2015 Şubat Anneleri

Idrar yolu hastaligi direk erken dogum sebebi duzenli tahlil verin sorun cikica da ilac kullanin dr veriyorsa. Aman kizlar ihmal etmeyin. Bitkisel seyler de hamilelikte riskli ilaci veren dr ama bitkisel urun oneren tip dali yok ulkemizde. Olmali aslinda.

Saol canm benm..el mahkum kullanmak zorundayım..inş tekrarlamaz..bu arada ilaç harici geçmesi için doğal bişeyler yaptn mı
doğal bişey yapmadım çünkü hamileyken bitkiler ters tepebiliyor. mesela ibrahim saraçoğluna çok güvenirim o kürlerini verirken hep belirtir hamileyken yapmayın her bünyede farklı sonuçlar verebilir diye, cesaret edemiyorum o yüzden. tekrar olmasın diye idrarımı tutmamaya ve o bölgenin ıslak kalmaması için sürekli çamaşırımı değiştirmeye çalıştım ama olmadı 2. kez enfeksiyon kaptım. ama ben çalışıyorum iş yerindeyken bazen su gibi akıntım geliyo eve gidene kadar ıslak kalıyorum. sen eğer evdeysen hep kuru kalmaya bak olur mu canım ;)

Islak toprak kokusu n guzel kokudur yaa. Gidip yalamak istedim islak topragi. Baya kansizim sanirim : (

Yulaf ye canım şekeri düşürüyor. Iki saat sonra ölçüm yap 120 nin altında olmasını bekleriz dedi Dr um. Sen de bir saat sonra bidaha bak yani iki saat sonra baktığında kaç onu not et bakalım.
bu durumda günde 6 kez ölçüm yapmış olucam ama olsun bide öyle deneyim. kahvaltı dışında yulafı nasıl kullanabilirim?

S.a kardeşler...dün verdiğim idrar tahlilinde iltihap çıktı malesef ..dr da Zimakss ve Monurol diye iki ilaç verdi .benm takıntılı olduğumu bilfiği için üstüne basa basa bebeğe zararvermez dedi ama gel gör ki içim hiç rahat deil..bu ilaçları duyan bilen var mı acaba
Monurol u bana 15 20 gunde bir kullan dedi doktorum diger ilaci kullanmadim ama gecmis olsun enfeksiyon zararliymis bebege kullaniyorum ben o yuzden

Yulaf ye canım şekeri düşürüyor. Iki saat sonra ölçüm yap 120 nin altında olmasını bekleriz dedi Dr um. Sen de bir saat sonra bidaha bak yani iki saat sonra baktığında kaç onu not et bakalım.
BENDE Akşam yulaf kepegınden ekmek yapıcam evde vardı. hem ödeme attırıyor hem tok tutuyor.

Üzüm ye çekirdekli. Onda da toprak tadı var.
ya sigara tiryakisi olursun bir sure icmeyince sigara dumani kokar ya insana aynen oyle kokuyor. Cizgi filmlerdeki gini burnumun dogrusuna gidip yiyesim var resmen. Toprak yeme istegi knsizliktan oluyor pika deniyor. Okadar da kansiz degilim ya. Belki ben toprak kokusu bagimlisiyim ahaha. Kuru uzum yiyorum da o baska o baska

imdattt! Türkçe öğretmeni yok mu aranızda? eskiden fotograf çekilmek vardı neden şimdi herkes resim çekiniyorum diyor. doğrusu bu mu yoksa? ben mi yanlış biliyorum?

Okula 15 dk yuruyorum kasigima bi batma girdi cook yavas yurudum. gerizekalinin biri arabayla gecerken korna yapti bakiyor oyle yavas yuruyunce bin demek istedi heralde. Senin karina da yapsinlar boyle dedim bn de icimden. Sonra uzuldum karisinin sucu ne diye

Fo
imdattt! Türkçe öğretmeni yok mu aranızda? eskiden fotograf çekilmek vardı neden şimdi herkes resim çekiniyorum diyor. doğrusu bu mu yoksa? ben mi yanlış biliyorum?
Fotograf cekilir resim cizilir. Cunku genclik biraz cahil. Dahi anlamindaki de yi bitisik yazandan ve fotografa resim diyenden kacarim kosarak.

BENDE Akşam yulaf kepegınden ekmek yapıcam evde vardı. hem ödeme attırıyor hem tok tutuyor.
ekmeğin tarifini yazabilir misin? bende bugün ekmek yapıcam da :)

Öğle akşam arasındaki ara öğünde bir meyva ve beş kaşık yulaf 200 ml süt. Ye hepsini :KK66:
teşekkür ederim yulaf ezmesi alayım bugün yarında itibaren başalarım ;)

canım ben ilk üç ay başka bir şehirdeydim orda 2 doktor 2 hastane. sonra mardine atandım burda da 2 doktor 2 hastane ve hastaneleri beğenmediğim için şimdi diyarbakıra gidiyorum. yani totalde 5 doktor 5 hastaneyle rekor bende :)

herkes 2 saat sonra diyo bana neden 1 saat dedi ki? hatta dün eşime sordum acaba ben mi yanlış anladım diye o da 1 saat dedi. napsam ki?

diyet ve yürüyüş verdi. eşimde kızıyo daha 1 gün oldu diyete başlayalı hemen düzelmez diyo ama gelde bana anlat. on gün takip yapıcaz bakalım inş düzelme olur

Düzelir düzelir inşallah. Buarada doktorum bana da 1 saat sonra bak demişti. Herkesin tarzı farklıysa demek :D

kızlar daha önce mevzusu geçti mi bilmiorum, yetişemiyorum yazılanları okumaya :) bebek bezi ve ıslak mendil markalarını araştırdınız mı? ben bebek bezini prima premium care düşünüyorum ama ıslak mendil konusund bi fikrim yok. en iyisi hangisidir araştıran/bilen varmı?
adım adım herşeyi araştırıp almaya başlıycam inşallah. bu hafta bebek bezi ve ıslak mendili halletmeyi düşünüyorum. almak için bi yanım erken dio, bi yanım 7. aya girdin Allah korusun aksi bi duruma hazırlıklı ol dio..

Benim 50 mglik yuklemede açlık kan şekeri 85, yukleme sonrası 1. Saat 156 cikti. Iyi mi kotu mu bilemedim :KK43:
benm açlık kan şekerim 88 1.saat 158 çıktı, doktor 100 lük istedi :( 140tan sonrası iyi değilmiş, içimiz rahat etsin bakalım dedi. sen de doktoruna sor 100lük istiycektir bence

Back
X