2015 Temmuz Anneleri

benim de en severek yediğim şeyler muz, mandalin, portakal oldu ..hayır olsun..Yemek yiyebiliyorum şükür ama yedikten sonra ağzımda kötü bi tat kalıyo gibi hep çok şükür yine de
Amaaan asıl öylesi pinti oluyo işte canım bizim gibi garibanların gönlü zengin oluyo,zenginler de pinti...Naparsın..Ayıp etmiş ama alttan alttan eşine anlat şikayet etmeden tabi bidaha isteyemem biraz kırıldığım için bidaha isteyemem fln de bence amaaaann zor iş bu işler de valla..Annemim bi lafı vardı 'elalemle uğraşmak,dağlarla güreşmek' derdi....

bende evde oturmaktan çok sıkıldım yatmaktan hem kilo alcaz hemde insan evde iyice tembel oluyo dün akşam yemege misafir aldım biraz yemek falan derken iş yaptım yoruldum ama kendime geldim biraz yat yat deprosyona gircem vallaa

leblebi gaz yapar bacım yeme yeme , zaten zor günler geçiriyoruz iyice zorlaşır ben çubuk kraker, ekmek, anamur muz ve mandalina yiyorum bulantı için.. gerçi başka bişeyde yiyemiyorum zaten
ay maşallah valla ben meyve hiç yiyemiyorum eşim akşamları ekşi portakal sıkıyo magnezyumu içine karıştırıp içiyom başka hiç meyve yiyemiyorum en sevdiğim narı bile istemiyo canım. zoraki akşamları annem yemek yediriyo 10 dakika sonra kendimi lavaboda buluyorum. inş sağsalim kucağımıza alırızda bunları gülümseyerek hatırlarız

Vallahi canim cok sanslisin.maalesef ben ozel sektordeyim.acikiyorum ama yanima bisey getirmezsem ac kaliyorum.annemde baska sehirde.sagolsun kayinvalidem istedigimi yapiyor ama sorun bendede ayni.
çantamda eskiden ıvır zıvır doluyken şimdi mandalina , muz, çubuk kraker ve ekmek var eş ve aileler yönünden ikimizde şanslıymışız Rabbim diğerlerinin yardımcısı olsun çok zor bir durum

Annemler benim için veriyor baba bebek için ama kaynanam kayınpederım paran var mı diyor bende ayıp olmasın diye var iste bırseyler diyorum hee varsa tamam diyorlar ısrar edip çıkarıp bir gun vermediler.hatta dun akşam kaynananm geldi eşimle tam yemeğe oturduk ben 2 kişiyiz diye 2 kişilik yemek yapmıştım kaynanama mecbur tabak koydum eşim yemek yıyemedı ben tokum dedi yattı.kaynanam gıdıcne adamcağız meyve yedi.çok anlayışsız insanlar..

Bende öyleyim ne olacak bu halimiz bilmiyorum midem sürekli agzimda geziyorum bıktım artık bu durumdan hiç bir yemeği yemek istemiyorum sanki açlıktan Bayılacak gibiyim işimiz cok zor rabbim yardim etsin inşallah

ne mide bulantısı ne halsizlik felan hiçbir şey yok bende ha bi gayret yiyorum ama her gün yürüyüş yapmaya karar verdim kızlar . ( ama daha başlamadım tembellikten ) ...

canım ya takma kafana benimde sinirlendiğim şeyler oluyor ama kendimi üzerek bebeğimide üzdüğümü düşünüp kendimi rahatlatıyorum. sen eşini ara deki ekdik listesi msj atıcam bebeğimiz ve benim için onları alırmısın. Annene söyledim parayı getirince alırım deddi dersin. annene para götürene kadar sen alıver marketten yoksa bebiş açmı kalsın
ne kadar iyi olursa olsun kaynana kaynana işte belki bizde kaynana olcaz ama ne kadar iyi de olsak bizim gelinlerde bizi sevmicek. Kimse annesinin yerine başka anne koyamıyor işte

benimde bi pazar günlerim tatil.. her gün 6 da kalkıyorum, pazarda iyi bi yatayım diyorum ama yok saat 7 de gözler faltaşı gibi açık

Bende öyleyim ne olacak bu halimiz bilmiyorum midem sürekli agzimda geziyorum bıktım artık bu durumdan hiç bir yemeği yemek istemiyorum sanki açlıktan Bayılacak gibiyim işimiz cok zor rabbim yardim etsin inşallah
amin canım gerçekten zorlu geçiyo:) bebişim inş. artık kendini ultrasonda gösterirde çektiğim sıkıntıları birazcık unuturum

amin canım gerçekten zorlu geçiyo:) bebişim inş. artık kendini ultrasonda gösterirde çektiğim sıkıntıları birazcık unuturum

Gösterir annesi inşallah hamilelik sabir işi gerçekten bunu anlamış oldum. Annemin ayaklarını opesim var. Ama sonunda yavrularimizi alacağız kucagimiza inşallah bu herşeyi unutturuyor.

Kız çok zenginler durumları o kadar iyi kı.benim ailem dediğin gibi gönlü çok zengin insanlar.ama kaynanamlara sorsan açlar fakirler garıbanlar durumları yok hatta bizim durumumuz okşa neredeyse bizden yardım isteyecekler.ben onları Rabbımee havale ediyorum...

Gösterir annesi inşallah hamilelik sabir işi gerçekten bunu anlamış oldum. Annemin ayaklarını opesim var. Ama sonunda yavrularimizi alacağız kucagimiza inşallah bu herşeyi unutturuyor.
inş. canım ben ilk bebeğimi 4,5 aylık hamileyken kaybettim. o yüzden biraz fazla stresliyim

ben depresyona girdim bile durup durup ağlıyorum herşey çok sıkıcı geliyor neyse inşallah kısa bir zaman sonra sıkılmaya vakit bulamayacağız

Eşim demin aradı dedıkı anneme söyledin mı annemlere gidip para verme ayıp olur demesin mı :) gulsem mı aglasam mı bilemedim.bende olanları anlattım ona.sonra dedi kı belki babam yanında yoktu ondan parası yoktu dedi.bende babanın sesi yanından geliyordu dıyınce eşim tutuldu.bir şey diyemedi.ben gelince alırım dedi.kızlar tırnagın varsa basını kasıyacaksın.

benimde bi pazar günlerim tatil.. her gün 6 da kalkıyorum, pazarda iyi bi yatayım diyorum ama yok saat 7 de gözler faltaşı gibi açık
insan psikolojisi işte keşke bu günlerimi uyuyarak geçirebilseydim ama gündüzde uyuyamıyorum şimdi bu yazdığımı okuyup keşke ben evde olsam nasıl uyurdum diyen arkadaşlarımız vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…