2015 Şubat Anneleri

bilmiyorum çok mu pimpirikliyim ama sormam lazım..:14:
Hamilelikte kozmetik kullanımınn bir sakıncası olur mu?
akşam davet var ve ben ruh gibiyim halsizlik ve baş ağrısı berbat hale soktu beni..
Normalde makyaj yapmam yaparsamda hafif olur ama
BB krem sürsem bir sorun olmaz değil mi?

Hayır canım olmuyormuş ben hem doktoruma sordum hem de tv de dinledim makyajın ojenin bi zararı yokmuş kan ve ağız yoluyla alınmayan kimyasal bebeğe hiçbir şey yapmıyormuş ben de çok hassastım ama şimdi rahatladım 😊

selam kızlar nasılsınız
ben kendimi çok halsiz bitkin ve yorgun hissediyorum
süpürge yapacağım ama 11 den beri elime alamadım
hiçbirşey yapasın yok
sadece kitap okuyorum
offff ne zaman geçerki acaba bu uyuşukluk

selam kızlar nasılsınız
ben kendimi çok halsiz bitkin ve yorgun hissediyorum
süpürge yapacağım ama 11 den beri elime alamadım
hiçbirşey yapasın yok
sadece kitap okuyorum
offff ne zaman geçerki acaba bu uyuşukluk

Ben bugün kursa da gidemedim,yataktan dahi çıkamıyorum ne yapıcam bilmiyorum. Çamaşır,bulaşık,ütü,süpürmekte lazım. Ama bunlar için enerji lazım ah ahhh ... Valla herkes başka herkessss. Bi tanıdık 18. hafta da ama aynı biz :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben bugün kursa da gidemedim,yataktan dahi çıkamıyorum ne yapıcam bilmiyorum. Çamaşır,bulaşık,ütü,süpürmekte lazım. Ama bunlar için enerji lazım ah ahhh ... Valla herkes başka herkessss. Bi tanıdık 18. hafta da ama aynı biz :)

ya o kadar kötü durumdayımki kahvaltımı zor hazırladım ilaç içmeyecek olsam onu bile yapacak gücüm yoktu
sabah 7 de karın gurultuma uyandım gözüm kapalı kraker yiyip yattım
o saatte kahvaltı etmeye üşendim
vicdan azabı duyuyorum bebeğimi besleyemediğim için
milletin göbekler çıkmaya başlamış bile
ben hamileyim diyorum kimse inanmıyor
500 gram almışım daha
belki oda kilo değil içtiğim sudur

Daha dün diyodum bakalım ilk kim öğrencek cinsiyeti doktor sana hafiften çıtlatmış hadi gözün aydın topiğin ilk paşası geliyor :) ayyy ne heycanlandım yaa kaçıncı haftadasın sen?

İnsallah bakalim 12haftaya girdim doktor oyle dedi gercekten cok heyecanli bekleyis :)) biraz daha buyusun bakalim kesinlessin cinsiyetler :))

ya o kadar kötü durumdayımki kahvaltımı zor hazırladım ilaç içmeyecek olsam onu bile yapacak gücüm yoktu
500 gram almışım daha

Kiloyla ilgisi yok canim karninin cikmamasinin merak etme vicdan azabida duyma ic karnin genistir senin.ben de kilo almadim hatta 1 kiloya yakin verdim ama karnim cok cikti ic karnim kucukmus demek benimde :)

500 gram almışım daha
Ben de 1 kg almışım . Ama kilo ile ilgili değil senin bünyenle ilgili birazda karnın çıkması :) ben zayıfım çıkmaz 6 aydan önce diyordum ama şimdi gören hamilemisin diyor :)
Ayrıca sakınnn vicdan azabı duyma bütün doktorlar Bangır Bangır bağırıyor bebek ilk 3 ay yediğinizden değil bu zamana kadr yediklerinizin oluşturduğu kandan besleniyor diye. Bana doktor aldığın vitamin bile beslemeye yeter dedi. He yersen çok iyi , ilerki zamanlarda depoların boşalmaz. Başka sıkıntılar yaşamazsın. Yani olan sana olucak bebeğine değil :)

Kiloyla ilgisi yok canim karninin cikmamasinin merak etme vicdan azabida duyma ic karnin genistir senin.ben de kilo almadim hatta 1 kiloya yakin verdim ama karnim cok cikti ic karnim kucukmus demek benimde :)

ay ne bileyim normal zamanda göbeğim daha çok çıkardı hatta herkes benimle alay ederdi sen hamile kalsan 4 haftalıkken belli olur diye.
yemeği fazla kaçırınca bile zeytin yutmuş solucan gibi oluyorum hemen göbeğim çıkıyor
ama şimdi hiçbirşey yok yarın 10. haftaya gireceğim.
bayramda göbekli olmayı hayal etmiştim ama nasip kurban bayramına kaldı

Bana doktor sorun cikarsa aldiracakmisin dedi bende hayir dedim gerek duymadi kafa karistirmaya gerek yok dedi ozaman

off her biri farklı diyor, bir arkadaşıma varsa aksi bir durum ilaçla tedavi var demiş. Bu konuda çok kafam karışık.

benı de lısteye ekleyebılırmısınız ben de subat annesıyım bırde bu yorumlarınızın altına bebegınızın dogum tarıhı cıkan cızelgeyı nasıl yap
abılırım?Yardımcı olabılırmısınız

dün bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj oldum kızlar :( rabbim hepinizinkini sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin..

benı de lısteye ekleyebılırmısınız ben de subat annesıyım bırde bu yorumlarınızın altına bebegınızın dogum tarıhı cıkan cızelgeyı nasıl yap
abılırım?Yardımcı olabılırmısınız

hoşgeldin canım
bizim takvimlerimizin en altında hamilelik takvimini imza alanınıza eklemek için tıklayın yazıyor ona tıkla bebeğinin doğum tarihini yaz o ayarlıyor

dün bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj oldum kızlar :( rabbim hepinizinkini sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin..

canım çok üzüldüm rabbim sabır versin
en kısa zamanda meleğinin yerini dolduracak başka bir bebek versin rabbim sana

canım çok üzüldüm rabbim sabır versin
en kısa zamanda meleğinin yerini dolduracak başka bir bebek versin rabbim sana

amin canım çok sağol inşallah.. neden durur bilen var mı doktorum hiçbirşey söylemedi hiç motive etmedi hiç memnun kalmadım:14:

Back
X