- 11 Ağustos 2014
- 2.840
- 1.342
- 198
- 42
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #2.121
kalp atışını ne zaamn duydun canım ben dr daha gitmedimEvet karnımdan bakıldı ve 1 hafta önce görünmezken bu hafta kalp atışını bile duydum
Tesekkur ederim canim.hepimiz icinhayirlisi.hayırlı olsun canım 15000 yazan yerde referans aralığıda yazar oradan bakıp içini rahatlatabilirsin. benim ölçtürdüğüm merkezdeki referans aralığı 15000 için 6 haftaya uyumlu canını sıkma hadi hayırlı olsun :)
ıstanbuldaysan dikkatli git feci Yagmur var cnm.tabi ki haber veririm :) bugün için heyecanla bekliyorum saat 4 olsunn biran önce :))))
bebektir o bebektir :) crinone jel yine günde 2 kezmi kullanıyorsun cnm . o da şişiriyor sankibende de gaz şişkinlik var,Dün eşim göbekten iğne vururken bu ne ya gaz mı diyo :) yarın kalp atışı için randevum var gazdan görünmezse diye şimdiden telaş sardı
aslında yemedikçe daha çok bulanıyor cnm , tuzlu şeyler yemeye çalış :)günaydın anniş adaylarıbugün felaket mide bulantısıyla uyandım hiçbişey yiyemiyorum yarın doktor randevumuz var bebişim inş. kendini gösterir
evet cnm hala günde 2 kez 1 ay daha kullanıcam Allah'ın izniyle sonra vedaaa :)belki de öyledir.Ama bende kabızlık gaz problemleri olmaya başladı.Dr.a söylemeye gerek var mı normal bişey mi acaba bu süreçte?bebektir o bebektir :) crinone jel yine günde 2 kezmi kullanıyorsun cnm . o da şişiriyor sanki
agrı olsa korkuyoruz , olmasa korkuyoruz :) daha bulantılar erken benim daha yeni başlıyor :)günaydın kızlar nasılsınız benim5 haftam bitti şimdiye kadar kasık ağrım çoktu geçti çok korkuyorum bişey olurmu gelişmez mi diye sizde durumlar nasıl kalp sesini kaçıncı hafta duydunuz ağrınız belirtiniz var mı bende bulantı falan yok normal mi
kabızlık normal cnm , rahim büyüdükçe bağırsaklara baskı yapıyor , bendede oluyor , ben kayısı hurma incir kurusu falan yiyorum kabız olmamak için , gerçi 2 3 gündr yiyemiorumevet cnm hala günde 2 kez 1 ay daha kullanıcam Allah'ın izniyle sonra vedaaa :)belki de öyledir.Ama bende kabızlık gaz problemleri olmaya başladı.Dr.a söylemeye gerek var mı normal bişey mi acaba bu süreçte?
bilmiyorum ki cnm aynı dr. mu?Belki de kalp atışlarından sonra gerçekten çok ihtiyaç değildirkabızlık normal cnm , rahim büyüdükçe bağırsaklara baskı yapıyor , bendede oluyor , ben kayısı hurma incir kurusu falan yiyorum kabız olmamak için , gerçi 2 3 gündr yiyemiorumbenim doktora kalp atışını duyunca bırakırız dedi jeli ,, kızımda 3 ay kullanmıştım neden böyle dedi anlamadım .
evet cnm aynı doktor , nerdeyse 10 yıldır ona gidiyorum :)bilmiyorum ki cnm aynı dr. mu?Belki de kalp atışlarından sonra gerçekten çok ihtiyaç değildir
O zaman bence güvenmelisin doktoruna 10 yıl uzun bi zaman benim evliliğim daha 4 yıl olmadı kız:) Sen yine de aklına takılan soruyu sor bundan sonra kalp atışı için gidiceksin sanırım sen de.Geçenki gebeliğimde 3 ay kullanmıştım neden şimdi kalp atımına kadar diye sorabilirsin.İçin rahat etsin yine deevet cnm aynı doktor , nerdeyse 10 yıldır ona gidiyorum :)
Cnm bende 5. Haftamı yasıyırum deli gibi kasık ağrım vardı bugun yerine karın agrısına bıraktı forumlarda okuduğum kadar ve doktorumun yönlendirmesiyle normal olduğunu öğrendim ağrıların sebebi rahmin genişlemesi imiş.Allah sağlıkla kucagımıza almayı nasıp etsin :)günaydın kızlar nasılsınız benim5 haftam bitti şimdiye kadar kasık ağrım çoktu geçti çok korkuyorum bişey olurmu gelişmez mi diye sizde durumlar nasıl kalp sesini kaçıncı hafta duydunuz ağrınız belirtiniz var mı bende bulantı falan yok normal mi
aynen ya ne zor bişeyagrı olsa korkuyoruz , olmasa korkuyoruz :) daha bulantılar erken benim daha yeni başlıyor :)
sen gittin mi canım dr benimde çoktu azaldı canımCnm bende 5. Haftamı yasıyırum deli gibi kasık ağrım vardı bugun yerine karın agrısına bıraktı forumlarda okuduğum kadar ve doktorumun yönlendirmesiyle normal olduğunu öğrendim ağrıların sebebi rahmin genişlemesi imiş.Allah sağlıkla kucagımıza almayı nasıp etsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?