2015 Temmuz Anneleri

Arkadaşlar bişey sorucam sizd benim karnım şimdiden şişti kotlarım sıkıyor düğmelerini açıyorum, bişey yediğimde yok mide bulantısından bugün hariç bugün iyiydi midem şükür yedim hem de deli gibi:) iki aylıkken karın şişer mi sizlerde nasıl?

benimde öyle canım sıcacık evde üzerime kar yağıyor resmen :) ayaklarım dondurucudan yeni çıkmış gibi akıntımda var acaba üşüdüğüm için mi yoksa normal bir şey mi?

Normalde sismez canim ama adet donemlerinde benim gobegim goguslerim siser belki seninde ondandir

Amin 15 kasımda Allahın izniyle kalp atışlarını dinlemeye gıdıcem.sende gidince haber ver bebısı:)

kızlar kasıgımın sol tarafında sol bacagım dahil olmak üzere ağrım var doktora gittim kan idrar testi yaptı ultrasonda baktı bir şey çıkmadı ama hamilelik basınfa rahim büyümesine baglı olabilir dedi mınoset verdi ama ıcmedım.insan korkuyor yınede.zaten hamılelere verilen tak agrı kesici mınosetmıs siz kullandınız mı?

bende müthiş şişim bunun bebekle alakası yok büyük ihtimal hazımsızlık fln hele bugün nefes alamıyorum desem yeridir

Canim o hastaneden uzak dur.İlk gebeligimde doktorum dis gebelikten suphelendi beni zeynep kamile yonlendirdi.Bu arada parca dusurdum beta hcg bir artiyor bir dusuyor.Neyse gittim zeynep kamile beta hcg yaptilar normal hamilesin dediler.Parca dustu diyorum o bi sey degildir dediler.Ultrasonla baktilar rahmin yamuk dedi kiz,arkadasini cagirdi o bakti ters dedi.Cok moralim bozuldu.Simdiki hastanemi ve doktorumu buldum,muayene edecek dedim benim rahmim tersmis.Doktorum bakti saskin saskin yoooo rahmin gayet duzgun dedi Zeynep kamil tam bir facia,Allah cc kimseyi oraya dusurmesin.

Bana arada cok usumek geliyor usurken de midem bulaniyor.Usuttum desem bayadir boyle.Boyle birsey yasayan var mi??
Canim normal.Bazen usuyorum sicacik evde kombiyi daha cok aciyorum,bazen ates basio buz gibi havada kombiyi kapatiyorum
Bendede cok sislik var Gobegim 6 aylik gibi,birde cok gaz var

Benim Dr çok tatlı bi bayan Türkiye has. Figen işler tavsiye ederim ama kalabalık bi hastane tabi burada osmanoglu hastanesi sakin bak sGK ile anlaşması var Dr tanımıyorum ama her iki hastanede çok temiz
şişlideki türkiye hastanesimi eskiden orada oturuyordum çoçuk doktoru çok iyiydi 10 sene önceydi tabi şimdi bir doktora başladım ama pek ısınamadım eski doktoruma dönerim berki ama çok yoğun ve hastane şartları iyi değil doğumu kesinlik orada yapmam ama doktor süper ne yapacağımı şaşırdım

Aynen bende bazen bir titriyorum ayaklarım buz kesiyor hamile olduğumu öyle tahmin ettim ilkindede ayaklarım üşürdü ve tabi hafif bulantı çok şiddetli olmadı hiç
bende çok üşüyordum bende oradan anladım kesin hamileyim diyordum ama testleri ikna edememiştim taki 3 gün geçene kadar

birde parol içebilirsin ama plus olmayacak. ben parol kullanıyorum minosetten daha hafif.

Kızlar bugün şükür bebişimin kalp atışlarını duydum. Boyu da 1.1cm olmuş. Kalp atış hızı 137bpm sizce normal mi? Şu an 7+1im. Doktorum normal dedi ama sanırım kuruntu yapmaya yer arıyorum

bu aralar işe gitmek istemiyorum. sabah oturma odasındaki kanepe ile resmen konuşuyorum aksam ona kavuşacağım saatleri iple çekiyorum. İnanılmaz yorgun hissediyorum kızlar kendimi.. İşim yarım gün lakin çok yorucu.. uykuya doymuyorum

Kızlar nane gebelikte düşük yapar diye önerilmez
İhlamur için o daha masum
İçine de bal karabiber limon bırakıp için

Ayrıca üşüme olayı bende de döllenmeden beri var
Gece uyurken de sıcak basıyor boğuluyorum sanıyorum
Çok dengesiz olduk ya hormonlardan dolayı

Dr konusunda da herkese güvenmeyin
Benim adet öncesi gebelği öğrenip iğneye başlamıştım
O gün kanamam oldu ve nöbetçi kadın doğum uzmanı olan güya en iyi dr lardan biri beta 75 çıkmıştı iki gün öncesinde
Ultrason a aldı rahim kalınlığı 11mm bu bebek tutmaz hatta o kanama da muhtemelen adet kanamasıdir dedi
İlaçları da kalp atışı olmadan gereksiz veriyorlar dedi
Yıkıldım resmen
Eve geldik iğne ve ilaçlara devam ettim
Sabahında da dr u mu aradım ilaçlara iğneye aynen devam 1hafta sonra gel keseye bakarız dedi.
3gün wc dışında kalkmama izin vermedi eşim. Kalk gidip beta ya bakalım belki düşmüş adet olurum dedim
Gittik 5gün aradan sonra 200-300 lerde olması gerekirken 750 ye çıkmıştı
Havalara uçtuk eşimle
Birkaç gün sonrada keseyi gördük zaten 4+5 te 7 mm idi
Cuma günü de kalp atışı için gideceğiz inşallah
Ama o geceki dr u dinleyip ilaçları bıraksa idim kanama devam eder bebeğimi kaybedebilirdim
Rabbim hayırlı drlara rast getirsin bizi inşallah..

Kizlar ben sanirim siskinlikten catliycam boyle giderse. Normal bir porsiyon aksam yemegi yiyorum ama sanki 10 kisilik yemisim gibi karnim sisiyo hazmedemiyorum saatlerce. Gaz zaten var. Yani aksamlar bana dar oluyor anliycaginiz. Napicagimi bilmiyorum. Yemezsem de midem bulaniyo. Yatistirmak icin yiyorum az yiyorum gercekten ama yediklerim midemde sanki 5 katina cikiyo anlamadim bu isi. Davul gibi karnim sanki 7 ayligim. Benim gibi olan var mi? Varsa da care bulabildi mi?

Normalde sismez canim ama adet donemlerinde benim gobegim goguslerim siser belki seninde ondandir
Aaa evet sen deyince şimdi hatırladım adet dönemim tam bu tarihler, söylediğin iyi oldu ben de şimdi bu haldeysem naparım diye düşünmeye başlamıştım:)

benimde öyle canım sıcacık evde üzerime kar yağıyor resmen :) ayaklarım dondurucudan yeni çıkmış gibi akıntımda var acaba üşüdüğüm için mi yoksa normal bir şey mi?
bende sürekli hasta olma korkusu yaşıyodum yaaa iyi en azından normalmişsırtım çok üşüyo giyinmek falan fayda etmiyobirde bugün lapa lapa kar var oooooh

Kolay gelsin. Kendinizi fazla yormayin eğer durumunuzu biliyorlar yardimci olurlar ama...
durumu blmiyolar canım henüz söylemedim kimseye .Çok az kişi biliyo ..kalp atışlarını duymadan söylemedim önceki deneyimlerimiden annem bile bilmiyo ama atlattım çok şükür hayırlısıyla akşamı
ben çayı çok içerim normalde hem sabah hem akşam ama şu sıralar akşam canım çay istemiyo sadece sabah içiyorum o da 3-4 bardak oluyodur ben kahve hiç içmesem daha iyi o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…