• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

bende de gaz şişkinlik var,Dün eşim göbekten iğne vururken bu ne ya gaz mı diyo :) yarın kalp atışı için randevum var gazdan görünmezse diye şimdiden telaş sardı

günaydın kızlar nasılsınız benim5 haftam bitti şimdiye kadar kasık ağrım çoktu geçti çok korkuyorum bişey olurmu gelişmez mi diye sizde durumlar nasıl kalp sesini kaçıncı hafta duydunuz ağrınız belirtiniz var mı bende bulantı falan yok normal mi

günaydın anniş adayları :KK68: bugün felaket mide bulantısıyla uyandım hiçbişey yiyemiyorum:KK17: yarın doktor randevumuz var bebişim inş. kendini gösterir:KK46:

gunaydınlar... bugün biraz daha artan bulantılarla uyandım , cumartesi kalp atışı için gidecem inşallah bunlar iyiye işarettir , evden tiksincem diye korkuyorum , kızımı servise bindirip geldim bütün camları zor açtım , herşey kokuyor sanki :(

bende de gaz şişkinlik var,Dün eşim göbekten iğne vururken bu ne ya gaz mı diyo :) yarın kalp atışı için randevum var gazdan görünmezse diye şimdiden telaş sardı
bebektir o bebektir :) crinone jel yine günde 2 kezmi kullanıyorsun cnm . o da şişiriyor sanki

bebektir o bebektir :) crinone jel yine günde 2 kezmi kullanıyorsun cnm . o da şişiriyor sanki
evet cnm hala günde 2 kez 1 ay daha kullanıcam Allah'ın izniyle sonra vedaaa :)belki de öyledir.Ama bende kabızlık gaz problemleri olmaya başladı.Dr.a söylemeye gerek var mı normal bişey mi acaba bu süreçte?

günaydın kızlar nasılsınız benim5 haftam bitti şimdiye kadar kasık ağrım çoktu geçti çok korkuyorum bişey olurmu gelişmez mi diye sizde durumlar nasıl kalp sesini kaçıncı hafta duydunuz ağrınız belirtiniz var mı bende bulantı falan yok normal mi
agrı olsa korkuyoruz , olmasa korkuyoruz :) daha bulantılar erken benim daha yeni başlıyor :)

evet cnm hala günde 2 kez 1 ay daha kullanıcam Allah'ın izniyle sonra vedaaa :)belki de öyledir.Ama bende kabızlık gaz problemleri olmaya başladı.Dr.a söylemeye gerek var mı normal bişey mi acaba bu süreçte?
kabızlık normal cnm , rahim büyüdükçe bağırsaklara baskı yapıyor , bendede oluyor , ben kayısı hurma incir kurusu falan yiyorum kabız olmamak için , gerçi 2 3 gündr yiyemiorum :( benim doktora kalp atışını duyunca bırakırız dedi jeli ,, kızımda 3 ay kullanmıştım neden böyle dedi anlamadım .

kabızlık normal cnm , rahim büyüdükçe bağırsaklara baskı yapıyor , bendede oluyor , ben kayısı hurma incir kurusu falan yiyorum kabız olmamak için , gerçi 2 3 gündr yiyemiorum :KK43: benim doktora kalp atışını duyunca bırakırız dedi jeli ,, kızımda 3 ay kullanmıştım neden böyle dedi anlamadım .
bilmiyorum ki cnm aynı dr. mu?Belki de kalp atışlarından sonra gerçekten çok ihtiyaç değildir

evet cnm aynı doktor , nerdeyse 10 yıldır ona gidiyorum :)
O zaman bence güvenmelisin doktoruna 10 yıl uzun bi zaman benim evliliğim daha 4 yıl olmadı kız:) Sen yine de aklına takılan soruyu sor bundan sonra kalp atışı için gidiceksin sanırım sen de.Geçenki gebeliğimde 3 ay kullanmıştım neden şimdi kalp atımına kadar diye sorabilirsin.İçin rahat etsin yine de

Cnm bende 5. Haftamı yasıyırum deli gibi kasık ağrım vardı bugun yerine karın agrısına bıraktı forumlarda okuduğum kadar ve doktorumun yönlendirmesiyle normal olduğunu öğrendim ağrıların sebebi rahmin genişlemesi imiş.Allah sağlıkla kucagımıza almayı nasıp etsin :)

Kozlar benimde çok fena mide bulantilariyla uyaniyorum.ve tümggün boyunca devam ediyor.acliktan olcem artik.sizler ne yiye biliyorsunuz.yardimmmmm

Cnm bende 5. Haftamı yasıyırum deli gibi kasık ağrım vardı bugun yerine karın agrısına bıraktı forumlarda okuduğum kadar ve doktorumun yönlendirmesiyle normal olduğunu öğrendim ağrıların sebebi rahmin genişlemesi imiş.Allah sağlıkla kucagımıza almayı nasıp etsin :)
sen gittin mi canım dr benimde çoktu azaldı canım

Back