• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

evet en önemli mesele aslında hijyen ben ağdacımdan rica edicem gelirken bana 9 ay yetecek kadar temiz ağda getirsin o da benim evimde durucak her gelişinde de onu kullanacak bakalım bir teklıf edicem kabul eder diye düşünüyorum .yada geldiğinde benim evimde yapsın nasıl yapılıyorsa ne bileyim .zaten içime sinmiyor hiç aynı kaptan başkalarına da yapılıyordur diye.

ya sen al olmadı bı kutu agda. onların ısıtıcısına uygun olanlardan al. ısıtıcıyı alsın gelsın. zaten kac para kı alllah askına agdalar. helekı onar toptan alıyor dahada ucuzdur. bı kutunun parasını verırsın bastan. sonra hep sende kalır. cok mantıklı

hiç öyle olmuyor canım merak etme bakma sen onlara bunlar en zor günler inan bana yaşadığım için biliyorum.ne doğurmak nede büyütmek bana hiç zor gelmedi sadece bu hamileliğin ilk donemi çok zorluyor insanı.daha sonra başka bir problem çıkmazsa inşallah rahat. :49: :49:

o kadar zor ki şu an. Fiziksel olarak bir sürü zorluk aynı anda ve hepsiyle mücadele ediyoruz. Eminim diğer dönemlerinde zorlukları mutlaka vardır. Ama bu kdr karmaşanın bir arada olacağını gerçekten zannetmiyorum. Bu çocukları çoğumuz isteyerek yaptık. Kendi bebeklerimiz anne olucaz. Doğduktan sonra zorluğunun yanında en azından kokusunu içimize çekince dertlerimizi ve zorluğunu unutabileceğimiz somut bir şey olacak elimizde. Ama şu an hissetmiyoruz bile. Sadece doktora gidince ultrasonda gözüken minik bir görüntü hepsi bu.. İnsanlar gerçekten çok acımasız. Teşekkürler içimizi ferahlattığın için :emir_bebek::49:

İnşallah az kaldı en azından bir çoğumuz yolu yarıladık sayılır. Sorunsuz bir şekilde bitirelim gitsin tek dileğim bu şu an için. :49:

evet en onemlısı bebesılerın ve bızım saglıgımız. sorunsuz bıtmesı ıcın zaten cekıyoruz bunca derdı. butun belırtılerımı baslatmasına ragmen o ıgrenc progestanı ıcermıyım yoksa

ya sen al olmadı bı kutu agda. onların ısıtıcısına uygun olanlardan al. ısıtıcıyı alsın gelsın. zaten kac para kı alllah askına agdalar. helekı onar toptan alıyor dahada ucuzdur. bı kutunun parasını verırsın bastan. sonra hep sende kalır. cok mantıklı

aa evet ya çok mantıklı soyleyeyım kapalı bir kutu getirsin gelirken yanında alıyım .saol canım fikir için :49:

evet en onemlısı bebesılerın ve bızım saglıgımız. sorunsuz bıtmesı ıcın zaten cekıyoruz bunca derdı. butun belırtılerımı baslatmasına ragmen o ıgrenc progestanı ıcermıyım yoksa

İnşallah bir an önce kurtulursun ilaçlardan. Sağlıklı turp gibi hamileler oluruz hepimiz :49::nazar:

Günaydın güzel anneler :49:

Benim bugün saat 12:45 te randevum var. en son 3 hafta önce gitmiştik, aslında bir ay sonra gel demişti ama haftaya burda olamayacağım için bir hafta öncesinden gidiyorum. Geçen gittiğimizde kalp atışlarını gördük ama duyamadık daha çok küçük demişti, o yüzden çok heyecanlıyım bugün bi sıkıntısı yoktur inşallah:18:

herkesin bulantıları ağrıları oluyor, benm pek bişeyim yok,bu da biraz korkutuyor açıkcası. ne fenayız dimi ağrımız sıkıntımız olsa dert olmasa dert :1:

Hepinizin duasını bekliyorum, hayırlı haberlerle gelir yazarım buraya öğleden sonra inşallah...

Günaydın

Ben hemen doğurmak istiyorum :1: kalan 7 ay nasıl geçecek..

Felak ve nas surelerini oku. Hoca da onlari yazmistir buyuk ihtimal. Ama boyle ayrintili anlatma kimseye. Sadece allaha dua et felak nas oku. Hocanin yazdigindan degil allaha yaptigin duadan medet um.

Hocanın yazdığıda kuranda gecen ayetlerde olursan bi muska zaten kendisi bişi yazmadı korunmak için yazdı bilmiorum sayılarınıda nas felah fatiha kevser falan surelerinden olusuo dahada var tam bilmioruım.
Allaha ne kadar inanıyorsam Duaların gücüne bir o kadar inanırım çünkü Rabbimiz duanız olmazsa kulluğun ne anlamı var der o yüzden dua dilimden düşmez Rabbim düşürmesin de ben çok rüyalar gördüm evlenmeden önce evlendikten sonra ama inanın çoğusu duasız kaldığım ve Rabbimden uzaklaştığım zaman geliyorlar birde biz bu aralar çok sıkıntılıyız onlar bu zamanları çok kollar o yüzden dua dua dua diyorum hep

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
dün gece duam yanımdaydı ve Allaha şükür mışıl mışıl uyudum dünya dualar üzerine kurulu derler ya çok doğru bencedee :)
Allah Allah :44::44::44:

Büyü falan mı var ya da bişey musallat olmuş olabilir Allah korusun. onu halletmeye çalışsan?
bahsettiğimde musallat olan bi ismilazım deilmiş hamileyken bazı kadınlara oluyormuş hele evlenir evlenmez hamile kalan kadınlara kesin oluomuş ben gibi :(

Günaydın güzel anneler :49:

Benim bugün saat 12:45 te randevum var. en son 3 hafta önce gitmiştik, aslında bir ay sonra gel demişti ama haftaya burda olamayacağım için bir hafta öncesinden gidiyorum. Geçen gittiğimizde kalp atışlarını gördük ama duyamadık daha çok küçük demişti, o yüzden çok heyecanlıyım bugün bi sıkıntısı yoktur inşallah:18:

herkesin bulantıları ağrıları oluyor, benm pek bişeyim yok,bu da biraz korkutuyor açıkcası. ne fenayız dimi ağrımız sıkıntımız olsa dert olmasa dert :1:

Hepinizin duasını bekliyorum, hayırlı haberlerle gelir yazarım buraya öğleden sonra inşallah...

rabbim hayırlı haberlerle dönmeni nasip etsin canım.bebişin büyümüştür annesi kaç hafta olmuş göreli değişmiştir :49: kalpatışlarınıda duyarsınız inşallah güzel haberlerini bekliyoruz.

Yemin ederim artık çok yoruldum. Yaşadığım sürecin zorluğundan, halsizlikten, mide durumlarından, içimdeki anlatamadığım garip ruh halinden! Bir de yaşadıklarımız yetmiyor gibi insanların sürekli olarak 'bunlar daha iyi günlerin' demesinden artık bıktım ! İyi günlerim bunlarsa daha kötüsü ne olabilir düşüncesi kafayı yedirticek ve insanlar bunu resmen zevk alarak söylüyor. Ben yandım sende yan oh olsun der gibi hepsi. Suratlarında yersiz aptal bir gülümse hahayt daha neler görüceksin küstahlığı! İnsanlar gerçekten çok garip. Anlamlandıramadığım manyaklıkları söz konusu. Allah herkese akıl fikir versin. :43:

Canım sakın insanlara o zevki yaşatma. Kötüyüm bile deme öylelerine. Emin ol o zaman yorum yapamayacaklar bu sıkıntılardan bile çok mutluyum de. Bazı insanlar başkalarını mutsuz ederek mutlu olurlar.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yemin ederim artık çok yoruldum. Yaşadığım sürecin zorluğundan, halsizlikten, mide durumlarından, içimdeki anlatamadığım garip ruh halinden! Bir de yaşadıklarımız yetmiyor gibi insanların sürekli olarak 'bunlar daha iyi günlerin' demesinden artık bıktım ! İyi günlerim bunlarsa daha kötüsü ne olabilir düşüncesi kafayı yedirticek ve insanlar bunu resmen zevk alarak söylüyor. Ben yandım sende yan oh olsun der gibi hepsi. Suratlarında yersiz aptal bir gülümse hahayt daha neler görüceksin küstahlığı! İnsanlar gerçekten çok garip. Anlamlandıramadığım manyaklıkları söz konusu. Allah herkese akıl fikir versin. :43:

yok canım bence bunlar en zor günler. benım cevremdekılerde sabret az kaldı 2-3 hafta sonra hepsı geçecek dıyor. yani internette falan da öyle hazıyor ilk üç ay zor diye.
insanın kafası iyi olduktan sonra fiziksel sıkıntıların üstesinden gelebiliyor ama ruh hali kötü olunca daha perişan oluyorsun. benim de midem bulanmıyor ama iki aydır ruh gibiyim yüzüm hiç gülmedi. hen gün kendimi telkin ediyorum dayan az kaldı diye. sen de dayan az kaldı :)

Günaydın sevgili anne adayları. Bugün güne çok güzel başladım maşallah :) bulantım geçiyor mu ne...

Hocanın yazdığıda kuranda gecen ayetlerde olursan bi muska zaten kendisi bişi yazmadı korunmak için yazdı bilmiorum sayılarınıda nas felah fatiha kevser falan surelerinden olusuo dahada var tam bilmioruım.

dün gece duam yanımdaydı ve Allaha şükür mışıl mışıl uyudum dünya dualar üzerine kurulu derler ya çok doğru bencedee :)

bahsettiğimde musallat olan bi ismilazım deilmiş hamileyken bazı kadınlara oluyormuş hele evlenir evlenmez hamile kalan kadınlara kesin oluomuş ben gibi :(

Canım bu konuları konuşmak yasak. Ve herkes etkileniyor böyle şeylerden. Dün gece tuvalete kalkamadım korkudan. Her insan kulak asmadan geçemiyor. Dün yeterince konuşuldu kapansın artık bu konu. Black de uyardı zaten artık uyarı yapılmadan forumdan uzaklaştırılacak yazanlar

canım şimdi biraz okudum da nedir diye, önlem alınmalı muska bir süre sürekli taşınmalı diyor. bence muskanı hiç eksik etme üzerinden.

Canım bu konuları konuşmak yasak. Ve herkes etkileniyor böyle şeylerden. Dün gece tuvalete kalkamadım korkudan. Her insan kulak asmadan geçemiyor. Dün yeterince konuşuldu kapansın artık bu konu. Black de uyardı zaten artık uyarı yapılmadan forumdan uzaklaştırılacak yazanlar

Owww çok özür dilerim kimseyi etkilemek istemezdim :( ben sadece olan varmı die merak ettiğim için bahsettim konu kapanmıştır. Kimse korsun üzülsün istememmm.. Hepinizden özür dilerimmm :50::50::50::50::50::50::50::50:

Endişe etme canım arkadaşta biraz rahatlamak için yazmış bizde destek olalım dedik :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaş illa rahatlamak istiyorsa şütfen özel mesaj atsın bu konuyla ilgili konuşmak isteyenlere . Şimdiye kadar hiç bir şeyi eleştirmedim ama beni de tedirgin etmeye kimsenin hakkı yok. Ben dün gece uyku uyuyamadım ve korkudan tuvalete kalkamadım bunun da kimse günahını taşımak istemez herhalde. Biraz empati ve saygı istşyorum. Ayrıca konuşulanlar öyle böyle ve normal şeyler değil!!!

Canım sakın insanlara o zevki yaşatma. Kötüyüm bile deme öylelerine. Emin ol o zaman yorum yapamayacaklar bu sıkıntılardan bile çok mutluyum de. Bazı insanlar başkalarını mutsuz ederek mutlu olurlar.

gerçekten öyle zevk alıyolar ztn konuşurken resmen gözlerinin içi parlıyo delilerin :1:

Owww çok özür dilerim kimseyi etkilemek istemezdim :( ben sadece olan varmı die merak ettiğim için bahsettim konu kapanmıştır. Kimse korsun üzülsün istememmm.. Hepinizden özür dilerimmm :50::50::50::50::50::50::50::50:

Malesef etkiliyor :/ hepimiz her şeye açık dönemdeyiz korkularımız da hassasiyetimiz de fazla :( konu dallanınca insan düşünmeye kurmaya başlıyor. Normalde koca gece tuvalete taşınırım dün gece korkudan kalkamadım bile. Neyse umarım geçer benim korkumda

Back
X