2015 Temmuz Anneleri

sen daha yeni gelinsin cnm biz yaşlandık bilmiyor benim pımpırikli olduğumu için rahat edecekse kullan der belkide

Kozlar benimde çok fena mide bulantilariyla uyaniyorum.ve tümggün boyunca devam ediyor.acliktan olcem artik.sizler ne yiye biliyorsunuz.yardimmmmm
canım ben sabahları yumurta kırıyorum.tuzlu midemi bulandırıyor o yüzden az tuzlu cecıl peynir.az tuzlu siyah zeytin domates salatalık uzerine hakiki zeytin yağı.tam bug ekmek 3 dilim.bir bardak tek şekerli sut incir recelı bal yedim gayet iyiyim.sende bu menuyu dene istersen :)

ekimde aşılama yapanlardan yine hamile var çok şükürr ay nick zor yazamadım

Canim simdi sen soyleyince dusundumde yoook yiyemem.keske yesem.zaten cok istahli olan biri degilim.bende cubuk kraker yedim.

watermelon_watermelon .!.:
Ama çubuk kraker kabız yapar ve bebeğe hıç bir faydiyemiyorum.buk kraker yerine kuruyemıs yemeğe çalış ceviz fındık badem.
Ahhh canim benim.tesekkur ederim guzel seyler soyluyosun ama.ben mide bulantisindan hicbisey yapamiyorum.zorluyorum ama yiyemiyorum.keşke senin gibi olsam.çok imrendim.

Kimisinin cani tatli kimisinin cani eksi istiyor.Ama farkettim ki benim canim buaralar hamurisi makarna falan istiyor.ama tuzlu seyler.tatliyi zaten pek sevmem de.canim bi makarna cekti daha piserken yemege basladim valla

bendeeeee ki normalde tatlıcıyımdır, canım sadece karbonhidrat istiyor, makarna olur mantı olur hatta geçen gün risotto bile yaptım evde menüde değişiklik olsun diye :O

Kızlar içimi dökmek istiyorum biraz.ben kaynanam ile aynı binada otuyorum.eşimle ne zaman kendi anneme gitsem elim kolum doku eve gelirim.annem evindeki yağın bile yarısını verip gönderir beni düşünün.ıstanbulda hava çok soğuk olduğu için dışarı çıkma imkanım yok esımde iste yenılcek bir kaç şey almam lazım.eşimi aradım ne yapayım dedim.eşim annemlere söyle alsınlar dedi.kaynanamı aradım anne 2 parça marketten bir şey alınması lazım ben çıkamıyorum siz alırmısınız dedim.önce anlamamazlıga geldi sonra ben dedim kı anne ben para versem 2 parça bir şey alırmısınız dedim heee tamam kızım ben giderken haber veririm sen parayı getirirsin dedi.insan derdi kızım sen söyle ne alacaksın ben alırım der.istediğim 10 TL tutmaz hanı okuyanlar dıyebılırkı parası yok belki.ama öyle bir durumda yok benim ailem kirada eşimin ailesinin evine 3 maaş birde 6 kıra parası giriyor.çok zoruma gitti kızlar.aldırmıcam evde varmış dıcem...

benim pazar gününden beri bulantılarım başladı hiçbirşey yiyemiyorum bebeğim aç kalmıştır şimdi ekmek, anamur muz, mandalina yiyebiliyorum sadece ne yapabilirim başka canım hiç birşey istemiyor, dün işten eve gittiğimde uyudum.. eşimde işten geldi yemeği salatayı o yaptı, hiç halim olmuyor hiçç

Ayni canim bendede durumlar.acliktan bbebegimize bakamiyoruz.gecermi bu gunler.keske evde oturuyor olsaydik.calisirken cok zor...

herkesin derdi farklı ya bende evde durmaktan çok sıkıldım artık eşim bi süre daha çalışma diyor sürekli rapor alıyoruz evde durdukça zaman geçmiyor işe giderken yataktan kalkmak işkence gibiyken şimdi saba 7 de 7.30 gözlerimi açıyorum hemde çok dinç bir şekilde.

kız kalk bana gel bende evde boş boş oturuyorum Valla . yeşil çay içeriz.

üff ya yerinde olsam annemden hiçbirşey alıp evime getirmem. yazık değil mi benim aileme..! onlar parasını düşünecek gelinlerisin umurlarında olmayacak, benim ailem kirada sürünecek bi de yetmeyip ben gidip ailemden alıp getireceğim.. alıştırma kimseyi böyle

Ayni canim bendede durumlar.acliktan bbebegimize bakamiyoruz.gecermi bu gunler.keske evde oturuyor olsaydik.calisirken cok zor...
vallahi bende iyi ki çalışıyorum diyorum çünkü evde kalsam hep uyuyacağım iştahım iyice kapanacak.. en azından iş yeri babama ait.. ailecek çalışıyoruz bana destek olan annem yanımda hergün, markette canım bişey çekse gidip yeme şansım var ama çekmiyor işte kaynanam başka ilde, sağolsun işten eve giderken yorulmayayım diye sarma,mantı,dolma, fasulye vs. yapıp yapıp buzluğa atıyor sonra da gönderiyor.. yakın zamanda 1-2 haftalığına gelecek hem benim için çok iyi olur yani çalışmak zaman geçmesi ve moral açısından çok iyi benim için

Vallahi canim cok sanslisin.maalesef ben ozel sektordeyim.acikiyorum ama yanima bisey getirmezsem ac kaliyorum.annemde baska sehirde.sagolsun kayinvalidem istedigimi yapiyor ama sorun bendede ayni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…