Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 73 41,2%
  • erkek

OY: 92 52,0%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,4%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    177
Maşallah baya araştırmışsınız kuzum ❤🧿
Valla listemi bi tekrar göz gezdirirken şunu gördüm
(aralık 2024 teslim) Cybex Sirona Zi isize Plus (terletmeyen özel kumaş) (360 derece dönen Adac ödüllü isofix bebek oto koltuğu 0-18 kg)
Diğeri yerine çok daha mantıklı geldi. Yenidoğandan itibaren kullanılıyor hem de fiyatı efsane düşmüş. Adac test sonucu diğerlerine göre çok iyi. Sanırım ben bunu da alcam diğerini iade edicem kafam çok karıştı yine dkdjd cybex olup 14 bine oto koltuğu almak çok iyi yurtdışından daha da ucuza geliyor. Eğer bütçen varsa bi düşün derim 6 taksit yapıyor bende

Kızlar akıntılarınız ne durumda benim sapsarı akıntı hala geçmedi ve artarak devam ediyor korkuyorum 🥹

Bence diyetle birlikte gerek duymazlar da. İyi çünkü 5 gündür falan. Elimden gelen daha fazla şey olabilirdi. Çok rahat davrandı doktorum hala da rahat. Bana bu suçluluk hissini ve vicdan azabını yaşattığı için affetmicem. İnşallah her şey yolunda gider bu saatten sonra korkulduğu gibi şeyler olmaz..
Gider beybim sen yiyip ölçmeye devam et bak benim bazı günler ne diyet kar ediyo ne insulin. Şükret diyetle düzene giriyor

Kızlar akıntılarınız ne durumda benim sapsarı akıntı hala geçmedi ve artarak devam ediyor korkuyorum 🥹
O benim başımın belası az gecer gibi olsa da hemen tekrarlıyor ve ne yapsam kurtulamadım artık kabullendim onunla yaşamayı ara ara epey de fitil kullandım. Ona ragmen tekrarlıyor kendini benim ara ara kaşıntı da oluyor bir de simdi sabrediyorum eger normal dogum ihtimalim olursa 38 den sonra doktora sorup tekrar fitil kullanmayı düşünüyorum dogumla bebege falan gecme ihtimali olmasın diye. İnş gebelikten sonra kurtuluruz

Ayy hadi bakalım sırayla herkes doğuracak ne heyecanlı 🥹😂bana duygusallık çöküyor zaman yaklaştıkça ☺️34 haftalık oldu bebıkoom 😍

O benim başımın belası az gecer gibi olsa da hemen tekrarlıyor ve ne yapsam kurtulamadım artık kabullendim onunla yaşamayı ara ara epey de fitil kullandım
Bana da doktor 3 kere gynomax fitil verdi hiç işe yaramadı artık bende alıştım yeterki bebişe zararı olmasın

Benim de aynı şekilde akıntım oluyor ve rengi sarı 🥺 bu aralar suyu az içiyorum ondan mı diye düşünüyorum
Bi kaç yerde okudum artan östrojen hormonu sebebiyle de olabiliyormuş bakalım çarşamba gidicem kontrole bidaha doktora sorucam bu haftalardan sonra akıntının bebeğe zararı var mı diye ☹️

Koltuk halı sandalye sil tül perde yıka derken benim doğuma hazırlık bel boyun fıtığı ile sonuçlandı arkadaşlar 😂 çok yoruldum be

Eklentiler

• IMG_20241108_145607.jpg
    IMG_20241108_145607.jpg
    80,8 KB · Görüntüleme: 24
Koltuk halı sandalye sil tül perde yıka derken benim doğuma hazırlık bel boyun fıtığı ile sonuçlandı arkadaşlar 😂 çok yoruldum be
benim mutfağı annem yaptı geri kalanlar için kadın çağırdım ev dün pırıl pırıl oldu. önümüzdeki hafta dolap gelecek yıka kaldır hastane çantasıyla geçecek sonra da beklemece artık.

Ben de ilk parti çamaşırları yıkadımmm, hastane çıkışını ve beyaz yenidoğanları yıkadım. Düşük devirde attığım için kurumasını bekleyip renklilere geçicem 🥹 bana aşırı kokusuz gelmedi Siveno bu arada, yani bi yumuşatıcı kokmuyor tabii ama sıfır koku da değil sanki

X