• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

aynı ped gibi mi koyacaz , yoksa bu tamponları vajinanın içine dokuyolar ya regl döneminde onun gibi mi ?[/QUOTE]
ıcerı sokabılecegını sanmıyorum dıkıslerden dolayı... ben kanamam azalana kadar hasta bezı kullandım ..kafam rahat ben rahat münüş herkesten rahat :KK70:
Günaydın kızlarrrrr bol tepikler hepimize :) artık çok yoruluyorum okulda bi de eve gel yemek yap ye derken pil bitiyor valla iki gündür bide üstüne boğaz ağrısı başladı size yazamıyorum ve takip edemiyorum bir an önce izne ayrılmak istiyorum artıkkk öptüm
gecen gece boğaz ağrısı ve öksürükten boğuldum adeta hemen bıraz bala toz zencefıl karıştırdım...boğazımda tuttum 1 dk sonra yuttum..sabah kalktım turp gıbıyım maasallah ;):KK69:

:) hep hormondan bunlar. Ben bi de duygusal film izleyemm vurdu kirdi bilim kurgu olcak bana.en iyisi bildigim yoldan gidiyim:)

aynen bende öyleyim
ya komedi olacak ya bilim kurgu
ama kanlı zombili hiç sevmem midem bulanır

ya ben gece sankı göbegımın ustune yattım yarım olarak. gece uyandım agrımıs karnım. şimdi de bebek hıc oynamadı henuz. kafaya cok fena taktım . her dakıka doktora gıtmek ıstemıyorum artık.
oynardı hep sabahları falan. kafayı yıyecem yıne manyaga bağladım.

o nasıl oluyor. burda yazanları görüyordum ama ne demek bılmıyorum.

Zamanı birbirine eşit bebişler için kullanıyorlar. Hatta erkek kız bekleyenler şimdiden gelinim damadım diye sevmeye başladı. Bizim aynı cins olduğu için biz senle sadece kardeş olabiliriz :p

Pamuğu bir kaç kat gazlıbeze sariyorsun. Yapimi çok basit malzemeyimedikalden aliyorsun. Büyüklüğü ped den biraz büyük olabilir.

aynı ped gibi mi koyacaz , yoksa bu tamponları vajinanın içine dokuolar ya regl döneminde onun gibi mi ?[/QUOTE

ped gibi canim

aynı ped gibi mi koyacaz , yoksa bu tamponları vajinanın içine dokuyolar ya regl döneminde onun gibi mi ?

Bence ped gibi konulacak ama kanı çok çabuk aşağı sızdırır gibi geliyor.[/QUOTE]

tabi pede gore daha sık degistirmek gerekiyor.

Canım bişi sorcam bu hastane çantasında şampuan saç kremi falan da yazıyor internetteki listelerde sen de eklemişsin şampuan duş alacak bi ortam mi oluyor şampuan ne için

canım orada doğum sonrası duş alacak yer olursa (genelde özel hastaneler tek kişilik odaya alıyorlar hastayı - özel banyosu ve tuvaleti olan bir oda - ) rahatlamak adına duş alınabilir diye düşündüm. tabiki sezaryen olursa doktor duş alamazsın derse sadece kendimizi silmekle yetineceğiz o ayrı. belki saçımızı yıkayabiliriz. bilmiyorum. küçük bir şişede şampuan götürmek çok da problem değil : )

Zamanı birbirine eşit bebişler için kullanıyorlar. Hatta erkek kız bekleyenler şimdiden gelinim damadım diye sevmeye başladı. Bizim aynı cins olduğu için biz senle sadece kardeş olabiliriz :p
HII anladım aynı zaman yani. hangımızıncı once doğacak acaba.
evet sonunda bır tekme attı ıcım rahatladı Allaha şükür.

Bence ped gibi konulacak ama kanı çok çabuk aşağı sızdırır gibi geliyor.

tabi pede gore daha sık degistirmek gerekiyor.[/QUOTE]
en içi pamuk,dışına penye bir bez en üstede g.bez koyulursa daha koruyucu olur. bana hastanede verdıklerı oyle bır seydı. amelıyattan sonra.

uyuyodur belki annesi , ben de bazen yüzüstü uyanıyorum
ya ben gece sankı göbegımın ustune yattım yarım olarak. gece uyandım agrımıs karnım. şimdi de bebek hıc oynamadı henuz. kafaya cok fena taktım . her dakıka doktora gıtmek ıstemıyorum artık.
oynardı hep sabahları falan. kafayı yıyecem yıne manyaga bağladım.

kızlar hayırlı sabahlar.cümleten iyisinizdir inşallah.bakıyorum ara ara yazdıklarınıza.ben hala gripten

kurtulamadım.gözüm yüzüm şiş.hiç halim yok

halbuki dünyanın işi beni bekliyor.evi süpürüp toz almaktan başka bi şey yapamıyorum eve pislik götürüyor...bi yandan

sınavım yaklaşıyor...bu arada ssvd grbuna üye oldum..araştırma halindeyim.eğer fiyatı uygun bi yer bulursam

normal doğum yapmak istiyorum..

herkesler alışverişleri bitirmiş ben hala tamamlayamadım.bi iyileşebilsem çok işim var.

kızlar benim kız içerde şu iki gündür iyice sıkıldı sanırım. öyle tekmeler atıyor ki, dün akşam içimde bir yeri deldi sandım. bizim kız erken gelmeye kalkmasın sakın. otursun oturduğu yerde : )
çantaya koyacaklarımın listesi hazır sadece, çanta hazır bile değil. : )
dünya kıyafet var, yıkanıp ütülenecek.

canım orada doğum sonrası duş alacak yer olursa (genelde özel hastaneler tek kişilik odaya alıyorlar hastayı - özel banyosu ve tuvaleti olan bir oda - ) rahatlamak adına duş alınabilir diye düşündüm. tabiki sezaryen olursa doktor duş alamazsın derse sadece kendimizi silmekle yetineceğiz o ayrı. belki saçımızı yıkayabiliriz. bilmiyorum. küçük bir şişede şampuan götürmek çok da problem değil : )
bu medipol megada şampuan, saç kurutma makınesi falan var. eli yüzü düzgün hastanelerde oluyor genelde. hele karşıda marmara üniversitesi hastanesınde kuzenım amelıyat oldu. otele mı gıttık hastaneye mı bellı degıldı.

kızlar benim kız içerde şu iki gündür iyice sıkıldı sanırım. öyle tekmeler atıyor ki, dün akşam içimde bir yeri deldi sandım. bizim kız erken gelmeye kalkmasın sakın. otursun oturduğu yerde : )
çantaya koyacaklarımın listesi hazır sadece, çanta hazır bile değil. : )
dünya kıyafet var, yıkanıp ütülenecek.

benimkide öyle artık karnımı aştı belime doğru çıkmaya başladı hareketleri
dün gece tam bel kemiğimin yanında dolandı
içimde kurt varmış gibi hissettim
çok gıdıklanıyorum o öyle dönerken
salak salak gülüyorum kendi kendime

doğum şekli hastane odası falan ne zaman konuşuluyor
benim doktorum herşey yolunda demekten başka bişey söylemiyor bana
sinirimi bozmaya başladı
değiştirsemmi diyorum

benimkide öyle artık karnımı aştı belime doğru çıkmaya başladı hareketleri
dün gece tam bel kemiğimin yanında dolandı
içimde kurt varmış gibi hissettim
çok gıdıklanıyorum o öyle dönerken
salak salak gülüyorum kendi kendime

valla benim yanlarıma doğru vuruyor genelde. dün de bi patlattı leğen kemiğime geldi sanırım. içerden biri beni itiyormuş gibi oldu. ben karnımın bayrak gibi dalgalandığını görünce komiğime gidiyor ben de gülüyorum kendi kendime : )

HII anladım aynı zaman yani. hangımızıncı once doğacak acaba.
evet sonunda bır tekme attı ıcım rahatladı Allaha şükür.

Iyi çok şükür sevindim :) ben de gece yan yatarken karnımın üstüne döndüğümü hissediyorum niye böyle oluyor acaba yapmayalım diye düşündükçe mi ki o_O

doğum şekli hastane odası falan ne zaman konuşuluyor
benim doktorum herşey yolunda demekten başka bişey söylemiyor bana
sinirimi bozmaya başladı
değiştirsemmi diyorum
benim doktor da öyleydi kilosunu bile söylemiyodu bende değiştirdim.en son 3. doktor 3. hastane değişikliği oldu ki şimdi normal doğum yapma kararı alınca bi daha değiştirmem gerekiyor.şu an doktor araştırıyorum.4 doktor 4 hastane ile rekor bende sanırım

Back
X