- 19 Ekim 2014
- 205
- 148
- 48
- 42
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #2.101
yok evim soğuk değil eşim çorapsız geziyor ben yumurtlamadan beri üşüyorum kendim üşüyünce oğlumu giydirmeye çalışıyorum oğlum 11 yaşında bu arada anne sen şaşırdınmı kendin üşüyorsun beni giydirmeye çalışıyorsun diye isyan etti çok güldüm ben üşüyünce herkez üşüyor sanıyorum galiba
Arkadaşlar bişey sorucam sizd benim karnım şimdiden şişti kotlarım sıkıyor düğmelerini açıyorum, bişey yediğimde yok mide bulantısından bugün hariç bugün iyiydi midem şükür yedim hem de deli gibi:) iki aylıkken karın şişer mi sizlerde nasıl?
Amin 15 kasımda Allahın izniyle kalp atışlarını dinlemeye gıdıcem.sende gidince haber ver bebısı:)yarın özel doktordan randevu aldım. Yarın görünür diye düşünüyorum . Ben 25-26 günde bir adet oluyorum normalde yumurtam çok erken çatlıyor . Bu yüzden eğer herşey yolundaysa yarın net bir şekilde görünür diye düşünüyorumç Hayırlısı . Bakalım umarım herşey yolundadır. Senin adına çok sevindim. İnş bebişlerimizide sağlıklı bir şekilde görürüz kalp atışlarını duyarız .
bende müthiş şişim bunun bebekle alakası yok büyük ihtimal hazımsızlık fln hele bugün nefes alamıyorum desem yeridirArkadaşlar bişey sorucam sizd benim karnım şimdiden şişti kotlarım sıkıyor düğmelerini açıyorum, bişey yediğimde yok mide bulantısından bugün hariç bugün iyiydi midem şükür yedim hem de deli gibi:) iki aylıkken karın şişer mi sizlerde nasıl?
bugün zeynep kamil hastanesine gittim spirali aldırdım bebeğin kesesi düzensiz yanında sıvı birikmiş almamız lazım dedi gebeliği sonlandır hemen tüplerini bağlayalım dediler sonra kan verdim beta hcg değerlerim 3179.54 çıktı 2 gün sonra gel bidaha bakalım değerlerin yükselmezse dış gebelikten şüpheleniyoruz dediler neyse çıktım ordan hemen bölge hastanesine gittim orda sonuçlarımı gösterdim kan değerim 5 haftayla uyumluymuş ve bebeğimin kesesinde düzensizlik yokmuş sadece spiralden dolayı kanama alanı oluşmuş onuda ilaç tedavisiyle geçiceğini söyledi doktorum haftaya gel kalp atışlarını dinleyelim dedi anlıcağınız az daha bebeğimi alıcaklardı başka doktora gitmeseydim ama ağrılarım var
Canim o hastaneden uzak dur.İlk gebeligimde doktorum dis gebelikten suphelendi beni zeynep kamile yonlendirdi.Bu arada parca dusurdum beta hcg bir artiyor bir dusuyor.Neyse gittim zeynep kamile beta hcg yaptilar normal hamilesin dediler.Parca dustu diyorum o bi sey degildir dediler.Ultrasonla baktilar rahmin yamuk dedi kiz,arkadasini cagirdi o bakti ters dedi.Cok moralim bozuldu.Simdiki hastanemi ve doktorumu buldum,muayene edecek dedim benim rahmim tersmis.Doktorum bakti saskin saskin yoooo rahmin gayet duzgun dediaynen odada bi uzman bide asistan vardı benden önceki hasta giyiniyodu sürekli kasık ağrısı varmış yıllardır senin rahmini alalım diyo gülüyo resmen dalga geçiyo o hastanede amcamın kızı çalışıyo doktor bana diyoki bak sen personel yakınısın diye söylüyorum o işi hallet gel tüplerini hemen bağlayalım ben o hastaneyi öyle bilmiyodum bide kadın doğum üzerine biyer birdaha asla gitmem
Canim normal.Bazen usuyorum sicacik evde kombiyi daha cok aciyorum,bazen ates basio buz gibi havada kombiyi kapatiyorumBana arada cok usumek geliyor usurken de midem bulaniyor.Usuttum desem bayadir boyle.Boyle birsey yasayan var mi??
Bendede cok sislik varArkadaşlar bişey sorucam sizd benim karnım şimdiden şişti kotlarım sıkıyor düğmelerini açıyorum, bişey yediğimde yok mide bulantısından bugün hariç bugün iyiydi midem şükür yedim hem de deli gibi:) iki aylıkken karın şişer mi sizlerde nasıl?
şişlideki türkiye hastanesimi eskiden orada oturuyordum çoçuk doktoru çok iyiydi 10 sene önceydi tabi şimdi bir doktora başladım ama pek ısınamadım eski doktoruma dönerim berki ama çok yoğun ve hastane şartları iyi değil doğumu kesinlik orada yapmam ama doktor süper ne yapacağımı şaşırdımBenim Dr çok tatlı bi bayan Türkiye has. Figen işler tavsiye ederim ama kalabalık bi hastane tabi burada osmanoglu hastanesi sakin bak sGK ile anlaşması var Dr tanımıyorum ama her iki hastanede çok temiz
bende çok üşüyordum bende oradan anladım kesin hamileyim diyordum ama testleri ikna edememiştim taki 3 gün geçene kadarAynen bende bazen bir titriyorum ayaklarım buz kesiyor hamile olduğumu öyle tahmin ettim ilkindede ayaklarım üşürdü ve tabi hafif bulantı çok şiddetli olmadı hiç
kızlar kasıgımın sol tarafında sol bacagım dahil olmak üzere ağrım var doktora gittim kan idrar testi yaptı ultrasonda baktı bir şey çıkmadı ama hamilelik basınfa rahim büyümesine baglı olabilir dedi mınoset verdi ama ıcmedım.insan korkuyor yınede.zaten hamılelere verilen tak agrı kesici mınosetmıs siz kullandınız mı?
Aaa evet sen deyince şimdi hatırladım adet dönemim tam bu tarihler, söylediğin iyi oldu ben de şimdi bu haldeysem naparım diye düşünmeye başlamıştım:)Normalde sismez canim ama adet donemlerinde benim gobegim goguslerim siser belki seninde ondandir
Benim de aynen öyle, nefes alırken zorlanıyorum resmenbende müthiş şişim bunun bebekle alakası yok büyük ihtimal hazımsızlık fln hele bugün nefes alamıyorum desem yeridir
Cok Üzgünüm kaybettim cnm
allah sabrını ve ecrini nasip etsin üzülme demek boş biliyorum ama hakkında hayırlı olan budur muhakkak sabır ve ecir dile tez vakitte sağlıklı ve shhatlisine kavuştursun güzel mevlam ve beterinden daha acısından esirgesinMalesef cnm düştü kaybettik
bende sürekli hasta olma korkusu yaşıyodum yaaa iyi en azından normalmişbenimde öyle canım sıcacık evde üzerime kar yağıyor resmen :) ayaklarım dondurucudan yeni çıkmış gibi akıntımda var acaba üşüdüğüm için mi yoksa normal bir şey mi?
durumu blmiyolar canım henüz söylemedim kimseye .Çok az kişi biliyo ..kalp atışlarını duymadan söylemedim önceki deneyimlerimiden annem bile bilmiyo ama atlattım çok şükür hayırlısıyla akşamıKolay gelsin. Kendinizi fazla yormayin eğer durumunuzu biliyorlar yardimci olurlar ama...
ben çayı çok içerim normalde hem sabah hem akşam ama şu sıralar akşam canım çay istemiyo sadece sabah içiyorum o da 3-4 bardak oluyodur ben kahve hiç içmesem daha iyi o zamancanım bende bu çay kahve meselesi ile ilgili geçen gün bir araştırma yaptım günlük belli bir miktar içebilirmişiz bir bardak çayda 40 mg kafein varmış kahvede 60 mg ve günlük max. doz 200 mg mış bende kahve içmek istediğim gün çayı bir bardak içiyorum normaldede max. 2 bardak çay içiyorum.
tabi ki haber veririm :) bugün için heyecanla bekliyorum saat 4 olsunn biran önce :))))Amin 15 kasımda Allahın izniyle kalp atışlarını dinlemeye gıdıcem.sende gidince haber ver bebısı:)
Tesekkur ederim canimHayırlı olsun canım,gayet normal.Değerler herkeste değişiyor ama 6. hafta için bu değer normal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?