2015 Şubat Anneleri

Sen kac haftaliksin canim alttan muayene riskli demisler burdaki bir bayan benim de icime kurt düştü doktorun birsey dedi mi ki? Cuma gunu 5 hafta olacak tam sat tan sonra ins karindan görürüm kesemi:)

Ben yurtdışında yaşıyorum şuam sanırım. 6+3 ilk ince elle yani rahim kalınlaşmışmı diye sonra ultrasyon çubuğuyla bakılıyor.

Çubuğuna zaten parmak girecek kadar sokuyorlar zararlı olsa kullanılırmı yahu :)

Sen kac haftaliksin canim alttan muayene riskli demisler burdaki bir bayan benim de icime kurt düştü doktorun birsey dedi mi ki? Cuma gunu 5 hafta olacak tam sat tan sonra ins karindan görürüm kesemi:)

kızlar alttan muayene riskli olsa ilişkide riskli ve 9 ay yasak olurdu...
doktor ne yaptığnı biliyodur merak etmeyin...

Kızlaaaaar ben bgn doktora gittim ikiz gebelikmişşşş:)))) hala şoktayım inanamıyorum hiç beklemezdim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hayırlı olsun canım :nazar: :KK16:

kızlar ben şimdi napıcamı bilemedim. sağlık ocağı hamile kalınca haber ver demişti şimdi orayı aramammı gerekiyor. doktor kontrolü için önümüzdeki hafta sonu gitmeyi düşünüyorum. bunun haricinde ilişki konusunda korkuyorum. işin özeti napıcamı şaşırmış durumdayım :KK31:

Kızlaaaaar ben bgn doktora gittim ikiz gebelikmişşşş:)))) hala şoktayım inanamıyorum hiç beklemezdim

Hayırlı olsun cnm maşallah rabbim tamamına erdirsin
îki kese mi göründü yoksa kalp atışından mı belli oldu ikiz olduğu???

kızlar ben şimdi napıcamı bilemedim. sağlık ocağı hamile kalınca haber ver demişti şimdi orayı aramammı gerekiyor. doktor kontrolü için önümüzdeki hafta sonu gitmeyi düşünüyorum. bunun haricinde ilişki konusunda korkuyorum. işin özeti napıcamı şaşırmış durumdayım :KK31:

canım biliosun benim tehlikem falan yoktu ilk zamanlarda..11. haftada oldu..
bence ne olursa olsun 12-13. haftaya kadar eşinle dikkat edin..yani tam bırakmayın ama dikkatli olun işte..
ben haber falan vermedim hala sağlık ocağına :KK1::KK1:

hayırlı olsun canım. allah sağlıkla versın bebişleri kucagına :) peki çift yumurta mı tek mi? birde sana seyı sorucam kacıncı gununde kan testi yaptırdın ve kac cıktı?

kızlar alttan muayene riskli olsa ilişkide riskli ve 9 ay yasak olurdu...
doktor ne yaptığnı biliyodur merak etmeyin...

hayırlı olsun canım :nazar: :KK16:

canım hiç alttan muayne oldun mu bılmıyorum ama hıc ilişki gibi degıl. bneım canım cok yandı muaynede.

canım biliosun benim tehlikem falan yoktu ilk zamanlarda..11. haftada oldu..
bence ne olursa olsun 12-13. haftaya kadar eşinle dikkat edin..yani tam bırakmayın ama dikkatli olun işte..
ben haber falan vermedim hala sağlık ocağına :KK1::KK1:

poff şimdi internetten okudum bir sakınca yokmuş ama eşim yaklaşıcakmı bakalım yanıma o benden daha ehvamlı :KK53::KK17:

Bildiğiniz gibi yarın mübarek kandil, benim doktor kontrolüm var bizimki sağolsun hep alttan bakıyor oruca niyetim var ama ultrasyon çubuğuna krem sürdüğü için bozuyormuş nette okudum. Ay ölecem meraktan :) bekle yarın ola

ıyı guzelde arkadasım sen hamılesın ne orucu bu? karnınızda can var. bu sene hepımız bırakıyoruz orucu. o bebegı butun gun ac ve susuz bırakmaya hakkın yok. kanımdan beslenıyor dıceksın ama aç kaldıgında kan degerlerınde dusunuyor bunu unutma. cocgnuzun gelışimini etkılersınız.

Hiç doğum yaptın mı bilmiyorum ma zamanla rahim alışıyor genişliyor ne yazıkki yıllar geçtikçe hissetmiyor insan :)

dogumdan snra dedıgın dogru olabılır. ama ben hamılelıkten once alttan muayne oldum hıcte ilişki gibi degılde onu soylemek ıstedım. yanı bebege ne kadar zarar verır yada vermez bılmıyorum ama ilişki ile karsılastırmamak lazım

Günaydın şubat anneleriiii ,,,

kızlarrr bugün 5+1 oldum ama hala miğde bulantım yok düşünüp duruyorum bir tuhaflıkmı var yine boş gebelikmi diye :KK43:

uyku hali var bayağı kasık ağrısı oluyor arada bide .

Canim bende swninle ayniyim bende de bisi yok dun doktora gittim kese goremedi beta hcg 1443 mus sen hic doktora gittin mi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım saglık Ocağı'na gebeliği benim bildiğim en geç 14. Haftaya kadar bildirmen lazım. Acele etmeye gerek yok zaten onların ilk müdahalesi tetanoz aşısı onun dışında istersen küçük bi cihazla kalp atışına bakıyor ama zaten o zamana kadar biz herseyini zaten görmüş oluyoruz.

ıyı guzelde arkadasım sen hamılesın ne orucu bu? karnınızda can var. bu sene hepımız bırakıyoruz orucu. o bebegı butun gun ac ve susuz bırakmaya hakkın yok. kanımdan beslenıyor dıceksın ama aç kaldıgında kan degerlerınde dusunuyor bunu unutma. cocgnuzun gelışimini etkılersınız.

Ilk üç ay o düşük riskinin fazlalığı dışında o kadar anneye yük olan aylar değil kendini yormayarak oruç tutabilir. Eğer gebelik normal gidiyorsa tabi Rabbim yardım eder merak etme canım

MERHABA,
BENIM 5.hafta sanırım ... gebelık testımde 2.çizgi silik çıktı ama hala adet olmadım ..artık emın gıbıyım hamıle olduğuma ..çünkü içinde olan hafıf sancıları bacakalrımın ağırısı hep buna delalet ılk bebeğimde de olmuştu... doktora 2.hafta sonra gıtmeyı planlıyorum, ancak kalbını falan duyabılırız
bızımkı hazırlıksız bır gebelık olduğu için .. vıtamın test falan almadım folık asıt ıçsemmı ıçmasemmı bılemdım , malum çıkan bır suru yazı var.. çocuğun otıstık o0lması vs...

bu konuda fıkırlerınız merak edıyorum

Canım saglık Ocağı'na gebeliği benim bildiğim en geç 14. Haftaya kadar bildirmen lazım. Acele etmeye gerek yok zaten onların ilk müdahalesi tetanoz aşısı onun dışında istersen küçük bi cihazla kalp atışına bakıyor ama zaten o zamana kadar biz herseyini zaten görmüş oluyoruz.

peki haber vermezsek bisey olurmu saglık ocagına?

X