim kı anne ben para versem 2 parça bir şey alırmısınız dedim heee tamam kızım ben giderken haber veririm sen parayı getirirsin dedi.insan derdi kızım sen söyle ne alacaksın ben alırım der.istediğim 10 TL tutmaz hanı okuyanlar dıyebılırkı parası yok belki.ama öyle bir durumda yok benim ailem kirada eşimin ailesinin evine 3 maaş birde 6 kıra parası giriyor.çok zoruma gitti kızlar.aldırmıcam evde varmış dıcem...