- 13 Temmuz 2014
- 154
- 124
- 53
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #2.081
Teşekkür ederim arkadaşım.. Çarşamba inşallah işten izin de alamadım anca o güne ayarlayabildim.. sabırsızlıkla bekliyorumcanım değerin gayet normal yüksek değil sen testi geç yaptırmışsın. ben tüp bebek yaptrdım sat 15 ekim olarak hesaplanıyor ve taa geçen hafta pazartesi günü 1590 şuan 10bini geçmiş olması lazım tek kese vardır. hayırlısı olsun telaş yapma bir an önce git keseni gör.
hayırlısı olsun canım o zamana kalp atışlarını bile duyabilirsin belki bende perşembe gideceğim kalp atışı için aslında doktorum haftaya pazartesi çağırmıştı ama insan dayanamıyorTeşekkür ederim arkadaşım.. Çarşamba inşallah işten izin de alamadım anca o güne ayarlayabildim.. sabırsızlıkla bekliyorum
Ahh canım arkadaşım sen benim geçen hafta maceralarımı bi duysan:) 3 ayrı hastaneye gittim randevusuz muayneye almadılar :) Şimdi bekliyorum sabırla:) kalp atışı için bilmem ki 5+6 olcak inşallah duyarım..hayırlısı olsun canım o zamana kalp atışlarını bile duyabilirsin belki bende perşembe gideceğim kalp atışı için aslında doktorum haftaya pazartesi çağırmıştı ama insan dayanamıyor
Canım inş en tez zamanda güzel haberler alırız tekrar senden.
Sen içini rahat tut inş bişey olmaz. Şuan en son yapmamız gereken şey stres :)
Canım inş en tez zamanda güzel haberler alırız tekrar senden.
Sen içini rahat tut inş bişey olmaz. Şuan en son yapmamız gereken şey stres :)
ben 5+3 te karindan gormustum
Bana arada cok usumek geliyor usurken de midem bulaniyor.Usuttum desem bayadir boyle.Boyle birsey yasayan var mi??
vallahi bende çok üşüyorum donuyorum ama bende de üşütme değil herhalde hamilelikten diyorum ayağımda çorap patik üstümde battaniye oğlumla eşim gülüyor bana bu arada kansızlığım da yokBana arada cok usumek geliyor usurken de midem bulaniyor.Usuttum desem bayadir boyle.Boyle birsey yasayan var mi??
vallahi bende çok üşüyorum donuyorum ama bende de üşütme değil herhalde hamilelikten diyorum ayağımda çorap patik üstümde battaniye oğlumla eşim gülüyor bana bu arada kansızlığım da yok
yok evim soğuk değil eşim çorapsız geziyor ben yumurtlamadan beri üşüyorum kendim üşüyünce oğlumu giydirmeye çalışıyorum oğlum 11 yaşında bu arada anne sen şaşırdınmı kendin üşüyorsun beni giydirmeye çalışıyorsun diye isyan etti çok güldüm ben üşüyünce herkez üşüyor sanıyorum galiba
Benim Dr çok tatlı bi bayan Türkiye has. Figen işler tavsiye ederim ama kalabalık bi hastane tabi burada osmanoglu hastanesi sakin bak sGK ile anlaşması var Dr tanımıyorum ama her iki hastanede çok temizarkadaşlar istanbulda avrupa yakasında iyi bir kadın doğumcu arıyorum benim doktorum çok iyi ama hastane berbat 1 ay sonraya gün veriyor doktor çok yoğun anlamadım gitti
kızlar az sonra 10 kişilik bi misafir grubu gelicek çaya..Dua edin bana şimdiden yoruldum
Geçmiş olsun.Bende aynı durumdayım canım üç gündür benim komşum kadındoğumcu ona sordum kesinlikle ilaç kullanma dedi bence doktora bile gitme sadece nane limon dedi
Aynen bende bazen bir titriyorum ayaklarım buz kesiyor hamile olduğumu öyle tahmin ettim ilkindede ayaklarım üşürdü ve tabi hafif bulantı çok şiddetli olmadı hiçBana arada cok usumek geliyor usurken de midem bulaniyor.Usuttum desem bayadir boyle.Boyle birsey yasayan var mi??
Hoşgeldin hasta gebeler kervanına sadece nane limon yapacak başka bişey yok bol bol su ama ben onu bile içemiyorum birde çalışıyorum durum vahim yani...geçmiş olsunArkadaşlar çok fenayım,korktuğum başıma geldi, boğazlarım şiş, burnum akıyor . Kafamı kaldıracak takatim yok napabilirim, Allah gebelere yarım etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?