• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

ben bundan istiyorum :)

Eklentiler

• 10245416_863963216970449_554122439836570837_n.webp
    10245416_863963216970449_554122439836570837_n.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 129
Kızlar hastanedeyiz hala serumlar bitmedi iyiyiz çok şükür kızçe duruyor Sağlamda Sancı ishalden olmuş Sağolun iyi dilekleriniz için tek tek yazamadım malum tek elimi kullanabiliyorum serum takılı Allah hepimize sağlık versin

Erkekte sivri gobek kizda yauvan gobek gibi birsey kizin gazsiz erkegin gazli olacagi. Oglum gazli degildi ama cok kusuyordu. Abimin kizi 5 ay gaz sancisi cekti cektirdi ama hic kusmadi. Nasip bu isler. Tabi genetik bir de

Kızlar hastanedeyiz hala serumlar bitmedi iyiyiz çok şükür kızçe duruyor Sağlamda Sancı ishalden olmuş Sağolun iyi dilekleriniz için tek tek yazamadım malum tek elimi kullanabiliyorum serum takılı Allah hepimize sağlık versin
geçmiş olsun canım Allahım sana da kızına da sağlık versin

http://www.muhtesemilkyil.com/

kızlar ben bu albümü aldım tavsiye ederim
bebekle alakalı herşeyin tarihini hikayeleştirilmiş şekilde yazmışlar
ben okurken ağladım
çocuklarımız için ileride mükemmel bir hatıra olabilir

çok guzelmiş düşünebilirim almayaı...ama bı oğlum daha var bana nıye yapmadın dıyecek muhteleemn :((

selam kızlkarında catlak oluşan oldumu... benım bu sefer karnım çok buyudu çatlayacak dıye korkuyorum valla...

gecmış olsun canım
sağlıkla çıkın inşallah

geçmiş olsun canım dikkat et kendine. bebekler de dursun yerlerinde. :)

Ayakkabi icin alisverse ciktim belim tutuldu gezemeden oturcak yer aranirken firsat bu firsat dedim yilar sonra bi sinema kacamagi yapicam inşallah yalniz sorun su ki salonda benden baska kimse yok :KK45: biraz tirsmiyom degil koca salonda bi basima kac saat ay birileri gelse bari dogursam kimsenin ruhu duymaz burda. Film de bilimkurgu zaten iyi mi ettim kotu mu gorcez bakalim:KK53: en son kizima sekiz aylik hamileyken gitmistim bidaha gitmem de dort yil bulur zannmca :)
nerden bulcan bu fırsatı bır daha. resim de çek salon kapattırdım dersin.
bende öyle yalnız çok işler yaparım. gider bir restorantta tek başıma yemek yerim, alışveriş, sinema falan da bazıları şaşırıyor yalnız nasıl zevk alıyorsun diye

selam kızlkarında catlak oluşan oldumu... benım bu sefer karnım çok buyudu çatlayacak dıye korkuyorum valla...
ılkındede olmadı bundada henüz yok..hatta o kahverengı cızgıde yok..kızımda hemen belırmıstı oysa

adliyeye gitmem lazım toto yerinden kalkmıyor , bi saat sonra bi saat sonra die die hala yatıyorum :) (son yarım saat, sonra duş)

adliyeye gitmem lazım toto yerinden kalkmıyor , bi saat sonra bi saat sonra die die hala yatıyorum :) (son yarım saat, sonra duş)
alıştın tembelliğe. kalk bakayım. aktif ol biraz. ben çıktım banka falan bır tur attım geldım ama dışarı çıkmam pek hayırlı olmuyor benım aklım hep alışverıste.
o arada ıkı dakıka da gıttım kumaşçıların olduğu bır cadde var oraya duvar kağıdı bulabılırmyım bebek ıcın dıyeç

Ayakkabi icin alisverse ciktim belim tutuldu gezemeden oturcak yer aranirken firsat bu firsat dedim yilar sonra bi sinema kacamagi yapicam inşallah yalniz sorun su ki salonda benden baska kimse yok :KK45: biraz tirsmiyom degil koca salonda bi basima kac saat ay birileri gelse bari dogursam kimsenin ruhu duymaz burda. Film de bilimkurgu zaten iyi mi ettim kotu mu gorcez bakalim:KK53: en son kizima sekiz aylik hamileyken gitmistim bidaha gitmem de dort yil bulur zannmca :)

Iyi yapmışsın Mısır da al oh mis. Kimse yoksa bile makinist mi diyolar filmi gösteren kişi vardır ;)

alıştın tembelliğe. kalk bakayım. aktif ol biraz. ben çıktım banka falan bır tur attım geldım ama dışarı çıkmam pek hayırlı olmuyor benım aklım hep alışverıste.
o arada ıkı dakıka da gıttım kumaşçıların olduğu bır cadde var oraya duvar kağıdı bulabılırmyım bebek ıcın dıyeç

Kendime takvim yapmadım ama arada seninkini de okumadan edemiyorum. Bugün okudum sevmedim bi süre okumıycam :)

Kendime takvim yapmadım ama arada seninkini de okumadan edemiyorum. Bugün okudum sevmedim bi süre okumıycam :)
neden bir şey demiyor kasılma dıyor boşver kasılır geçer.:)
bende müzik açtım son ses bakayım bızım tembel kıpırdayacak mı? bu müzikle benı handan kovazlarsa iyi.
yan büro işçi partisi birazdan gelirler. :) EMEK'e müzik dinletiyorum derim. hönk!!

hayır işte aslında öyle aşırı bir idrar yolu şikayetimde yoktu çok su içiyorum ben idrarım hiç koyu olup acıtmaz yaparken tamamen doktor rutin testte isteyince çıktı bakteri. birde kaşıntı olmuştu vajinamda ondan sonra istedi. henüz daha kültür testi çıkmadı. bana dedi ki ilaçların içeriği idrardaki bakterilere etki ediyorsa iç dedi eczacı. yani idrar kültürümde bakteriler çıkarsa ilaçların kullanımında yazıyor bakteri adları ona göre kullanmamı önerdi basit bir idrar bakterisiyse içme çok su iç dedi. yani ondan kafam karıştı eczacı tanıdığımız yardımcı oldu sağolsun ama kafamda karıştı :)
valla benim bile kafam karıştı canım, ne desem bilemedim :)

Başkasının hayatını kurtarmayı ben de isterim de benim aklımı karıştıran acaba bebişin kordon kanını kullanırlar da ilerde bebişe lazım olursa aa biz onu kullandık derler mi :KK66: bir de banka olduğu için habire para vericez saklamaları için sonra aa biz onu kullandık derlerse sinir olurum ki bu Türkiye'de olması olası bir durum. Iyice araştırıp en güvenli yerde saklayalım en iyisi.
türkiyede iki tane yer var saklayan ve doğum öncesinde onlarla iletişeme geçiyorsun,onlara sadece kendi kullanımın için olduğunu bildiriyorsun ve 2000-2500 dolar gibi bi para ödüyosun sonrasında da her yıl için 100-150 dolar.yoksa kordon kanını bankaya bağışlarsan para çıkmıyor cebinden.
nasıl yani ormanın içinde oturuyorsunuz. off nasıl özendım sana anlatamam ben yeşil doğa delisiyım. açmayan bir çiçeğim vardı bır gun baktım açmış 5 yıldan sonra iki gun ona baktım baktım ağladım.
böyle benımkı delilik derecesınde.
bana göre doğa ile iç içe yaşarsan hiç derdin olmaz.
damarlarında karadenizli kanı akıyor kolay mı :)

Cnmduvar kağıdını önermiyorlar hele de bebek odasına eşim inşaat müh hayatta yaptırmax diğer arkadaşlarıda karşı mimarlar da dahil . Hem duvarın nefes almasını önlüyormuş hemde kimyasal boya varmış haberiniz olsun

Haklısıın:) her yerim acıyo ya yattıkca daha kötü sanki :) ben gideyim de bi duş alayım :))))
Duvar kağıdı cok sevimli oluyor gercekten

Back
X