- 29 Eylül 2010
- 2.043
- 1.426
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #2.161
benim de en severek yediğim şeyler muz, mandalin, portakal oldu ..hayır olsun..Yemek yiyebiliyorum şükür ama yedikten sonra ağzımda kötü bi tat kalıyo gibi hep çok şükür yine debenim pazar gününden beri bulantılarım başladı hiçbirşey yiyemiyorumbebeğim aç kalmıştır şimdi ekmek, anamur muz, mandalina yiyebiliyorum sadece ne yapabilirim başka canım hiç birşey istemiyor, dün işten eve gittiğimde uyudum.. eşimde işten geldi yemeği salatayı o yaptı, hiç halim olmuyor hiçç
Amaaan asıl öylesi pinti oluyo işte canım bizim gibi garibanların gönlü zengin oluyo,zenginler de pinti...Naparsın..Ayıp etmiş ama alttan alttan eşine anlat şikayet etmeden tabi bidaha isteyemem biraz kırıldığım için bidaha isteyemem fln de bence amaaaann zor iş bu işler de valla..Annemim bi lafı vardı 'elalemle uğraşmak,dağlarla güreşmek' derdi....Kızlar içimi dökmek istiyorum biraz.ben kaynanam ile aynı binada otuyorum.eşimle ne zaman kendi anneme gitsem elim kolum doku eve gelirim.annem evindeki yağın bile yarısını verip gönderir beni düşünün.ıstanbulda hava çok soğuk olduğu için dışarı çıkma imkanım yok esımde iste yenılcek bir kaç şey almam lazım.eşimi aradım ne yapayım dedim.eşim annemlere söyle alsınlar dedi.kaynanamı aradım anne 2 parça marketten bir şey alınması lazım ben çıkamıyorum siz alırmısınız dedim.önce anlamamazlıga geldi sonra ben dedim kı anne ben para versem 2 parça bir şey alırmısınız dedim heee tamam kızım ben giderken haber veririm sen parayı getirirsin dedi.insan derdi kızım sen söyle ne alacaksın ben alırım der.istediğim 10 TL tutmaz hanı okuyanlar dıyebılırkı parası yok belki.ama öyle bir durumda yok benim ailem kirada eşimin ailesinin evine 3 maaş birde 6 kıra parası giriyor.çok zoruma gitti kızlar.aldırmıcam evde varmış dıcem...
ay maşallah valla ben meyve hiç yiyemiyorum eşim akşamları ekşi portakal sıkıyo magnezyumu içine karıştırıp içiyom başka hiç meyve yiyemiyorum en sevdiğim narı bile istemiyo canım. zoraki akşamları annem yemek yediriyo 10 dakika sonra kendimi lavaboda buluyorum. inş sağsalim kucağımıza alırızda bunları gülümseyerek hatırlarızleblebi gaz yapar bacım yeme yeme , zaten zor günler geçiriyoruz iyice zorlaşırben çubuk kraker, ekmek, anamur muz ve mandalina yiyorum bulantı için.. gerçi başka bişeyde yiyemiyorum zaten
çantamda eskiden ıvır zıvır doluyken şimdi mandalina , muz, çubuk kraker ve ekmek varVallahi canim cok sanslisin.maalesef ben ozel sektordeyim.acikiyorum ama yanima bisey getirmezsem ac kaliyorum.annemde baska sehirde.sagolsun kayinvalidem istedigimi yapiyor ama sorun bendede ayni.
Annemler benim için veriyor baba bebek için ama kaynanam kayınpederım paran var mı diyor bende ayıp olmasın diye var iste bırseyler diyorum hee varsa tamam diyorlar ısrar edip çıkarıp bir gun vermediler.hatta dun akşam kaynananm geldi eşimle tam yemeğe oturduk ben 2 kişiyiz diye 2 kişilik yemek yapmıştım kaynanama mecbur tabak koydum eşim yemek yıyemedı ben tokum dedi yattı.kaynanam gıdıcne adamcağız meyve yedi.çok anlayışsız insanlar..üff ya yerinde olsam annemden hiçbirşey alıp evime getirmem. yazık değil mi benim aileme..! onlar parasını düşünecek gelinlerisin umurlarında olmayacak, benim ailem kirada sürünecek bi de yetmeyip ben gidip ailemden alıp getireceğim.. alıştırma kimseyi böyle
ay maşallah valla ben meyve hiç yiyemiyorum eşim akşamları ekşi portakal sıkıyo magnezyumu içine karıştırıp içiyom başka hiç meyve yiyemiyorum en sevdiğim narı bile istemiyo canım. zoraki akşamları annem yemek yediriyo 10 dakika sonra kendimi lavaboda buluyorum. inş sağsalim kucağımıza alırızda bunları gülümseyerek hatırlarız
bende evde oturmaktan çok sıkıldım yatmaktan hem kilo alcaz hemde insan evde iyice tembel oluyo dün akşam yemege misafir aldım biraz yemek falan derken iş yaptım yoruldum ama kendime geldim biraz yat yat deprosyona gircem vallaa
canım ya takma kafana benimde sinirlendiğim şeyler oluyor ama kendimi üzerek bebeğimide üzdüğümü düşünüp kendimi rahatlatıyorum. sen eşini ara deki ekdik listesi msj atıcam bebeğimiz ve benim için onları alırmısın. Annene söyledim parayı getirince alırım deddi dersin. annene para götürene kadar sen alıver marketten yoksa bebiş açmı kalsınKızlar içimi dökmek istiyorum biraz.ben kaynanam ile aynı binada otuyorum.eşimle ne zaman kendi anneme gitsem elim kolum doku eve gelirim.annem evindeki yağın bile yarısını verip gönderir beni düşünün.ıstanbulda hava çok soğuk olduğu için dışarı çıkma imkanım yok esımde iste yenılcek bir kaç şey almam lazım.eşimi aradım ne yapayım dedim.eşim annemlere söyle alsınlar dedi.kaynanamı aradım anne 2 parça marketten bir şey alınması lazım ben çıkamıyorum siz alırmısınız dedim.önce anlamamazlıga geldi sonra ben dedim kı anne ben para versem 2 parça bir şey alırmısınız dedim heee tamam kızım ben giderken haber veririm sen parayı getirirsin dedi.insan derdi kızım sen söyle ne alacaksın ben alırım der.istediğim 10 TL tutmaz hanı okuyanlar dıyebılırkı parası yok belki.ama öyle bir durumda yok benim ailem kirada eşimin ailesinin evine 3 maaş birde 6 kıra parası giriyor.çok zoruma gitti kızlar.aldırmıcam evde varmış dıcem...
benimde bi pazar günlerim tatil.. her gün 6 da kalkıyorum, pazarda iyi bi yatayım diyorum ama yok saat 7 de gözler faltaşı gibi açıkherkesin derdi farklı ya bende evde durmaktan çok sıkıldım artık eşim bi süre daha çalışma diyor sürekli rapor alıyoruz evde durdukça zaman geçmiyor işe giderken yataktan kalkmak işkence gibiyken şimdi saba 7 de 7.30 gözlerimi açıyorum hemde çok dinç bir şekilde.
amin canım gerçekten zorlu geçiyo:) bebişim inş. artık kendini ultrasonda gösterirde çektiğim sıkıntıları birazcık unuturumBende öyleyim ne olacak bu halimiz bilmiyorum midem sürekli agzimda geziyorum bıktım artık bu durumdan hiç bir yemeği yemek istemiyorum sanki açlıktan Bayılacak gibiyim işimiz cok zor rabbim yardim etsin inşallah
bende mersin- silifkekızlar nerelerdeniz bu arada --istanbul kartal
amin canım gerçekten zorlu geçiyo:) bebişim inş. artık kendini ultrasonda gösterirde çektiğim sıkıntıları birazcık unuturum
Kız çok zenginler durumları o kadar iyi kı.benim ailem dediğin gibi gönlü çok zengin insanlar.ama kaynanamlara sorsan açlar fakirler garıbanlar durumları yok hatta bizim durumumuz okşa neredeyse bizden yardım isteyecekler.ben onları Rabbımee havale ediyorum...benim de en severek yediğim şeyler muz, mandalin, portakal oldu ..hayır olsun..Yemek yiyebiliyorum şükür ama yedikten sonra ağzımda kötü bi tat kalıyo gibi hep çok şükür yine de
Amaaan asıl öylesi pinti oluyo işte canım bizim gibi garibanların gönlü zengin oluyo,zenginler de pinti...Naparsın..Ayıp etmiş ama alttan alttan eşine anlat şikayet etmeden tabi bidaha isteyemem biraz kırıldığım için bidaha isteyemem fln de bence amaaaann zor iş bu işler de valla..Annemim bi lafı vardı 'elalemle uğraşmak,dağlarla güreşmek' derdi....
inş. canım ben ilk bebeğimi 4,5 aylık hamileyken kaybettim. o yüzden biraz fazla stresliyimGösterir annesi inşallah hamilelik sabir işi gerçekten bunu anlamış oldum. Annemin ayaklarını opesim var. Ama sonunda yavrularimizi alacağız kucagimiza inşallah bu herşeyi unutturuyor.
geçen gezi programında izledim mersini güzel bir yerdi. istanbuldan bişey aşerirsen kargoyla yollarızbende mersin- silifke
teşekkür ederim canım. bende meyvenin memleketindeyim sizinde canınız bişey isterse söylemeniz yeterligeçen gezi programında izledim mersini güzel bir yerdi. istanbuldan bişey aşerirsen kargoyla yollarız
bende evde oturmaktan çok sıkıldım yatmaktan hem kilo alcaz hemde insan evde iyice tembel oluyo dün akşam yemege misafir aldım biraz yemek falan derken iş yaptım yoruldum ama kendime geldim biraz yat yat deprosyona gircem vallaa
Eşim demin aradı dedıkı anneme söyledin mı annemlere gidip para verme ayıp olur demesin mı :) gulsem mı aglasam mı bilemedim.bende olanları anlattım ona.sonra dedi kı belki babam yanında yoktu ondan parası yoktu dedi.bende babanın sesi yanından geliyordu dıyınce eşim tutuldu.bir şey diyemedi.ben gelince alırım dedi.kızlar tırnagın varsa basını kasıyacaksın.canım ya takma kafana benimde sinirlendiğim şeyler oluyor ama kendimi üzerek bebeğimide üzdüğümü düşünüp kendimi rahatlatıyorum. sen eşini ara deki ekdik listesi msj atıcam bebeğimiz ve benim için onları alırmısın. Annene söyledim parayı getirince alırım deddi dersin. annene para götürene kadar sen alıver marketten yoksa bebiş açmı kalsın
ne kadar iyi olursa olsun kaynana kaynana işte belki bizde kaynana olcaz ama ne kadar iyi de olsak bizim gelinlerde bizi sevmicek. Kimse annesinin yerine başka anne koyamıyor işte
insan psikolojisi işte keşke bu günlerimi uyuyarak geçirebilseydim ama gündüzde uyuyamıyorum şimdi bu yazdığımı okuyup keşke ben evde olsam nasıl uyurdum diyen arkadaşlarımız vardır.benimde bi pazar günlerim tatil.. her gün 6 da kalkıyorum, pazarda iyi bi yatayım diyorum ama yok saat 7 de gözler faltaşı gibi açık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?