bunu herkes soylerdı ya derdım 9 aylık bır kadın amudamı kalkacak ne enerjısı ..ama doğuma gıttıgım gun yatakta takla atmıştım dogsun bu çocuk artık dıye

hatta annem kızım sende hıc doğuracak goz yokbıraksak duz duvara tırmanacaksın demıstı..o gece suyum geldı
yanı kaderdevarsa bebegım o çocuk ordan cıksında nasıl çıkarsa çıksın modundaoluyosun takma kafana o yüzden
valla kızlar geneldeılk doğumlarda bu durum yaşanıyor cunku rahım ağzı dar kafası cıksada omuzlar çıkmıyor,,o sanıyeler oyle onemlıkı dr hadı kendılıgınden çıksın dıye bekleyemiyor.. 2 3 kez ıkındığında halen çıkmadıysa mukadderat ne dıyeceksın
kızımı ekımde dogurmustum kıs bebegıydı..yav arkadaş senkendını de sıcak tutsan bebegı 9 katbattanıyeye de sarsan gaz oluyor..ne yıyecegımı sasırırdım..hıc kıs sebzesı yıyemedım baklıyat yıyemedım..yanı oylebır tezatkı sutun bol ve kalıtelı olmalsı ıcın yemelısın ama gaz yapmaması ıcın yememelısın..öffffffff

ben ılkınde Allahım hayırlısını ver derdım ektra soyleolsun böyle ver rabbım falan hıc demezdim..nasılsa yiyecek nasıl sa doğacak nasılsa uyuyacak dıye dusunurdum..ama herbırınden ayrı ayrı dertlı olunca mesela ıkıncı kez hamıleoldugumu ogrenırogrenmez ellerımı açtım..Rabbım dedımbana hıc kusmayacak,aksam yatıp sabah kalkacak,ne versem yiyecek bol bol emecek(kızım emmekte ıstememıstı

) sakin uslu sağlıklı sıhhatlı bır evlat ver yarabbım demıstım..halende derım sohbetlerdede herkese amın dedırtırım bu duama..cok cektım cok