- 4 Aralık 2009
- 2.616
- 877
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #2.141
sen daha yeni gelinsin cnm biz yaşlandıkO zaman bence güvenmelisin doktoruna 10 yıl uzun bi zaman benim evliliğim daha 4 yıl olmadı kız:) Sen yine de aklına takılan soruyu sor bundan sonra kalp atışı için gidiceksin sanırım sen de.Geçenki gebeliğimde 3 ay kullanmıştım neden şimdi kalp atımına kadar diye sorabilirsin.İçin rahat etsin yine de
canım ben sabahları yumurta kırıyorum.tuzlu midemi bulandırıyor o yüzden az tuzlu cecıl peynir.az tuzlu siyah zeytin domates salatalık uzerine hakiki zeytin yağı.tam bug ekmek 3 dilim.bir bardak tek şekerli sut incir recelı bal yedim gayet iyiyim.sende bu menuyu dene istersen :)Kozlar benimde çok fena mide bulantilariyla uyaniyorum.ve tümggün boyunca devam ediyor.acliktan olcem artik.sizler ne yiye biliyorsunuz.yardimmmmm
ekimde aşılama yapanlardan yine hamile var çok şükürr ay nick zor yazamadımO zaman bence güvenmelisin doktoruna 10 yıl uzun bi zaman benim evliliğim daha 4 yıl olmadı kız:) Sen yine de aklına takılan soruyu sor bundan sonra kalp atışı için gidiceksin sanırım sen de.Geçenki gebeliğimde 3 ay kullanmıştım neden şimdi kalp atımına kadar diye sorabilirsin.İçin rahat etsin yine de
ben 2 kere kontrole gittim ikisinde vajınal ultrason dan kontrol etti.Rabbime şükür bir sorun yok.sen gittin mi canım dr benimde çoktu azaldı canım
Canim simdi sen soyleyince dusundumde yoook yiyemem.keske yesem.zaten cok istahli olan biri degilim.bende cubuk kraker yedim.canım ben sabahları yumurta kırıyorum.tuzlu midemi bulandırıyor o yüzden az tuzlu cecıl peynir.az tuzlu siyah zeytin domates salatalık uzerine hakiki zeytin yağı.tam bug ekmek 3 dilim.bir bardak tek şekerli sut incir recelı bal yedim gayet iyiyim.sende bu menuyu dene istersen :)
Ama çubuk kraker kabız yapar ve bebeğe hıç bir faydası yokCanim simdi sen soyleyince dusundumde yoook yiyemem.keske yesem.zaten cok istahli olan biri degilim.bende cubuk kraker yedim.
Ahhh canim benim.tesekkur ederim guzel seyler soyluyosun ama.ben mide bulantisindan hicbisey yapamiyorum.zorluyorum ama yiyemiyorum.keşke senin gibi olsam.çok imrendim.watermelon_watermelon .!.:Ama çubuk kraker kabız yapar ve bebeğe hıç bir faydiyemiyorum.buk kraker yerine kuruyemıs yemeğe çalış ceviz fındık badem.
Kimisinin cani tatli kimisinin cani eksi istiyor.Ama farkettim ki benim canim buaralar hamurisi makarna falan istiyor.ama tuzlu seyler.tatliyi zaten pek sevmem de.canim bi makarna cekti daha piserken yemege basladim valla
biliyorum ben de gördüm skdrtp mi ne o arkadaştı ben de diğer başlıkta gördüm evelallah başlığında tebrik ettim çok sevindim :)ekimde aşılama yapanlardan yine hamile var çok şükürr ay nick zor yazamadım
Ayni canim bendede durumlar.acliktan bbebegimize bakamiyoruz.gecermi bu gunler.keske evde oturuyor olsaydik.calisirken cok zor...benim pazar günündenbulantılarım başladı hiçbirşey yiyemiyorumbebeğim aç kalmıştır şimdi ekmek, anamur muz, mandalina yiyebiliyorum sadece ne yapabilirim başka canım hiç birşey istemiyor, dün işten eve gittiğimde uyudum.. eşimde işten geldi yemeği salatayı o yaptı, hiç halim olmuyor hiçç
herkesin derdi farklı ya bende evde durmaktan çok sıkıldım artık eşim bi süre daha çalışma diyor sürekli rapor alıyoruz evde durdukça zaman geçmiyor işe giderken yataktan kalkmak işkence gibiyken şimdi saba 7 de 7.30 gözlerimi açıyorum hemde çok dinç bir şekilde.
Kızlar içimi dökmek istiyorum biraz.ben kaynanam ile aynı binada otuyorum.eşimle ne zaman kendi anneme gitsem elim kolum doku eve gelirim.annem evindeki yağın bile yarısını verip gönderir beni düşünün.ıstanbulda hava çok soğuk olduğu için dışarı çıkma imkanım yok esımde iste yenılcek bir kaç şey almam lazım.eşimi aradım ne yapayım dedim.eşim annemlere söyle alsınlar dedi.kaynanamı aradım anne 2 parça marketten bir şey alınması lazım ben çıkamıyorum siz alırmısınız dedim.önce anlamamazlıga geldi sonra ben dedim kı anne ben para versem 2 parça bir şey alırmısınız dedim heee tamam kızım ben giderken haber veririm sen parayı getirirsin dedi.insan derdi kızım sen söyle ne alacaksın ben alırım der.istediğim 10 TL tutmaz hanı okuyanlar dıyebılırkı parası yok belki.ama öyle bir durumda yok benim ailem kirada eşimin ailesinin evine 3 maaş birde 6 kıra parası giriyor.çok zoruma gitti kızlar.aldırmıcam evde varmış dıcem...
artık çubuk kraker ve beyaz leblebiden nefret ettimaslında yemedikçe daha çok bulanıyor cnm , tuzlu şeyler yemeye çalış :)
ayy ne güzel olurdukız kalk bana gel bende evde boş boş oturuyorum Valla . yeşil çay içeriz.
vallahi bende iyi ki çalışıyorum diyorum çünkü evde kalsam hep uyuyacağım iştahım iyice kapanacak.. en azından iş yeri babama ait.. ailecek çalışıyoruz bana destek olan annem yanımda hergün, markette canım bişey çekse gidip yeme şansım var ama çekmiyor işteAyni canim bendede durumlar.acliktan bbebegimize bakamiyoruz.gecermi bu gunler.keske evde oturuyor olsaydik.calisirken cok zor...
Vallahi canim cok sanslisin.maalesef ben ozel sektordeyim.acikiyorum ama yanima bisey getirmezsem ac kaliyorum.annemde baska sehirde.sagolsun kayinvalidem istedigimi yapiyor ama sorun bendede ayni.vallahi bende iyi ki çalışıyorum diyorum çünkü evde kalsam hep uyuyacağım iştahım iyice kapanacak.. en azından iş yeri babama ait.. ailecek çalışıyoruz bana destek olan annem yanımda hergün, markette canım bişey çekse gidip yeme şansım var ama çekmiyor iştekaynanam başka ilde, sağolsun işten eve giderken yorulmayayım diye sarma,mantı,dolma, fasulye vs. yapıp yapıp buzluğa atıyor sonra da gönderiyor.. yakın zamanda 1-2 haftalığına gelecek hem benim için çok iyi olur yani çalışmak zaman geçmesi ve moral açısından çok iyi benim için
leblebi gaz yapar bacım yeme yeme , zaten zor günler geçiriyoruz iyice zorlaşırartık çubuk kraker ve beyaz leblebiden nefret ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?